DPO gekte! - Zwangerschapsforum

MamaN - schreef op 25-11 om 13:56
Jaa eigenlijk moeten we ook gewoon niet vroeger testen dan onze NOD maja ongeduld he
161 antwoorden en 35052207x bekeken
D. - schreef op 25-11 om 14:39
11e had ik een positieve ovulatietest. 
D. - schreef op 26-11 om 09:33
Al iets wijzer geworden g1234? weten jullie of een cyclus in een keer kan veranderen van 28 maar 30 dagen ? vorige week dacht ik 2 dagen overtijd te zijn en werd ik ineens ongesteld. nu op dag 29 en nog steeds niet ongesteld . 
MamaN - schreef op 26-11 om 09:55
Het kan wel dat het eventjes ontregeld is D. Ik was bij mijn zoontje gestopt met de pil en toen was ik twee maanden ene keer 3 dagen later en andere keer 4 dagen later ongesteld. Daarna was ik 28 dagen en toen zwanger. Nu had ik meteen 28 dagen cyclus volgens mij na me miskraam. Hoe lang geleden ben je gestopt met de pil? Of had je iets anders? 

Wat vinden jullie van de test?
D. - schreef op 26-11 om 10:09
Hm wat gek! ik had een spiraaltje. 13 juni eruit gehaald. 28 dagen later ongesteld geworden en daarna elke keer een cyclus van 28 dagen gehad. alleen vorige maand 30 en deze maand ook nog niet ongesteld. 
Ik zie een heeeeel licht streepje ! spannend! misschien even 2 daagjes wachten voor een duidelijkere test ? 
maantje - schreef op 26-11 om 12:09
Hoop t voor je mamaN ! Ik zie een streepje!
D. - schreef op 26-11 om 18:59
Hoe is het met je g1234? al meer duidelijkheid?
G1234 - schreef op 27-11 om 18:05
Hoihoi,
Je cyclus kan idd veranderen volgens mij D.!
En MamaN. ik zie ook zeker een heel licht streepje, wat spannend!! Wanneer ga je weer testen?
Ik ben nog steeds niet ongesteld.. Heb ook niet meer getest moet ik zeggen anders word ik gek van mezelf, dus morgenochtend weer opnieuw. En anders ga ik toch as week toch eens bellen naar de dokter voor een bloedtest ben nu 4 dagen overtijd.
Hoe gaat het met jullie? Ook nog geen ongesteldheid?
D. - schreef op 27-11 om 18:22
Nog steeds niet g1234 ! ? jeetje dam hoop ik toch dat je zwanger bent meid! ik durf ook niet te testen! nu 2 dagen overtijd net zoals vorige maand. ik verwacht het dan morgen te worden. als ik morgenvroeg niet ongesteld ben geworden rij ik smiddags maar even door naar de kruidvat om een testje te halen. 
Vind jij het niet frustrerend ? graag willen testen maar durf het ook niet meer. 
G1234 - schreef op 27-11 om 18:27
Ik vind het zwaaaar frustrend! En heb nu al paar keer met witte testen in mn handen gestaan dat ik er een soort angst voor heb opgebouwd lijkt het wel. Wil niet weer teleurgesteld worden.

Ik las ergens dat als je stress hebt je ongesteldheid ook langer kan duren, en ik heb de laatste weken best wel wat stress, dus misschien dat het daardoor langer duurt? Vindt het allemaal maar erg ingewikkeld. Ga morgen vroeg toch maar weer testen en anders de huisarts bellen. Van binnen hoop je natuurlijk op dat het raak is maar toch voel ik ergens dat het niet zo is, kan het niet uitleggen..
Ik hoop voor jou dat je morgen niet ongesteld wordt D,! Ik duim met je mee. En leef ook met je test mee zitten morgen in het zelfde schuitje. Laat je wel weten hoe het afliep?!
D. - schreef op 27-11 om 18:37
Ja verschrikkelijk hè ! ? begrijp je helemaal, durf het ook niet meer! af en toe voel ik een steek en voel ik nattigheid en ga ik naar de wc maar niks! hoop ook voor jou dat het uitblijft en dat je morgen een dikke vette 2e streep op je test hebt staan. ik laat het je moegen gelijk weten als er iets veranderd jij ook!? ben heeeeell benieuwd! 
MamaN - schreef op 27-11 om 18:50
Jeetje spannend dames, ik heb vanmorgen nog getest. 
D. - schreef op 27-11 om 19:03
Duidelijk zichtbare streep, gefeliciteerd meid ! 
G1234 - schreef op 27-11 om 19:50
Een hele duidelijke streep idd, gefeliciteerd!! Super leuk!
En ik hou jullie morgen op de hoogte. Ben bij jou ook erg benieuwd D.! 
D. - schreef op 27-11 om 20:38
Pf ik word helemaal gek hier!
MamaN - schreef op 27-11 om 20:49
Ah D. Begrijp ik meid is echt vervelend als je dan overtijd bent en maar geen positieve test in je handen hebt. Ik had bij mijn vorige zwangerschap ook dat ik heel nat was en veel slijm had en daardoor telkens dacht dat ik ongesteld was. Testte uiteindelijk pas 5 dagen na me NOD licht positief 
D. - schreef op 27-11 om 20:54
5 dagen erna ?  pf dan moet ik nog even! geduld is een schone zaak zeggen ze maar dat lukt me in dit geval niet meer. moet deze week echt want afleiding zoeken want dit is niks! mijn vriend is werken dus zit al 2 avonden alleen thuis te piekeren en te denken . 
maantje - schreef op 28-11 om 09:40
D wat frustrerend zeg! Waarom
Doe je niet gewoon een bloedtest dan weet je het vandaag nog ben je ervan af? Snap wel dat t misschien niet je ding is om naar de dokter te bellen maar wachten is ook niet echt je ding  stel je bent niet zwanger en je weet het heb je kans dat je ongesteld word want dan laat je het los. Stel je bent zwanger dan weet je dat ook gewoon zeker ! g1234 voor jou ook hetzelfde hihi spannend zeg
G1234 - schreef op 28-11 om 11:03
Hoihoi! 
Ik ben vandaag 5 dagen overtijd en heb vanmorgen weer een test gedaan. In 1e instantie lijkt ie wit maar als je het in het licht houdt zie je een heel licht streepje. Geen idee of het wat mag betekenen maar ben ook nog niet ongesteld.. dokter zegt nog even afwachten paar dagen en dan pas bloedtest doen eventueel. Dus mn geduld wordt aardig op dr proef gesteld. 
MamaN. was bij jou het streepje toen alwel goed zichtbaar op 5 dagen overtijd?
En D. hoe gaat het met jou??
MamaN - schreef op 28-11 om 11:42
Je kon hem wel goed zien maar hij was niet super donker ofzo. Heb je een foto van je test? 
G1234 - schreef op 28-11 om 11:54
Ow nee dat is bij mij niet want heb geprobeerd er een foto van te maken maar lukt niet echt. Dus ik wacht maar af tot woe morgen, weer een nieuwe test. En anders toch maar bloedtest. Dokter zegt dat het ook kan dat mn ei toch iets later was dat het daardoor komt. Want blijft raar dat er geen ongesteldheid te bekennen is
MamaN - schreef op 28-11 om 11:57
Jaa dat zou ook goed kunnen, zolang er geen bloed is kan het nog alle kanten op! 
D. - schreef op 28-11 om 13:41
Haha ja dat klopt maantje!
Spannend g1234 !  ik dacht vanmorgen tijdens mij werk dat ik wat voelde. had voor de zekerheid al een inlegkruisje in gedaan omdat ik vanmorgen menstruatiekrampen had. in de pauze even naar de wc geweest maar nog steeds niets. 
D. - schreef op 28-11 om 13:44
Maak even een foto g1234 ben heel benieuwd!! heb jij het al met je vriend/man verteld dat je overtijd bent? ik nog niet. ik wil hem niet in spanning laten zitten terwijl er niets is. vorige maand wel verteld terwijl er niks was. 
G1234 - schreef op 28-11 om 13:47
Ik krijg het helaas niet duidelijk op een foto! Ga woensdag maar weer een nieuwe poging wagen en het tot die tijd maar beetje uit mn hoofd zetten. Mijn vriend weet het wel en mn beste vriendin voor de rest niemand hoeft ook niet. Maar op gegeven moment hebje wel iemand nodig om ermee over te praten hoor is normaal want het is allemaal niet niks vind ik. Heb jij al een test gedaan D.?
D. - schreef op 28-11 om 13:57
Ja wil er ook graag over praten maar wel hebben elkaar net 10 minuten gezien want hij moest werken. wil het niet zeggen en dat hij gelijk weg moet.. appen is ook weer gek.. nee heb geen testjes meer en durf ze nooit te halen heb 3x naar een ander plaatsje gereden om daar de testen te halen. 
Heb jij krampen of iets ? sinds ik vorige week zien ben geweest heb ik elke keer krampen, plopjes en een hoop geluid uit mn bed. zelfs in mijn slaap maakt mn buik een hoop geluid hoor ik van mijn vriend. weet niet of dit komt door het ziek zijn nog of iets anders.. 
G1234 - schreef op 28-11 om 14:05
Waarom bestel je ze niet via internet? Ik bestel ze altijd bij sensitest en zijn dan de dag erna gelijk binnen super fijn.
En wat je zegt over je buik en de geluiden dat herken ik super erg! Mijne maakt ook  hoop kabaal en dat in combinatie met het slijm vind ik het nog steeds vreemd bij mij.
Zou als ik jou was D. toch zsm nog eens een testje gaan doen voor de zekerheid! En het idd keer aan je vriend/man vertellen als hij wat langer thuis is 
maantje - schreef op 28-11 om 14:05
D mijn vriend vind mij heel overdreven trouwens hij weet ook niet eens dat ik op t forum zit hoor! Hij vind mij obsessief en zegt we zien t allemaal wel maak je niet zo druk! Ik sta daar heel anders in ik ben t nu al beu en zit nog maar in ronde 3 haha echt erg eigenlijk. Ik weet niet zo goed hoe ik hier in moet staan dat zwanger worden, moet je nou denken.. ik ben gewoon binnenkort zwanger joh positief blijven.. of moet ik nou denken .. je moet niet verwachten dat je pats boem zwanger bent want bij de gemiddelde vrouw duurt het gerust een jaar! Ik zou t graag willen weten als dit nog een jaar gaat duren want dan kan ik me daar mij neerleggen maar helaas werkt dat niet zo en ik kan daar best moeilijk mee omgaan merk ik aan mezelf  wou dat ik daar wat sterker is was maar helaas! Gelukkig lees ik hier dat ik niet de enige ben die zich zo voelt
D. - schreef op 28-11 om 14:11
Hai maantje je bent niet de enige hoor! mijn vriend weet ook niet dat ik op het forum zit. als jij dat zou weten zou hij zeggen doe toch eens normaal ! hij is er ook heel kalm onder. wij zitten nu in ronde 5. weet ook niet wat ik moet verwachten en toch telkens zo'n teleurstelling. daarom wil ik ook nog niet testen. vooral toen ik vanmorgen zo'n menstruatiekramp had. nu geen krampen maar heel veel gerommel en af en toe een pijnlijke steek. kan een menstruatie ook uitblijven omdat je ziek bent geweest en niet veel gegeten hebt? sinds 3 dagen weer normaal eten maar mijn eetlust is nog niet helemaal terug. zelf chocola waar ik helemaal verzot van ben heb ik geen trek in.. 
maantje - schreef op 28-11 om 14:18
Ja snap ik D ik ben het testen ook helemaal beu normaal als ik bij de action kom of kruidvat denk ik oh ik neem er alvast een paar mee! Maar nu kan ik geen test meer zien heb al met moeite de ovulatietesten meegenomen! Iedere x die negatieve test hakt er steeds dieper in  even wachten maar anders? Wachten kan nooit kwaad natuurlijk alleen kan me voortsnellen dat je het beu bent! Wat gaat de tijd langzaam he 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'DPO gekte!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan