De bevalling is begonnen! - Zwangerschapsforum

Florien (Gast) - schreef op 27-08 om 07:23
Eindelijk is mijn bevalling begonnen! Ik begin sinds een uur weeën te krijgen. Alleen het ziekenhuis wil mij niet opnemen
Wat moet ik doen?
Zie voor meer info het forum het 3e trimester, nog steeds niet bevallen
73 antwoorden en 39157907x bekeken
My1987 - schreef op 27-08 om 07:33
Lekker voor de deur bij het ziekenhuis gaan liggen???
Of misschien de dierentuin proberen die hebben ervaringen met Olifanten drachten
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 07:36
Kil krijg nu weeën en san ga hè mij belachelijk maken
My1987 - schreef op 27-08 om 07:38
Als je weeen hebt hoor je hier niet eens me bezig te zijn
Madelene - schreef op 27-08 om 08:03
Inderdaad Florien als je nu al weeën hebt
zo als je beweert dan kun je dit helemaal niet zo kalm uitleggen aan ons.
en een ziekenhuis die niet wilt helpen terwijl je weeën hebt ?
Beetje erg vreemd.
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 10:21
Serieus, wat bezielt jou en wat denk je hiermee te bereiken??
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 11:38
Nou ik heb 26 uur lang weeën gehad voor na 27 uur eindelijk mn baby werd geboren.! Je kan makkelijk typen en dansen en eten terwijl.je weeën hebt hoor. Ik danste mn weeën eruit door de pijn. En heb gewoon gegeten. Mn verloskundige kwam mn water prikken en ik mocht ook pas naar het ziekenhuis op het moment dat er zo'n 4 min tussen de werden zaten paar uur later. Snap jullie botte reactie niet. Je kan van alles doen om de tijd tussen weeën te verdrijven of de pijn weg te drijven. Als iemand hier zegt dat ze weeen krijgt kan dat toch?
My1987 - schreef op 27-08 om 11:41
Hoeveel baby's heb je gehad??
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 19:54
Haha ik, die met mn zoon 2 jaar terug 27 uur over mn bevalling deed. Ik ben geen florienn dames.  Ik gaf alleen aan dat het mogelijk was dat je weeen beginnen en dat je dat dan komt typen. Zoals ik al Ei heb ik meer dan 24 uur weeën gehad en mocht ik ook pas naar het zkn toen er zo'n 4 min tussen de weeën zaten. Ik zei niet dat dat vanochtend was..  Het was namelijk 2 jaar terug. Ik vind het idd een beetje bot dat jullie florien zo afkraken en niet kunnen geloven dat ze hier typt dat ze weeen heeft.want je kunt gewoon typen met weeën..waarom zou florien daar over moeten liegen ? Hoop dat je intussen al bent bevallen florien, geniet ervan meid!
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 19:58
Haha, ja nu snap ik het. Is ook wel erg verwarrend als iemand anoniem reageert! Zij deed dit ook in haar andere topic, dus het leek erop dat zij dit was.
Madelene - schreef op 27-08 om 20:48
Was niet rot bedoeld hoor
alleen ik vond het verhaal hoe het er stond op het eerste gezicht een beetje raar.
maar is nooit bot bedoeld.
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 21:22
Haha ja geen probleem, ik zag al dat florien voor mij ook anoniem reageerde. Ben blij dat jullie het niet rot bedoelden. Ik zag staan dat iemands bevalling hier al begonnen was en toen ik de ongelovige reacties las vond ik dat lullig voor florien, vandaar mijn reactie. Als er zoiets aangrijpends gebeurt als weeën voor een bevalling kan ik.namelijk best begrijpen dat iemand dat tussen de weeën door wilt delen. En het is echt mogelijk dat je nog niet naar het zkn huis wordt doorverwezen. Ikheb het ook mee gemaakt en moest ook uren wachten tot ik van mn verloskundige eindelijk groen licht kreeg om naar het ziekenhuis te gaan, ik moest wachten tot de weeen heel kort na elkaar kwamen. Zat ik thuis soort van te dansen gewoon voor mn mams en de verloskundige omdat dat een beetje de pijn tijdens de wee verdreef haha.. De een danst, de ander typt haha, verschil moet er zijn En ik kan zelfs begrijpen dat iemand na de bevalling als de baby slaapt zo blij en enthousiast is dat ze het hier wilt delen. Vooral als je al maanden hier meepraat of mama"s die in het leven misschien niemand hebben om het mee te delen.. Het kan allemaal. Ach,  hoe dan ook, ik ga er vanuit dat iemand hier niet zomaar liegt dat ze weeen krijgt en hoop voor haar dat ze gezond en wel is bevallen. Dat wens ik jullie allemaal toe dames!
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 21:26
Wat je zegt kan ook inderdaad, dat weet ik. Maar haar geloofwaardigheid was al zo ver gedaald dat wij dit gewoon niet serieus kunnen nemen. Kom op zeg, 11 maanden zwanger van een drieling nog wél. 
Ik heb het nog nooooooit gehoord! Jij?  Als het wel mogelijk is schaam ik mij oprecht voor de reactie.
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 21:32
Wow .. Daar heb ik nix van gelezen.. Hahaha. Anders had ik waarschijnlijk niet eens zo gereageerd pien! Dit was het enigste berichtje dat ik door de topic ff had gelezen. Verder weet ik nix of heb ik ook nix gelezen van florien.. Ik zie dat jullie haar beter kennen dan ik haha. Mijn excuses dan. En neee, ik geloof ook nix van zwangerschappen van 11 maanden wat je zegt hahaha. Dan zou je allangggg ingeleidt moeten worden of keizersnede.. Maar naar mijn weten is er  geen dokter die je 11 maanden zwanger laat zijn hoor hahaha.
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 21:40
Ohh, ik ben nu pas gaan kijken naar floriens' verwijzing naar het 3de trimester topic waar ze beweert al 11 maanden zwanger te zijn.. Hahaha had dat nog niet gelezen, jullie blijkbaar wel.  excuses, haar geloofwaardigheid is bij deze bij mij ook gelijk naar niveau 0 gezakt.. 11 maanden..hahaha
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 21:42
Gelukkig! Volgende keer dan toch maar eerst de aanleiding lezen waar onze reacties uit voort komen ik ben anders echt niet zo bitchie hoor, in tegendeel.
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 21:43
Welkom Anoniem! Hahahaha
My1987 - schreef op 27-08 om 21:46
Nou pien....... Dat weet ik zo net nog niet 
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 21:53
Trut 
My1987 - schreef op 27-08 om 22:10
Zie je wat voor bitch ze is 
Nu ben ik de pineut
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 22:14
 Ja wist ik veel..ik las alleen maar dat iemands bevalling begonnen was en daarna jullie reactie.. Vond t beetje lullig voor dr dus vandaar mijn reactie, my bad! Zal voortaan ff verder lezen dan mn neus lang is haha Florien is vast iemand met aandacht tekort of ze is gewoon een bewoner van n gesticht..   De rest: Fijne 9 maanden zwangerschap toegewenst meiden!
Nannie ❤ - schreef op 27-08 om 22:18
Het is je vergeven  
Hoop inderdaad dat ik snel van de negen maanden mag genieten, voor nu zit ik nog op het wachtbankje.
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 23:41
Nou ik heb je naam in verschillende forums voorbij zien komen.. En je reacties lijken veel op mijn gedachtes, roken tijdens zwangerschap doen we niet aan he. Helemaal mee eens!! Gekke mensen..  Ik ben al in blijde verwachting van mn 2de maar bij deze wens ik je ook een wondertje toe hoor, ik hoop voor je dat je snel van je bankje af mag en ook aan slag mag!  Ciaoo Pien
Nannie ❤ - schreef op 28-08 om 06:50
Dankjewel!  Jij nog een hele fijne zwangerschap gewenst!
:-) - schreef op 30-08 om 21:04
Wel kim!  ze is bevallen  de andere Twee moeten alleen nog een maandje.
Nr 2 komt met 12 maanden en nr 3 met 13 maanden. Is toch logisch
My1987 - schreef op 30-08 om 21:16
Florien (Gast) - schreef op 31-08 om 23:05
Ik ben al een tijdje geleden bevallen van een drieling , het was een zware bevalling huis. Niemand was erbij ik heb het alleen moeten doen . Toch ben ik bevallen van twee meiden en  een jongen. Ze zijn me drie kern gezond. Ben de volgende dag door het ziekenhuis gebeld of het goed ging en ze boden hun excuus aan . Ik ben nu de trotse moeder van drie kies, bedankt mensen voor de steun. En mensen die negatief waren wees gewoon een keer aardig!
Nannie ❤ - schreef op 31-08 om 23:10
Nou florien, gefeliciteerd!! En echt super knap dat je dit in je eentje hebt gedaan! Hoe ging dat dan als er één uit was gekomen? Waar liet je die dan en knipte je zelf dan de navelstreng door? Ben erg benieuwd!
Nannie ❤ - schreef op 31-08 om 23:11
Heb je een foto van je nieuwe kroos?
S (Gast) - schreef op 31-08 om 23:12
Hahaha, er bestaat geen 11 maanden zwangerschap bij mensen Florien! Je zou allangg ingeleidt moeten worden. Helemaal bij een 3ling wordt er extra op je gelet!! Kom je aandacht tekort ofzo dat je hier met zulke bullshit komt? Denk je dat wij gek zijn ofzo? Doe wat nuttigs met je leven en vertel je sprookjes maar op een sprookjes-site. Wegwezen hier!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'De bevalling is begonnen!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan