Bevalling zelfde als moeder? - Zwangerschapsforum

Momtobe (Gast) - schreef op 29-08 om 12:33
Ik vroeg me af of er een verband is met hoe lang je moeder destijds over de bevalling heeft gedaan, en hoe je eigen bevalling is. 
Ik ben zwanger van de 1e en ben benieuwd naar jullie verhalen. 
Mijn moeder heeft btw een super snelle 1e bevalling gehad (binnen 3u was ik er). 
2 antwoorden en 31659689x bekeken
MamaN - schreef op 29-08 om 12:59
Bij mij helaas niet zo..

Mijn moeder was supersnel bevallen van mijn zus die 10 dagen te vroeg kwam, en moest dr benen bij elkaar houden onderweg naar het ziekenhuis om te voorkomen dat ze er al uit kwam. Ik kwam normaal binnen een aantal uur op de uitgerekende datum.

Ikzelf, met twee weken overtijd, heb bij mijn eerste zoontje 16 uur weeen gehad en 2 uur geperst gevolgd door een spoedkeizersnede. De tweede was er met 41 weken binnen 23 minuten via de natuurlijke weg. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bevalling zelfde als moeder?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan