Voorbereiding op Bevalling - Zwangerschapsforum

Cindy - schreef op 06-07 om 11:26
Hoi hoi,

Ik ben zwanger van ons 1ste kindje en weet niet goed wat te verwachten. Kan er mij iemand vertellen welke voorbereidingen we allemaal het beste nemen tot de bevalling? En wat te verwachten tijdens de bevalling (zodat we niet voor verrassingen komen te staan)?
3 antwoorden en 45823018x bekeken
Chantal (Gast) - schreef op 06-07 om 11:36
Hoi ik weet niet precies wat je bedoelt. 

Heb je het over praktische dingen zoals verzekering, kraamzorg, speelgoed en de kinderkamer of meer over je vluchtkoffer of wil je weten wat je tijdens de bevalling zelf kunt verwachten ?

Chantal
Cindy - schreef op 06-07 om 12:48
Ik bedoel eigenlijk wat er allemaal dient te gebeuren voor de bevalling, zoals sommige spreken over het voorzien van een vochtabsorberende doek, het drinken van een goedje om de darmen te ledigen, het scheren, ... Maar ook wat te verwachten tijdens de bevalling. Misschien ook welke dingen vooraf af te spreken met de gyn zoals bijvoorbeeld het nemen van foto's van het gewicht of andere dingen die anders veel te snel aan ons voorbij zouden gaan.
madelene - schreef op 26-10 om 11:35
Op zo iets als een bevalling is niet je eigen voor te bereiden
Het is iets wat je op je moet laten afkomen je kunt je er ook geen voorstelling van maken want in de praktijk ervaar je het toch anders als je in je hoofd hebt voorgesteld.
in de praktijk pakt het toch heel anders uit.
Het zijn van die dingen vind ik dan waar je je niet van te voren op kunt voor bereiden het is met niets te vergelijken
Net zo als moeder worden
Je moet het eigenlijk gewoon ondergaan om het te begrijpen.
Maar dat is mijn persoonlijke kijk erop
Groetjes madelene

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voorbereiding op Bevalling' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan