flesweigeraar na ziekte. - Zwangerschapsforum

amy - schreef op 02-03 om 19:17
Mijn zoontje van nu 5 maanden heeft begin feb paar dagen in het ziekenhuis gelegen met rsvirus. Toen hij ziek werd begon hij met weigeren van flessen met afgekolde melk. Nu hij is hij inmiddels beter maar nog steeds wil hij geen flessen meer accepteren. Ik werkte laatste tijd steeds halve dagen en dan lukte het net met de voedingen. Maar ik werk nu weer hele dagen en dan wordt dus echt te lang. Vandaag wilde hij geen fles dus heeft hij overdag erg weinig binnen. Morgen werk ik weer maar heb ik oig rijstbloem gekocht om te kijken of hij wel pap wil hebben.
Voordat hij ziek werd at hij probleemloos uit de fles.
Hoe krijg ik hem weer zover????
2 antwoorden en 40471136x bekeken
Iza - schreef op 03-03 om 13:02
Even geduld hebben denk ik. Hij heeft uit de fles gedronken dus het is niet dat hij dit niet kan of niet snapt. Blijven aanbieden en volhouden. Ik zou wel uitkijken met rijstebloem aangezien dat nogal de darmen kan verstoppen met de bijbehorende gevolgen zoals obstipatie en krampen. Als je pap aan wilt bieden kun je beter rijstemeel kopen (bij bijvoorbeeld de natuurwinkel).
amy - schreef op 06-03 om 10:04
Rijstbloem krijgt hij hooguit op de dagen dat ik 8 uur werk. Max 2 x per week dus ben niet direct bang dat hij last van zijn darmen krijgt.
Maar goed nieuws hij heeft al 2 x fles door zijn vader gegeven opgedronken.
Nu blijven door oefenen. Vaders geeft fles en ik ben op andere verdieping. Hopelijk gaat het dan maandag bij oma nook goed.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'flesweigeraar na ziekte. ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan