zwanger van voorvocht?? - Zwangerschapsforum

Ster - schreef op 14-01 om 08:09
Nicole, wat denk je dat de huisarts nu zal zeggen? Ik weet het wel. die zegt in dit stadium: even afwachten tot je ong. Had moeten, worden word je dat niet, even testen. Ben je zwanger dan zie ik je terug. Heeft naar mijn mening niet zo veel zin om nu naar de huisarts te gaan die kan nu ook niets voor haar doen.

Ben het wel met je eens dat ze het haar moeder moet vertellen zo dat ze er niet alleen voor staat. Maar dat is haar keuzen.

En dat ze als zwanger is blij is met de baby wil niet zeggen. Dat ze als ze niet zwanger is er voor gaat zorgen dat ze toch zwanger word.
Ik kan er alleen maar blij om zijn dat het eventuele kindje welkom is. Het zal niet makkelijk worden maar ik denk dat haar moeder haar zal helpen. Ze kan haar ook dingen over sex vragen en daar gewoon antwoord op krijgen. Denk niet dat ze nu als staat te juichen om oma te worden maar ze heeft er al even aan het idee kunnen wennen. Ik had het als moeder in ieder geval geweten na de vraag kan je van voorvocht zwanger worden. Daar hoef je geen Einstein voor te zijn.
324 antwoorden en 38021393x bekeken
mariekexx - schreef op 14-01 om 10:35
Nicole, ik weet nog helemaal niet zeker of ik wel of niet zwanger ben. Dus ik denk niet dat het zin heeft om nu al te gaan nadenken en nu al zorgen maken over hoe het verder moet. Eerst moet ik erachter komen of ik wel of niet zwanger ben. Ik kan nu nog niks anders dan afwachten.
Het is inderdaad zo dat ik het niet heel erg zou vinden als ik zwanger ben, maar het is ook niet zo dat ik het wil.
nicole 1979 - schreef op 14-01 om 18:40
ster nienke 
ik probeer dit meisje aan haar verstand te brengen hoe belangrijk het is dit niet alleen te doen...ik snap niet dat een andere volwassene haar hier niet in zou willen stimuleren. we hebben het over het 16!
niet over bijna 20.. kom op zeg wake up dit kan ze toch niet alleen.
lees haar zin ik zou het niet erg vinden ik schrik er echt van maar goed ben ook maar een moeder dus wie ben ik.

ik hoop in ieder geval dat ze wijs genoeg is de goede keuzes te maken en dat is zoek hulp en niet op een forum waar volwassen gaan mee stimuleren in haar onwetendheid. te triest
Vivian - schreef op 15-01 om 00:55
Marieke, ik ben een beetje de draad kwijt. Is hij in je klaar gekomen? Als dat zo is en jij had net je ei, moet je echt wel even mrt je moeder praten! Dat het niet slim is om onveilig sex te hebben is nu wel duidelijk. Denk dat he vriendje misschien nog wel wat meer moet leren... Bij hem komt namelijk het zaad vandaan, hij denkt simpel dat er niets kan gebeuren en jij kost de problemen op... Als hij oud en stoer genoeg is voor sex, moet hij ook verantwoordelijkheid nemen! Dus zich goed laten informeren en jou nu steunen!
Tamara - schreef op 15-01 om 05:07
Voor vocht en het klaar komen buiten jouw kan allemaal helpen jou zwanger te maken... mijn ex trok zich altijd terug voordat ie klaar kwam maar dat ie voorvocht verloor was ie al in me... 
En tjaa ben bijna 29 weken zwanger van een klein mannetje...
Dus als je het nog niet wilt meis ga alsjeblieft aan de pil of iets anders en laat hem een condoom dragen... niet alleen om een zwangerschap te voorkomen maar ook om ziektes uit jou te houden het hoeft natuurlijk niet te wezen dat ie dat mee draagt maar je moet het op save spelen...

Laat je wel weten of je wel of niet zwanger bent...
De innesteling zou 2 weken moeten duren dus hou je maandelijkse periode wel in de gaten...
Knuff
Julliette (Gast) - schreef op 15-01 om 08:26
Tam, ben jij zwanger doordat hij niet op tijd terug trok? Vriendin van mij is zwanger geworden door voorkocht,mof te laat terug trekken. Zij wilde ook niet dat hij in haar klaar kwam, maar dat deed hij het een paar keer te laat terug en kwam hij klaar als hij net uit haar gleed. Dan komt het zaad dus nog naar binnen. Ze was echt super boos, maar beseft zich nu pas dat zij ook verantwoordelijk is!

Mijn vriend vind sex met een condoom ook niet zo lekker en wil ook niet graag stoppen om eruit te halen voor hij klaar komt. Dus mag hij kiezen; in mij klaar komen met condoom om of zonder condoom maar dan mag hij maar heel even in mij en maken we het anders af. Was ook een risico, maar wij zijn al jaren samen en inmiddels bezig voor een kleintje. Nu moet hij in mij klaarkomen. Hihi!

Meisjes, let wel op en doe aan anticonceptie!
mariekexx - schreef op 15-01 om 09:21
Vivian, hij is niet in me klaar gekomen, er was alleen voorvocht in me gekomen. Ik kan me nog wel herinneren dat hij wel is klaar gekomen, maar dan op mijn buik en borsten. Dus dan is er geen sperma in mij gekomen. Daarna heeft hij geplast dus alle achtergebleven zaadcellen zouden dan dood zijn.

Tamara, ben jij dan zwanger geraakt van alleen het voorvocht? Of was hij buiten jou klaar gekomen en zijn jullie daarna nog verder gegaan zonder dat hij geplast heeft? Want ik had gelezen dat dat de kans ook weer groter maakt omdat er dan zaadcellen achter kunnen blijven.
Ik zal het zeker laten weten!
Michaela - schreef op 15-01 om 10:36
Wat is dat toch met mannen en geen condoom willen gebruiken? En met domme meisjes/vrouwen die denken dag ze daar niet zwanger van kunnen worden?!
Als ik niet zwanger wil worden (en ik zou geen pil gebruiken) dan blijft hij zonder condoom uit me! 
Maar goed, mijn man vindt een condoom geen enkel probleem gelukkig!
mariekexx - schreef op 16-01 om 18:05
Hallo allemaal, ik ben vandaag gelukkig ongesteld geworden!
Het voelt alleen wel anders, heb veel meer rugpijn dan normaal en heb ook buikpijn terwijl ik dat normaal nooit heb. Maar ik ben in ieder geval niet zwanger!

flipje - schreef op 16-01 om 18:45
Dat is heel mooi. Leer hier alsjeblieft van en praat met je vriend hier over en eventueel volwassen die hier verstand van hebben zodat dit nooit meer gebeurd tot je er in je leven daadwerkelijk klaar voor bent.
Ster - schreef op 16-01 om 19:02
Marieke,

wat heerlijk! Hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Jammer dat het zo veel pijn doet, bij mij hielp een lekkere warme kruik op mijn buik tegen te pijn. Kopje thee er bij boekje lezen of filmpje kijken. Wat ook wel hielp was een flink stuk fietsen en/of paardrijden.

Sterkte met de pijn.

Liefs
Miss butterfly (Gast) - schreef op 16-01 om 21:19
sorry voor het late antwoord: nog voor mensen die het niet zouden weten: een negatieve test kan dus mis zijn, een positieve in principe niet.

De reden is dat testen op zoek gaan naar een stof in je lichaam die je aanmaakt wanneer je zwanger bent (hcg). Hoe verder je bent in je zwangerschap, hoe meer hcg. als je erg vroeg test heb je dus lage waarden en dan kan het gebeuren dat de test dit nog niet weet. Uitzonderlijke gevallen zijn er ook: soms maken vrouwen erg weinig hcg aan en testen ze haast nooit positief. De testen van de dokter meten deze lage waardes wel.

Vals positief kan enkel wanneer je een hormonale kuur volgt omdat je deze stoffen dan wel in je lichaam hebt en de test ze bijgevolg ook zal meten ook al ben je niet zwanger.
mariekexx - schreef op 16-01 om 22:52
Ja, ik ben echt opgelucht!
En die kruik helpt inderdaad goed!

Miss butterfly, en stel nou dan een test eerst negatief is, maar dat dezelfde test na een paar uur toch positief word, wat kan er dan aan de hand zijn? Dat had ik namelijk een paar dagen geleden toen ik nog zo bang was.
Tamara - schreef op 17-01 om 09:47
Hij kwam buiten mij klaar maar ik heb altijd het idee gehad dat ie al een beetje in mij klaar wad gekomen... ik was niet van plan zwanger te worden maar na 4 maanden het op die manier te doen was ik toch echt zwanger nu wil ik m'n mannetje super graag hebben... en ik heb geen relatie meer met 'm...
mariekexx - schreef op 16-02 om 09:54
Hallo allemaal,
Een paar weken geleden maakte ik me heel erg zorgen dat ik misschien zwanger zou zijn. Toen ik ongesteld werd waren die zorgen weg. Alleen die ongesteldheid heeft maar twee dagen geduurd terwijl het bij mij meestal acht dagen duurt. Maar ik dacht het zal wel als je ongesteld bent kan je natuurlijk niet zwanger zijn. 
Nu moest ik dit weekend ongesteld worden, maar ik ben het nog steeds niet. Dus ik deed vanochtend een zwangerschaps test, en deze was positief...ik ben dus toch zwanger.... 
Dat wilde ik jullie nog even laten weten.
Groetjes Marieke
flipje - schreef op 16-02 om 10:06
Ojee, ik wens je alle wijsheid toe die je maar gebruiken kan. Neem aan dat je ondertussen je vriend en moeder e.d hebt ingelicht?
mariekexx - schreef op 16-02 om 10:21
Dankjewel
Nee niemand is thuis dus ik heb ze nog niet ingelicht. Heb het alleen tegen een vriendin gezegd.
Het is wel een slechte timing want ik werk bij La Place en heb dus gisteren gehoord dat ik geen baan meer heb omdat alle V&D's dicht zijn. En vandaag kom ik erachter dat ik zwanger ben...
En ik weet zowieso niet wat ik nu moet doen. Ik wil eigenlijk graag met iemand praten maar zou niet weten wie.
Michaela - schreef op 16-02 om 10:31
Als ik jou was zou ik zo snel mogelijk een afspraak bij een verloskundige maken en daar (evt met moeder of vriend) heen gaan en bespreken wat de mogelijkheden zijn
mariekexx - schreef op 16-02 om 10:41
Kan je dan nu al bij een verloskundige terecht als je nog maar zo kort zwanger bent?
flipje - schreef op 16-02 om 10:46
Jij vast wle als je je situatie uitlegt en anders de huisarts die kan je ook advies geven en eventueel naar instanties doorverwijzen. En kan jij je verhaal even kwijt
Michaela - schreef op 16-02 om 11:07
Je schreef op 08-01 dat jullie de week daarvoor seks hadden, als het daarvan is dan ben je nu 8-9 weken en heb je al een kloppend hartje..tijd om snel te handelen..
nicole 1979 - schreef op 16-02 om 11:17
Download je test uitslag eens hier kunnen we het ook zien.
mariekexx - schreef op 16-02 om 11:41
Ooh en vanaf welke week kan je dan een afspraak maken?
mariekexx - schreef op 16-02 om 11:43
Michaela - schreef op 16-02 om 11:44
Dat is geen 8-9 weken zwanger! Ik denk dat je 4-5 weken bent als ik die test zo zie. 
Afspraken maken kan direkt na een positieve test, even de situatie uitleggen en je kan waarschijnlijk deze week al terecht
mariekexx - schreef op 16-02 om 11:46
Mijn mobiel heeft een hele slechte camera dus hoop dat het wel duidelijk is.
Vanochtend was het streepje wel iets duidelijker dan nu, hij begint steeds lichter te worden.
mariekexx - schreef op 16-02 om 11:49
4/5 weken? Ik heb de laatste tijd gewoon veilig gedaan! Hoe kan dat dan?
flipje - schreef op 16-02 om 11:58
Mijn actiontest bleef trouwens ook zo licht hoor. Werd geen knaller. Alleen moeders voor moeders knalde
Michaela - schreef op 16-02 om 12:22
Dan zal je wel gewoon 8-9 weken zijn. Maak maar snel een afspraak!
mariekexx - schreef op 16-02 om 12:53
Oke bedankt, ga ik doen!
Heb net voor de zekerheid de andere test uit het doosje gedaan, en ook positief, dus het zal dan wel kloppen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger van voorvocht??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan