DPO gekte! - Zwangerschapsforum

maantje - schreef op 15-11 om 21:20
Hoi allemaal!

Aangezien de DPO gekte het langste duurt en ontzettend spannend is lijkt het mij leuk om hier een topic voor te openen voor iedereen die in deze periode zit en natuurlijk voor de zwangere onder ons die misschien willen vertellen waar hun last van hadden tijdens de DPO! 

Ik zit op 6 DPO en heb sinds vandaag last van:

Krampjes onderin buik
Pijnlijke onderrug
Hoofdpijn
Veel afscheiding erg nattig
Duizelig 
Moe
161 antwoorden en 34891547x bekeken
MamaN - schreef op 15-11 om 22:59
Ik zit op 1 DPO hihi, en heb last van een drukkend gevoel in me onderbuik en nog veel afscheiding met af en toe wat hoofdpijn en duizelig. Geen idee waardoor dat komt of kan het zijn dat me eisprong nog komt ofzo.. 
maantje - schreef op 15-11 om 23:06
Hey mamaN,
Die klachten heb ik ook rond mijn eisprong! Vooral hoofdpijn en afscheiding meestal na 1 a 2 dagen over nu heb ik weer overal last van dus hoop dat t de innesteling is! Wachten duurt lang he????
MamaN - schreef op 15-11 om 23:45
Jaa superlang! En je hoofd kan je ook zo lekker voor de gek houden ! 
maantje - schreef op 16-11 om 15:15
Zeg dat wel ja! 
D. - schreef op 21-11 om 19:28
Pf ik kan niet meer wachten! zaterdag pas nod. helaas wel harstikke ziek.. 
MamaN - schreef op 21-11 om 19:53
Aah balen D. Hopelijk knap je snel op. Is nu ook lastig in te schatten of je symptomen hebt van zwangerschap of ziek zijn zeker, of niet? Ik ben moe en hoofdpijn, dat had ik ook bij de zwangerschap van mijn zoontje maja ook de 2 dagen voordat ik ongi wordt dus ja moeilijk te zeggen
D. - schreef op 21-11 om 20:08
Ja heel lastig in te schatten en vooral omdat het onze eerste is dus weet ook niet wat ik kan verwachten. deze ronde voor het eerst met ovulatietesten gewerkt. moet jij nog 2 dagen voor nod ? 
maantje - schreef op 21-11 om 20:37
D., ik lees vaker dat vrouwen super zien zijn en gewoon zwanger blijken te zijn je weerstand is geloof ik ook lager na je ei ik zou je geen zorgen maken.. en dat testen tsja..... haha daar kan ik geen advies over geven want ik ben de ergste.. ik snap je heeeeel goed maar zoals je bij mij ziet geeft het zoveel onzekerheid !!! Ik voelde mij vandaag echt enorm slecht
D. - schreef op 21-11 om 20:59
Hm oké . ik ben eigenlijk nooit slecht na mn eisprong of rond mijn nod . Denk ook niet dat het daar mee te maken heeft. alles wat kan lopen of pijn kan doen heb ik nu last van. 
Haha nee maantje jij bent echt de koningin van het testen haha. ik probeer echt te wachten op zaterdag. heb ook nog maar 1 test liggen en heb geen zin om een nieuwe te halen. heb jij nog wel genoeg testjes of haal je elke keer?
maantje - schreef op 21-11 om 22:03
Misschien een griepje gewoon maar denk niet dat t kwaad kan voor eventuele innesteling hoor. Haha ik haal 2 testjes met de gedachten dan kan ik ook niet gek doen en dan een dag later zijn ze op en haal ik nieuwe met dezelfde gedachten dus buitenom de 'testjes kosten' rij ik ook heel wat benzine op  heel verstandig om tot zaterdag te wachten is dan ook je nod of is die vrijdag? Ik duim voor je !! 
MamaN - schreef op 21-11 om 23:16
Oohh nee ik heb me NOD pas de 28e haha. En ja maantje wat jij zegt met die intentie testjes halen heb ik ook weleens gedaan haha. Ik heb nog geen testen in huis gehaald en dat doe ik voorlopig ook nog niet om te voorkomen dat ik te vroeg ga testen
G1234 - schreef op 22-11 om 08:21
Hoi Dames,
Ik ben nieuw hier dus probeer alles nog een beetje uit te vinden. Maar ik zou graag jullie reactie willen op mijn situatie..
Woe 9 november had ik mijn ei, vrijdagnacht 18 november (9/10dpo) werd ik wakker vd pijn/kramp in mijn baarmoeder wat een uur duurde, geen bloed gehad ik denk misschien mijn innesteling? Morgen is mijn NOD en ik had gisteravond bij het plassen een grote slijmsliert doorzichtig/wit, dit heb ik normaal nooit voor mijn menstruatie. Ik heb vandaag daarom ook mijn eerste test gedaan en die was negatief.
Snap er allemaal niet veel meer van, wat denken jullie? Goede tips/ideeen? Alles is welkom  
D. - schreef op 22-11 om 09:15
Ja het is lastig om ermee te wachten hè ! ? ja vrijdag of zaterdag is mijn nod . vorige maand was ik overtijd, begon vrijdag met bruine afscheiding en zaterdag brak het door terwijl ik op donderdag ongesteld had moeten worden. Denk dat dat kwam doordat ik er zoveel mee bezig ben, dat mn lichaam gek gaat doen. dus ik wacht gewoon zaterdag af en dan zien we wel. hoe voel jij je verder?
G1234 ik ben niet bekend met die pijn. denk niet dat innesteling zo'n zeer doet maar dat durf ik ook niet met zekerheid te zeggen. 
G1234 - schreef op 22-11 om 09:40
Ik las op internet dat als je een gevoelige baarmoeder hebt je de innesteling kan voelen als flinke pijn, vandaar was ik benieuwd of dit herkenbaar was voor sommige net zoals het slijm vlak voor NOD.
Raar eigenlijk dat je lichaam je zo voor de gek kan houden he.. Hoewel ik me ook weer afvraag tot hoever want sommige dingen kan een lichaam niet faken lijkt mij.
D. spannende dagen dus deze week voor jou, hoop voor je dat het raak is! Vindt dat wachten echt zo een hel.. en je moet er niet teveel mee bezig zijn maar ik denk dat iedere vrouw dat in haar hoofd toch wel doet is menselijk.
maantje - schreef op 22-11 om 11:57
Hey ik had gister ook een grote hoeveelheid slierten ik heb morgen mijn NOD. Ik had dit vorige maand ook maar wel veeeeeel minder dus weet niet goed wat t zegt. Krampen heb ik ook gehad een week na mijn eisprong alleen ik voelde vorige maand ook vanalles in die week dus het is zo lastig om van symptomen uit te gaan! Als het je lukt zou ik pas overmorgen of vrijdag testen 
G1234 - schreef op 22-11 om 12:52
Hee maantje, 
Ik ben dus niet de enige met die rare slierten.. het lijkt beetje op het slijm wat je krijgt na je ei maar dit is toch anders en net anders van kleur. Ik heb ook morgen mijn NOD dus ik leef met je mee  en hoop uiteraard voor je dat je ongesteldheid wegblijft! Ik ga idd proberen pas donderdag op zijn vroegst te testen als ik het volhoud pff haha. 
maantje - schreef op 22-11 om 12:58
Nee haha ik had t ook maar 1 x daarna niet meer had jij dat ook? 
G1234 - schreef op 22-11 om 13:08
Klopt alleen gisteravond nu niks meer! Maar toch vind ik dat soort dingen raar omdat ik het normaal nooit heb. Ik heb nu ook nog helemaal gevoel dat ik ongesteld ga worden en dat voel ik normaal ook wel aan maargoed dat zegt niks, jij wel?
Verder zijn mijn 'klachten':
- Moe soms duizelig
- Geen eetlust en soms misselijk vooral van sterke geuren
- Borrelende darmen en soort plofjes in buik
- Soms rugpijn 
- Emotioneel
- Ineens vaak rode wangen??
- Meer blauwe aderen op mijn borsten
Enige wat ik niet heb zoals ik bij veel vrouwen zie is last van mijn borsten. Nu zeg ik misschien iets heel raars maar ik heb sinds een jaar 'nieuwe' borsten geen idee of dat er iets mee te maken kan hebben. Ik heb sinds die tijd namelijk nooit meer last van mijn borsten ook niet voor mijn ongesteldheid.

Maargoed inderdaad afwachten meer kan ik niet doen maar ben de onzekerheid zo beu bah dus snap je helemaal met je veel testen hoor meid haha
D. - schreef op 22-11 om 14:35
Ik heb van de week ook 1x zo'n rare lange sliert gehad! heel vreemd! ik hoop dat het raak is bij jullie dames. ik ben nog steeds harstikke ziek. elke keer nog gewerkt maar vanaf vandaag voor het eerst thuis. heb een emmer naast de bank staan omdat ik kotsmisselijk ben en hoofdpijn, verschrikkelijk ! 
G1234 - schreef op 22-11 om 14:50
Laten we hopen voor ons allen dat die gekke slierten positieve dingen brengen   en iig geen ongesteldheid morgen. 

Balen dat je zo ziek bent D.! Nu heerst het ook wel heel erg hoor want zijn veel mensen om me heen ziek helaas. En het klopt ook dat als je zwanger bent je weerstand minder is en je sneller vatbaar bent voor ziektes. Ik hoor voor je dat je snel opknapt!
D. - schreef op 22-11 om 16:25
Dank je wel g1234 ik hoop het ook. vandaag op 1 cracker geleefd, kan niks hebben. jullie heel veel succes morgen hè ! ? zal morgenvroeg eerst op het forum kijken of het raak is! duim voor jullie!! hebben jullie niet dat het ook erg spannend is? vorige week was ik 2 dagen overtijd en ik zei tegen mijn vriend nou hebben we het voor elkaar hoor!! haha ik was doodzenuwachtig
maantje - schreef op 22-11 om 17:04
Heb de bloedtest binnen en die was 0 hcg waarde helaas 
D. - schreef op 22-11 om 18:42
Ah balen maantje ! wat gek dat die ene test zo'n rare streep gaf! ik hoop voor je dat het snel raak is meid! kopje omhoog en gewoon doorgaan. het is vast heel snel raak!
maantje - schreef op 22-11 om 19:01
Dankjewel D  
D. - schreef op 22-11 om 20:45
Wachten wordt wel lastig hoor! 5 dagen voor nod. 
Heb je al menstruatieklachten maantje ? 
G1234 - schreef op 23-11 om 07:25
Ik vind het inderdaad verschrikkelijk spannend allemaal, slaap er zowat slecht door pf.

Hoe voel jij je D.?
En maantje wat super balen dat je bloedtest 0 aangaf, had je een test die een licht streepje aangaf dan? (heb denk ik dat gedeelte van het verhaal niet meegekregen sorry).
Ik heb vandaag mn NOD, nog geen ongesteldheid te bekennen of kwaaltjes maar wel een negatieve zwangerschapstest dus morgen of vrijdag maar weer een keer doen als het wegblijft. Heb die van sensitest dus kosten gelukkig toch niet zoveel
maantje - schreef op 23-11 om 07:59
Klopt wij zitten in de nod november groep ! Ik heb een licht positieve test gehad zondag avond en daarna negatief. Mijn buurvrouw had vorige week ook met sensitest getest tot 2 dagen na nod allemaal negatief  getest en uiteindelijk net de clear blue digitaal positief daarna weer sensitest geprobeerd en ook die alsnog negatief. De ovutesten vind ik persoonlijk dan weer wel heel goed! Spannend hoor!
D. - schreef op 23-11 om 08:50
Goedemorgen dames , ik ben nog steeds niet helemaal lekker maar probeer morgen gewoon te werken. voel me iig beter dan maandag en dinsdag! verder niet echt klachten dat ik denk dat ik zwanger ben. gisteravond in bed alleen even krampen in mn buik en was hondsberoerd maar ja ik ben ook niet lekker. ik probeer rustig af te wachten . hoe voel jij je? 
Wat gek van die testen hè maantje !  zo zie je maar dat dus niet alle testen even betrouwbaar zijn of meer hcg nodig hebben..
maantje - schreef op 23-11 om 09:00
Vervelend D dat je ziek bent! Ik ben zo benieuwd zaterdag.. bij ons kun je voor €15 een hcg bloedtest aanvragen. Ik zei al tegen me vriend dan kan ik dat voortaan beter doen scheeld een hoop geld aan die kuttesten!!! Maar dat is natuurlijk ook weer zo wat he haha, ik denk dat ik de volgende ronde wacht tot 1 of 2 dagen na me Nod en dan de cb digitaal doe die heeft wel meer hcg nodig maar is ( misschien juist daarom) wel meer betrouwbaar. Ik wil eigenlijk me gedachte gaan verzetten maar lukt nog even niet  hopelijk wel vandaag ongesteld anders klopt mijn LF ook niet meer

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan