Gemengde gevoelens - Zwangerschapsforum

Jessica (Gast) - schreef op 22-06 om 18:28
Hi Vlinder, ja dat duurt de hele zwangerschap en ook als je je kindje eenmaal hebt steekt dat gevoel de kop op. hahaha maar zo erg is het niet hoor. Volgens mij geeft het juist aan dat je een goede moeder word. Een slechte moeder zou zich er niet druk om maken !

Liefs Jessica
9 antwoorden en 45837637x bekeken
vlinder86 - schreef op 22-06 om 18:29
Ja daar heb je gelijk in!
Ik voel me een beetje emotioneel haha...
Ik ben voor alles bang...
Terwijl ik vanmiddag nog zo vrolijk was enzo
Hoe ver ben jij?

Groetjes
Jessica (Gast) - schreef op 22-06 om 19:23
Haha dat overkomt ons allemaal hoor. Ik ben moeder van een heerlijk ventje van 3 en een dochter van 6 maanden. Het komt me allemaal zo bekend voor wat je zegt :-) Zeker mij eerste zwangerschap wist ik helemaal niet wat me te wachten stond maar het komt echt allemaal goed. Het gaat eigenlijk bijna allemaal vanzelf en voor de rest hoe je je maar een beetje in te lezen en dan is het allemaal helemaal niet zo lastig
vlinder86 - schreef op 22-06 om 19:34
Ja dat is ook wel zo.
Gaat nu wel weer haha.

Nee dat is het ook, je weet ook niet wat je te wachten staat.
Ook niet over de reacties als je het familie enzo verteld
En over de baby zelf, maar ja komt wel goed....
sietske - schreef op 22-06 om 19:38
Dat overkomt iedereen wel denk ik. Ik voel me ook wel eens onzeker. Stomme hormonen
vlinder86 - schreef op 22-06 om 20:07
Ja idd haha, ik heb net een zwangerschaps dagboek besteld.
Ben benieuwd
Stephen (Gast) - schreef op 09-02 om 13:03
hallo, 
Ik hoor helemaal niet op dit forum te zitten maar, ik heb een dilemma.. mijn vriendin en ik hebben ervoor gekozen om een kindje te nemen. Ze is vrij snel zwanger geworden 2 maanden ongeveer. Ze wilde heel graag zwanger worden maar, nu het eenmaal zo is en heel misselijk is en weeïg en veel spugen (s'ochtens) heeft ze het heel vaak over dat ze neigt naar afbreken van de zwangerschap. Ik weet gewoon niet wat ik hier mee moet.... heeft iemand ervaring hier mee? 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-02 om 14:07
Mijn schoonzus heeft ook erg last van de misselijkheid tijdens de zwangerschap. Omdat bij haar vorige zwangerschap ze zelfs zo misselijk was dat ze uitdroogde en opgenomen moest worden staat ze nu onder controle bij de gynaecoloog. Als ik jouw was zou ik met je vriendin hulp vragen bij je verloskundige of huisarts en de situatie uitleggen. Misschien kan er met medicijnen of voedingsadviezen wat verlichting gegeven worden aan je vriendin.  Meestal wordt de misselijkheid minder na 3 maanden, maar niet altijd. Probeer samen voor ogen te houden dat je er straks iets moois voor terug krijgt.
Anoniem (Gast) - schreef op 09-02 om 14:25
Hallo,
Ik heb idd contact gezocht met onze huisarts die heeft medicijnen voor de misselijkheid voorgeschreven. Maar daar gaan die gedachtes niet van over. Ik weet dat vrouwen die zwanger zijn de hormonen door hun lichaam vliegen en daardoor rare sprongen kunnen maken... ze moet vandaag naar de psycholoog en dan zien we wel verder. 
Thankx voor je bericht!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gemengde gevoelens' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan