Opgewekte bevalling! - Zwangerschapsforum

Kaatje - schreef op 20-06 om 13:36
Hallo iedereen!
Ik vond dit wel een vrolijke titel voor dit onderwerp!
Op dit moment ben ik 33 zwanger van ons derde kindje. Bij de 20 weken echo is een groeiachterstand bij onze kleine geconstateerd. Ik ben sindsdien onder controle bij de gynaecoloog en in principe gaat het goed. De kleine groeit netjes door, maar ligt nog altijd achter in groei, al zou je dat aan de omvang van mijn buik niet vermoeden... Vorige week leek de groei wel weer iets te stagneren en daarom moet ik weer wat vaker op controle.
Onze eerste twee kinderen zijn vlot, thuis ter wereld gekomen, maar voor deze derde zit dat er niet in. Had het nog een groeispurt gemaakt dan had dit best gemogen, maar ik zie dat nu niet meer gebeuren. Omdat het zo'n kleintje is wil de gynaecoloog geen risico's nemen in de laatste weken van de zwangerschap en zal ik waarschijnlijk rond 37-38 weken ingeleid worden. Dit omdat het waarschijnlijk is dat het kindje onvoldoende voeding krijgt via de placenta en dan beter af is buiten mijn lichaam.
Op zich sta ik er heel nuchter in: wat moet, dat moet, alles voor de veiligheid en gezondheid van mijn kind! Ik zou het wel gezellig vinden om in contact te komen met andere zwangeren in een vergelijkbare situatie om samen te kletsen over wat ons bezig houdt met de bijzondere bevalling in zicht.

Liefs van Kaatje!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opgewekte bevalling!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan