In bad bevallen - Zwangerschapsforum

Shania (Gast) - schreef op 10-07 om 20:34
Wie heeft er ervaring met in bad bevallen? En was dit in het ziekenhuis, thuis in bad of een speciaal gehuurd bad? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen omdat ik zelf graag een badbevalling zou willen hebben.
8 antwoorden en 45739306x bekeken
Isabelle (Gast) - schreef op 07-08 om 21:30
In bad bevallen was voor mij een uitkomst. Ik kon de weeen veel beter opvangen. 
Ik ben in het ziekenhuis bevallen en daar stond gewoon alles klaar. Ze verloskundige vroeg of even in bad wilde liggen en toe heeft ze had bad klaargemaakt.
Iza - schreef op 07-08 om 22:02
Ik heb wel in bad gelegen tijdens de weeen maar niet in bad bevallen. Ik hoor er veel goede verhalen over zowel positief voor moeder als voor kind. Toch is het altijd maar afwachten of je het op het moment prettig vind. Misschien vind je zittend op een baarkruk of liggend in een bed wel veel prettiger. Het is goed om een plan te hebben maar durf er ook van af te wijken, dit geef veel meer rust wanneer het eenmaal zover is .
Patty - schreef op 08-08 om 13:48
Ik heb bij mijn eerste bevalling als pijn bestrijding in bad gelegen en dat was heerlijk. Helaas was het een gewoon ligbad en dus niet mogelijk om daar te bevallen.
Wheezie (Gast) - schreef op 16-10 om 22:42
Bij mijn tweede kind kon ik thuis bevallen en wilde ik geaag in bad voor ontspanning. Mijn verloskundige zei toen dat als ik wilde ik er ook in mocht blijven voor de geboorte. Zelf wilde ik dat niet maar het kon dus wel. Wij hadden wel een groot bad waar ze er goed bij kon. Als je het overweegt zou ik eens aan je verloskundige vragen of dat ook evt in je eigen bad kan.
madelene - schreef op 17-10 om 12:42
Ik wilden het graag het leek mij erg ontnamen maar helaas deden ze daar niet aan bij de verloskundige praktijk waar ik liep
Groetjes madelene
madelene - schreef op 17-10 om 12:44
Op sorry te snel geschreven ik bedoel het leek mij erg ontspannend
Ik zit te typen en tegelijkertijd mijn jongste dochtertje te helpen met haar spelletje op de tablet vandaar
Groetjes madelene

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'In bad bevallen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan