Ronde zeven - Zwangerschapsforum

Marc - schreef op 06-12 om 15:35
Hi Mila!  Bloedverlies had ze twee dagen voor haar ongesteldheid zou komen (nod toch?) en toen dacht ze dat het weer niets was. Maar zette niet door en vrijdag had ze een mooie test in handen! Super gaaf! Ik was hier gekomen omdat ze in het weekend ook wat bloed verloor en zich er zorgen om maakte. Maar dat was eenmalig gelukkig en na de sex. Waarschijnlijk waren we iets te blij!   

Hoe gaat het met jou?
80 antwoorden en 34852176x bekeken
C81 (Gast) - schreef op 06-12 om 15:55
Hoi! Marc dat was een  verassing dan! Leuk hoor! Wanneer  is ze uitgeteld? Ik vind het wel  stoer dat je je  aanmeld op zo'n  forum voor je vrouw! Petje af! Ik  zou denk ik ook maar  afwachten  nu mila. Misschien  over een  paar  dagen  weer testen  mocht je  nog  niet ongesteld  zijn. Ik  heb  morgen  een  afspraak bij de huisarts. Mede omdat ik deze maand zo lang  ongi ben geweest en het ook heel  pijnlijk was. Nu nog steeds die afscheiding en abnormaal laat met mijn ei. Ergens  hoop ik  dat  ze me doorstuurt dan weet ik  meteen  waar  ik  aan toe  ben. 
Marc - schreef op 06-12 om 16:03
Hoi C! 7/8 is ze uitgerekend! Ja dat aanmelden was wel praktisch hoor! Moe zeggen dat ik als man wel verbaast ben over wat vrouwen allemaal tikken! Ik wist niet wat "nod" betekende dus dat forum december eens bekeken; bizar! Wat wie precies voelt als ze ongesteld moet worden, wat ze allemaal in hun slipjes aantreffen, hahaha over open communiceren gesproken! Maar nu het daar toch over gaat; zal dat voor hou ook geen teken zijn omdat mijn vrouw het ook had en anders niet echt?
Mila (Gast) - schreef op 06-12 om 19:41
Even een kleine update; ik ben erg gespannen! Nog geen menstruatie te bekennen.. 
C81 heb je al een verhoging? Ook zenuwslopend hoor!

Marc, jaa al die afscheidingen en dat soort vervelendigheid het is idd een open boek! Haha moest wel even lachen, word ik toch een beetje opgevrolijkt!
Marc - schreef op 06-12 om 19:52
Leuk dat ik je aan het lachen heb gemaakt! Waarom ben je gespannen?

Ps: En hoe is je afscheiding?
Mila (Gast) - schreef op 06-12 om 19:59
hahahahaha  geen idee ik durf daar niet na te kijken ik hoop gewoon dat ik vandaag geen bloed ga zien! Liever helemaal niet maar anders toch morgen. 
Mila (Gast) - schreef op 06-12 om 21:50
C81, heel veel succes morgen bij de HA ik hoop dat je er wijzer van wordt! En hoe het dan zit met je temperatuur dan. 
Ik zal voor je duimen
Mila (Gast) - schreef op 06-12 om 23:11

Helaas ben ik net ongesteld geworden. Ik vind het echt heel erg vervelend ik baal er ontsettend van, ook al had ikhet verwacht.. Ergens hoopte ik dat ik een van de personen was die laat posi zou testen. 
Op naar ronde 7. 
C81 (Gast) - schreef op 06-12 om 23:12
Dankjewel  mila! De afscheiding  is nu minder en heeft ruimte gemaakt  voor gevoelige tepels  en menstruatie pijn. Ei geweest? Ik  zal het morgen zien aan mijn temperatuur. Ik hoop dat  je  snel duidelijkheid  hebt want ik kan me voorstellen  dat  je  hier gespannen  van raakt.
Marc - schreef op 07-12 om 10:19
Balen Mila! Mijn meissie baalde ook iedere maand super van haar ongesteldheid! Maar snel genoeg is het raak hoor! Nieuw plan van aanpak voor de volgende ronde?
C81 (Gast) - schreef op 07-12 om 12:56
Hoi Mila! Net je berichtje  gemist. Echt balen meid! Ik  ken het gevoel. Je blijft toch hoop houden totdat het komt. Komt goed meid, ff een rotdag en dan er straks  weer voor gaan! Dikke knuffel van  mij. 
C81 (Gast) - schreef op 07-12 om 13:11
Ik  ben  vanmorgen  naar de  huisarts  geweest.  Ik  heb  een  inwendig onderzoek  gehad. Ze zag inderdaad  waterige  afscheiding maar verder niks bijzonders. Eierstokken  en baarmoeder waren  niet verdikt  of iets dergelijks. Ik  moest gewoon  afwachten. Ik  heb  in ieder  geval  geen  infectie  of zo.  Ze zei ook dat  ik  nog steeds gewoon  regelmatig  zou kunnen  zijn? Nou dan snap ik  er niks meer  van! Het zal  wel  pfff.....
Mila (Gast) - schreef op 07-12 om 13:13
Dankjullie wel voor de lieve berichtjes. Nieuwe ronde nieuwe kansen ik hoop dat het snel raak zal zijn en ook voor jou c81! Heb je vanochtend al iets kunnen zien aan je temperatuur? 
We hebben eigenlijk alles wel geprobeert! Om de dag, elke dag, doorgaan na de eisprong.. 
Ik heb zelf een ronde tarwekiemolie gebruikt maar ben er van aangekomen dus ik dacht doe maar niet meer
Ik gebruik ook al sinds ronde 2 of 3 ovulatie testen maarja.. Ik weet nog niet hoe we het deze maand kunnen aanpakken
Marc - schreef op 07-12 om 14:34
C81, ik ben er helemaal niet in thuis maar is dat waterige voor jou anders dan? Ik ken alleen van mijn vriendin "waterig" (dat noem ik dan gewoon nat, haha) en soort romig... dat heeft ze volgens mij alleen rond de eisprong en deze maand helemaal tot die positieve test! Ben je net ongesteld geweest dan? Zal eens vragen aan haar,

Mila, wij probeerde ook een tijdje gewoon waar we zin in hadden maar laatste maand had mijn vrouw wel evht een plan bedacht, haha. En dat werkte dus nu denkt ze dat ze weet hoekje zwanger wordt, ik denk dat ze geluk had (en ik super zaad natuurlijk )
Mila (Gast) - schreef op 07-12 om 16:31
nou c81 toch heel fijn dat ze geen rare dingen te melden had! 
Ik ben erg benieuwd hoe het dan nog kan dat je cyclus het zelfde blijft als je een laat ei hebt.. 
Wel fijn dat het dan toch eindelijk gelukt is marc! Wat bedoel je met plan? Eetpatroon of iets anders? 
C81 (Gast) - schreef op 07-12 om 19:04
Marc nee ik  had de 20e mijn 1e dag van de cyclus en ook bijna 10 dagen ongesteld  geweest. Dat heb ik normaal  niet. Daarnaast waarschijnlijk  een  laat ei. Terwijl  ik  al 1,5 jaar  regelmatig ben. Mila  de  temperatuur  was vanmorgen  ook  twijfelachtig.  36.8. Dus nog steeds niet  zeker.
Marc - schreef op 07-12 om 19:12
Mila, ik bedoelde iets anders!
C81, 10 dagen ongesteld word je niet blij van! Hoe weet je dan nu waar je zit in de nieuwe cyclus? Gebruik je die testjes? Zijn super handig!
C81 (Gast) - schreef op 07-12 om 19:30
Ja ik  had inderdaad  ovulatietesten maar die gaven niets aan rond mijn normale tijd van  eisprong. Dus daarom  op mijn temperatuur  af gegaan  maar daar  kan  ik  ook weinig mee helaas. Dus vanwege  al die klachten  een  bezoekje huisarts  gedaan. 
Marc - schreef op 07-12 om 20:03
Weet je dan wel of je een ei gehad hebt?
C81 (Gast) - schreef op 07-12 om 20:13
Ik  weet op dit moment  niks ....
Mila (Gast) - schreef op 07-12 om 20:17
ohh wat vervelend c81  waaaarom is ons lijf zo eigenwijssss 
C81 (Gast) - schreef op 08-12 om 09:54
Nou mijn ei is geweest.  37.0 maar wanneer  weet  ik  niet.  De afscheiding  is  weg Dus zal dat wel  geweest  zijn.
Marc - schreef op 08-12 om 12:29
Mijn meissie vertelde dat voor haar heel duidelijk was als haar ei er is, ze voelt het en heeft dan veel slijm? Kun je niet van die testjes gebruiken? Weet je ook weer waar je aan toe bent toch?
C81 (Gast) - schreef op 08-12 om 13:07
Hoi Marc , die gebruik ik al maar ze bleven  blanco deze keer. Toen die afscheiding  kwam waren  ze op en had ik geen  tijd  meer  om  nieuwe  te kopen. Ik  ben al 1,5 jaar  regelmatig  26/28 dagen. Vandaar dat  ik  altijd eerder test en normaal  slaat hij wel uit. Deze maand  is daarom zo raar. Zie mijn eerdere verhaal. Ik  ga er nu maar vanuit dat mijn nod de  20e is of zo ipv  de 15e?
Mila alles goed meid? Niet te veel  last van  je ongi?
Marc - schreef op 08-12 om 13:48
C, deze maand wordt dus gewoon een verrassing. Ik had even mijn meissie gevraagd, maar als je zo'n korte cyclus hebt moet je gaan testen zodra je ongesteldheid over is, wellicht een vroeg ei?
Mila (Gast) - schreef op 08-12 om 14:02
Nou c81 wel fijn dat je weet dat hij is geweest.. Ik zou er idd maar van uit gaan dat je de 20e je nod hebt anders denk je over tijd te zijn dan zit je in spanning voor niets. 
Wat betreft mijn ongesteldheid.. Zo veel buikpijn heb ik nooit gehad. Meestal eventjes maar ik heb al twee dagen veel pijn! Maarja ik kan niet wachten tot mijn vruchtbare dagen dan is het weer spannend! 
Marc - schreef op 08-12 om 15:00
En leuk!
C81 (Gast) - schreef op 08-12 om 15:46
Ik herken het Mila die extreme buikpijn. Lekker rustig aan  doen  hoor! En inderdaad  weer een  fijn vooruitzicht over een  weekje.
Marc deze maand  een  laat ei voor mij. Het is nu dag 19 van mijn cyclus en nu pas  een hoge temperatuur. 
Marc - schreef op 08-12 om 15:58
Geen verstand van temperatuur, haha! Dat zwanger zijn is wel apart hoor, ze krijgt echt al een bolletje!
C81 (Gast) - schreef op 09-12 om 00:20
Leuk hoor Marc  geniet er maar  van!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ronde zeven' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan