Hartje luisteren - Zwangerschapsforum

Jessy - schreef op 31-08 om 07:54
Goedemorgen mama's en aanstaande mama's.
Vanmorgen is het weer zover controle bij de verloskundig. Gaan ze me bloeddruk weer opmeten en gaan we opnieuw naar het hartje luisteren, ik vraag me af.. waarom ik iedere keer opnieuw zorgen maak en zenuwachtig ben of ik wel of niet het hartje te horen krijg.. het is niet dat ik er niet van geniet, maar iedere keer opnieuw steken de zenuwen de kop op en weet ik even niet meer waar ik het zoeken moet.... het lijkt wel een soort angst. Bang zijn om het hartje niet te horen of zo denk ik?
Zijn er meerdere vrouwen die dit herkennen?
Vriendelijke groetjes
Jessy
2 antwoorden en 35780781x bekeken
Anoniem - schreef op 31-08 om 15:58
Ik snap je gevoel heel goed! Denk dat iedere zwangere vrouw in de begin periode zenuwachtig is. Het is toch maar de vraag of de zwangerschap goed gaat, het kan altijd fout gaat. 

Ik heb dit ook heel erg gehad in het begin. Maar op een gegeven moment dacht ik bij mezelf : als het fout gaat kan ik er toch niets aan doen. Je hebt er zelf helaas niets over te zeggen. 

Sinds dat ik mijn baby voel bewegen en schoppen is dit gevoel ook wel zo goed als weg. Ik weet dat het goed zit, dat er een beweeglijke baby zit, dat het hartje het goed goed. Dat stelt me allemaal heel erg gerust. 

Ik snap je angst, maar denk dat deze angst naar mate je langer zwanger bent minder zal worden! Vertrouw op je lichaam. 
Jessy - schreef op 07-09 om 10:01
Ja ik voel de baby ook over het algemeen wel dagelijks maar nu al een aantal dagen niet.. Ik probeer er rustig onder te blijven maar is af en toe best moeilijk.. En indd als het fout gaat kun je er niets aan doen.. maar het idéé alléén al

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hartje luisteren' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan