zwanger van voorvocht?? - Zwangerschapsforum

mariekexx - schreef op 12-01 om 09:07
Ster Nynke, bedankt voor de tip. Mocht ik zwanger zijn ga ik het kind in ieder geval wel houden inderdaad. Niet dat ik perse tegen abortus ben, maar zelf zou ik het nooit kunnen.
324 antwoorden en 38020505x bekeken
mariekexx - schreef op 12-01 om 10:30
De test was negatief, dus ik denk dat ik er wel vanuit kan gaan dat ik niet zwanger ben. Ik wacht voor de zekerheid mijn menstruatie nog even af, en als ik zondag nog niet ongesteld ben geworden doe ik maandag ochtend de andere test.
mariekexx - schreef op 12-01 om 11:38
Er viel mij nog wel iets raars op toen ik die test deed. Na 2 minuten zou de uitslag er staan, alleen de uitslag stond er eigenlijk al na 2 seconden.
Weet iemand hoe dat kan?
nicole 1979 - schreef op 12-01 om 13:14
hmm das jammer dat je vriend er zo over denkt.
maar goed je krijgt vast de kans nog om hem dat toch echt duidelijk te maken.
had je nu vandaag getest?
mariekexx - schreef op 12-01 om 13:24
Ja ik had vanochtend getest, negatief.
Weet jij misschien hoe het kan dat de uitslag er al zo snel was?
Ster - schreef op 12-01 om 14:06
Die testen zijn inderdaad altijd heel snel ik weet niet beter of je kan ze vrijwel direct af lezen.

Wat een opluchting dat hij negatief is.
mariekexx - schreef op 12-01 om 14:16
Ooh vandaar. Ja inderdaad! Alleen ik kan natuurlijk te vroeg getest hebben, maar ik denk dat ik idd niet zwanger ben.
nicole 1979 - schreef op 12-01 om 17:46
gelukkig maar meis
meestal met een minuut is het wel duidelijk
flipje - schreef op 12-01 om 21:00
Wil nog wel even toevoegen dat als je niet al lang samen een relatie hebt het sowieso handig is om condooms te gebruiken. In ieder geval zolang je beide nog niet een soa en hiv test hebt gedaan. Je denkt dat zwanger worden je niet zomaar overkomt, helaas denken de meeste dat ook van hiv en andere soa's
mariekexx - schreef op 12-01 om 21:37
Ja dat weet ik, maar hij heeft het voor mij maar met 2 of 3 meisjes gedaan. En die meisjes waren allemaal nog maagd en en hij is ook mijn eerste. Dus ik denk niet dat ik nu een soa kan krijgen. Of denk jij daar anders over?
mariekexx - schreef op 12-01 om 21:37
Ja dat weet ik, maar hij heeft het voor mij maar met 2 of 3 meisjes gedaan. En die meisjes waren allemaal nog maagd en en hij is ook mijn eerste. Dus ik denk niet dat ik nu een soa kan krijgen. Of denk jij daar anders over?
flipje - schreef op 12-01 om 21:53
Nou ja, kijk je weet ten eerste natuurlijk nooit helemaal zeker wat er gebeurd is. Ik zeg niet dat je vriend liegt maar dat gebeurd natuurlijk wel. Daarnaast kan ook 1 van die drie meisjes gelogen hebben natuurlijk. Je moet voor je eigen gezondheid zorgen en helaas denkt 9 van de tien mensen met hiv en soa dat het hen niet zou overkomen. De aantallen zouden niet zo hoog zijn en nog steeds stijgen als iedereen er voor zou zorgen dat hij of zij zelf daar verantwoordlijkheid in neemt. Jij hebt nog nooit iemand anders gehad. Maar je vriend kan niet blind vertrouwen op de woorden van de vorige meisjes. En zou zich dus eigenlijk moeten laten testen voor hij met jou naar bed gaat. En jij zal dat eigenlijk moeten doen mocht je ooit een nieuwe relatie aan gaan. Zolang die zekerheid er niet is is mijn mening CONDOOMS
mariekexx - schreef op 13-01 om 06:09
Ja nouja ik ga er niet vanuit dat zijn exen gelogen hebben, daar zijn ze geen types voor. Dus dan zou hij geen soa kunnen hebben en ik ook niet.
Maarja je hebt opzich wel gelijk.
flipje - schreef op 13-01 om 07:35
Het was maar een tip. Van een aantal soa's kan je ook onvruchtbaar worden, dus de angst moet niet alleen bij de pil liggen. 
Een vriendin van mij heeft hiv. Haar vriend waar ze 5 jaar relatie mee had . Bleek het zelfs al twee jaar te weten dat hij het had
mariekexx - schreef op 13-01 om 09:53
Ja je hebt ook wel gelijk dat je het nooit helemaal zeker weet als je niet hebt laten testen.

flipje - schreef op 13-01 om 10:06
wanneer moet of moest je ongesteld worden? Doe voor de zekerheid anders nog een test en wacht ook vijf minuten voor je hem afleest. Negatief resultaat staat er snel maar kan soms paar minuten duren voor tweede streepje komt. Daarna niet meer aflezen. Mocht je daarna nog. Steeds niet ongesteld worden terwijl je het wel al had moeten zijn?, dan zou ik even langs huisarts gaan
Lovely (Gast) - schreef op 13-01 om 10:09
Lieve Marieke, ik begrijp heel goed waarom je geen pil wilt slikken maar wat ik dan niet begrijp is dat je jezelf niet hebt voorgelicht. Het is geen verwijt hoop ook niet dat het zo overkomt. maar tegenwoordig is alles op het internet te vinden. dus ook hoe je een zwangerschap kan voorkomen en wat voorvocht nou eigenlijk is. Het woord kende je al dus kwestie van googlen? Je zal niet het eerste meisje zijn die zo jong al in verwachting raakt omdat ze het niet wist....

Ik hoop van harte dat je er met de schrik van af komt. En dat je de volgende keer wel veilig doet :-) en ga is op het internet kijken naar feiten en fabels. Er is niks mis mee om zelf op onderzoek uit te gaan en te leren

Heel veel succes meis!
Ster - schreef op 13-01 om 11:14
Lieve marieke,

Zo te lezen heb je te vroeg getest. En zou ik gewoon van het weekend nog eens testen niet nu anders heb je weer een valse negatieve test. Ik zou ook je moeder gaan vertellen dat je vermoed dat je zwanger bent vooral omdat je het al min of meer verteld hebt door je vraag. Ze zal het nu ook al vermoeden. En als je het vertelt kan ze je steunen in alles. En je eens even knuffelen en zeggen dat alles goed komt. Ik zou mijn dochter in iedergeval willen steunen met alles wat er op haar af komt. Ik zou het ook verschrikkelijk vinden als ze het idee had niet bij mij te kunnen komen als ze me nodig had.

Liefs
mariekexx - schreef op 13-01 om 12:20
Ik moet pas zaterdag of zondag ongesteld worden... ik denk dat ik morgen ochtend dan nog maar eens test want het kan idd te vroeg zijn geweest gisteren ochtend.

Lovely, ik weet hoe je een zwangerschap kan voorkomen, maar ik wist niet dat je van voorvocht ook zwanger kunt raken. Ik heb ook op internet gezocht, maar daar staat overal wat anders, dus ik snapte er niks meer van. Iedereen zegt wat anders over voorvocht.

Ster Nynke, mijn moeder weet niet dat ik seks heb gehad, dus ik denk niet dat ze echt iets zal vermoeden eigenlijk.
mariekexx - schreef op 13-01 om 15:15
Oke, nu heb ik mezelf helemaal gek gemaakt. Ik heb net nog een test gedaan. Heb 2 minuten gewacht wat op de verpakking stond. Negatief. Heb hem ongeveer een minuut later uit elkaar gehaald om voor de zekerheid nog beter te kijken. Toen had ik hem weer in elkaar gezet. Na een paar seconden zag ik een heeell licht tweede streepje...
Ik weet nu niet of dit komt omdat ik hem uit elkaar heb gehaald, of omdat ik misschien toch zwanger ben....
Op de verpakking stond dat je na 10 minuten het resultaat niet meer juist kon aflezen, alleen er waren nog lang geen 10 minuten voorbij toen ik de test weer in elkaar had gezet. Dus ik weet het echt niet meer....
Debbie - schreef op 13-01 om 15:49
Hoi dames, ik schuif even aan als het mag.


Ik heb een vraag en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. In september ben ik gestopt met de pil en sindsdien heb ik een regelmatige cyclus van 27 dagen. Ik ben 3 dagen over tijd maar toen ik op 2 keer over een test deed bleef deze negatief. Ik heb seks gehad met condoom en zover als mijn vriend en ik weten is er niks fout gegaan. Dus zagen dit niet aankomen. Ik heb niet echt klachten. Alleen af en toe hoofdpijn en misselijk. Zou ik toch zwanger kunnen zijn ? Misschien door voorvocht van het voorspel? Of hebben jullie nog ideeën.

Groetjes Debbie
Ster - schreef op 13-01 om 16:08
Wat kijk jij ontzettend veel op mij zeg. Dat word nog wat je hebt te vroeg getest mijn gevoel zegt had je zwanger bent wacht nu maar geduldig af tot het weekend en toe dan nog een test. Ik ga niet zeggen dat je die dingen niet uit elkaar dient te halen dat gaan andere wel voor me doen. En ik haal ze ook altijd uit elkaar ook al weet ik dat het niet hoor maar ja die dingen heel houden gaat gewoon niet en wat je moeder betreft dat jij nooit heb verteld dat je sex hebt wil nog niet zeggen dat ze het niet weet. moeders weten bijna alles ook zonder dat het vertelt word. Dit moet je niet alleen willen doen. Het forum is een mooi dagboek wat ook nog eens terug schrijft maar da's toch anders. En als je het niet rechtstreeks durft te zeggen leg je een briefje voor haar neus.

Succes en probeer je zelf niet gek te maken het komt echt goed. Heb je al eens op deze site gekeken? tienermoeders.nl en fiom.nl als je iemand nodig hebt die echt je kan helpen kan je die via deze site's vinden en contact mee opnemen.
Ster - schreef op 13-01 om 16:17
Hoi debby,

Zoals je hebt kunnen lezen kan je van voorvocht zwanger raken dus als jullie niet da hele vrijpartij een condoom hebben gebruikt kan je dus zwanger zijn.

Over de test die kan je te vroeg hebben gedaan. De meeste vrouwen testen pas positief met een week over tijd.

Succes
Debbie - schreef op 13-01 om 16:33
Hoi nynke,
Bedankt voor je berichtje! Ja alleen het voorspel, hij is niet in me geweest. Dus vind het lastig.Zou je denken dat ik te vroeg ben geweest ja? Meestal kan je toch testen vanaf de dag dat je ongesteld wordt?

Groetjes
Ster - schreef op 13-01 om 17:14
Als hij niet in je is geweest denk ik dat je niet zwanger bent. Tenzij er toch iets niet goed is gegaan met de condoom maar dat was niet zo dus dan is het gewoon ff rustig wachten op je regels en genieten van de extra dagen dat hij er niet is, lijkt me.
Debbie - schreef op 13-01 om 17:50
Hope so.
Thanks
mariekexx - schreef op 13-01 om 18:06
Hallo ster Nynke, ik heb op de een of andere manier sinds vandaag ook een beetje het gevoel dat ik zwanger ben denk ik...alsof ik niet alleen rondloop. Heel apart. Maar het kan natuurlijk ook onzin zijn. Heb nog steeds rugpijn in onderrug, steek in rechter lies gehad en spierpijn in linker kuit. Mijn benen voelen heel slap aan, alsof ik er elk moment doorheen zak als ik loop. Ook weer geen idee of dit ermee te maken heeft of heel ergens anders aan ligt. Misschien moet ik wel gewoon ongesteld worden. Maar dan heb ik meestal alleen op de eerste dag een beetje rugpijn, en niet 3 of 4 dagen van tevoren.
Ik weet echt niet meer of ik nu wel of niet zwanger ben.
mariekexx - schreef op 13-01 om 18:14
Bedankt trouwens voor de sites Nynke!
Ster - schreef op 13-01 om 19:31
Graag gedaan
nicole 1979 - schreef op 13-01 om 22:57
ben je nu al bij je huisarts geweest?
wees even verstandig en pak dit goed aan.
eerst je moeder en samen naar de huisarts.
kom op meid stel dat je wel zwanger bent kan je ook niet gaan zitten afwachten.
even de consequenties onder ogen zien en aanpakken...moet vast ook heel erg opluchten

het komt op mij een beetje over dat je het eigenlijk ook wel wil? of begrijp ik dat nu verkeerd .

ga doen wat je moet doen meis

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan