Kiezen voor een keizersnede? - Zwangerschapsforum

Nooaa (Gast) - schreef op 01-03 om 14:23
Hallo,

Ik heb in 2014 een geplande keizersnede gehad, omdat mijn dochtertje in stuit lag. De verpleegsters zeiden me toen "ik wil je niet bang maken, maar als je 1 keer een keizersnede hebt gehad, is de kans groot dat je de volgende keer terug één moet krijgen". 
De operatie op zich viel heel goed mee, de herstelling was wel pittig. Nu ben ik opnieuw zwanger en om eerlijk te zijn zou ik het helemaal niet erg vinden als het terug een keizersnede wordt, aangezien ik dat nu al ken en ik hou er wel van om de dingen gepland te hebben. Ook omdat er complicaties kunnen optreden bij een natuurlijke bevallig ivm het litteken van de keizersnede enzo... Ik zou gewoon "geruster" zijn om nog eens een keizersnede te krijgen. Kan ik er gewoon voor kiezen om terug een keizersnede te krijgen, of hangt dat van de gynaecoloog af? Heeft iemand daar ervaring mee? Ik moet vrijdag voor de eerste controle naar de gynaecoloog, dus ik kan het haar dan ook vragen, maar ben toch benieuwd naar ervaringen!

Bedankt!!
1 antwoord en 37536244x bekeken
Nooaa (Gast) - schreef op 01-03 om 15:36
niemand? ????

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kiezen voor een keizersnede?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan