Draagjas aanschaffen - Zwangerschapsforum

Marie Kloester (Gast) - schreef op 25-01 om 10:26
Hallo meiden. Ik draag mijn 2 kleine meiskes veel in een draagdoek en omdat het nu behoorlijk fris is geworden wil ik een draagjas aan gaan schaffen. Mijn ook is gevallen op deze. Hebben jullie ervaring met draagjassen en welke hebben jullie?
Mijn budget is niet al te ruim dus ik zoek een goede maar niet al te dure, of hebben jullie misschien nog andere opties? Ik heb ook al een stuk gelezen om zelf een gewone jas te vermaken naar een draagjas, maar ik ben zelf niet zo handig en dat wordt dus denk ik niets. Tweedehands vind ik geen optie, ik heb in het verleden als een een tweedehands draagdoek gekocht en dat vond ik helemaal niets.
Hoor graag van ieder. 
15 antwoorden en 34172655x bekeken
Faile - schreef op 25-01 om 15:35
Geen ervaring met deze jas...Ik had een soort tussenjas/vest achtig iets van fleece.  Ook lekker warm maar dit is natuurlijk beter voor in de sneeuw en  shit.
Mij beviel t prima. Mijne was 60 euro via n Belgische website.
Succes met kiezen. Gelukkig nu meer keuze
Faile - schreef op 25-01 om 15:38
Zo n jas 2e hands is natuurlijk wel ff wat anders dan een draagdoek 2e hands.
Draagdoek moet echt goed zitten voor zowel je kleintje als jezelf. Zo n jas is puur voor jezelf. Volgens mij nix mis met 2e hands hoor. Tgaat niet lubberen ofzo 
Femke (Gast) - schreef op 25-01 om 19:20
Ik heb zelf een draagjas, een draagvest en meerdere dragers en vind het dragen geweldig net zoals mijn kleine meid. Ziet er goed uit die draagjas en bedrag is ook prima. 
Femke (Gast) - schreef op 26-01 om 15:24
Hoi Marie,
Ik heb hem gisteren ook besteld en vandaag binnen gekregen. Vind hem erg mooi, ben er blij mee, bedankt voor je tip...... Volgens mij was het een vraag dit topic maar ik heb er stiekum maar even een tip van gemaakt.
Ze hebben daar ook draagvesten, ik heb al een andere maar dit draagvest dat lijkt me ook nog wel wat. Zie je niet zo vaak dat soort modellen.  Wat vind jij daar van?

Groetjes,

Femke
Henrieke (Gast) - schreef op 27-01 om 20:51
Kijk eens op de website van Bonprix. Staan er veel. Heb een vest en een jas, echt ideaal en zeker niet duur!
Maaike Willemsen (Gast) - schreef op 02-02 om 19:07
Leuk topic! Ik ben een draagvest aangeschaft en die zit prima hoor, is echt wel een aanrader! Zag trouwens ook dat ze een behoorlijk dure nu hebben afgeprijsd van 90 naar 65 euro maar die was er helaas niet meer in mijn maat. Ik heb de Ayla aangeschaft en vind hem super!

Groetjes,

Maaike
Jesse van Breukhoven (Gast) - schreef op 08-02 om 19:31
Goed topic meiden. Ik heb er onlangs ook een aangeschaft. Ik ben er erg blij mee,super handig en als je de insert er uit haalt is het ook een hele mooie gewone jas. Die van Bonprix vond ik trouwens niet mooi.
Agnes (Gast) - schreef op 03-10 om 16:58
Hallo meiden,
Ik heb me ook een draagjas gekocht op allesmama. Was me niet helemaal duidelijk, maar de draagjas werd vanuit Nederland geleverd terwijl ze wel een Belgische website allesmama.be hebben. In eerste instantie had ik een fleece draagjas, maar omdat deze iets kleiner uit viel heb ik deze retour gestuurd en daarna een zwarte Kangoo draagjas gekocht. 
Toen ook maar direct even om advies gevraagd en gebeld en toen werd mij gezegd dat ik beter een maatje groter kon nemen omdat het Spaanse maten betreft.
De jas zit erg fijn en is niet dik, maar wel heerlijk warm. Tijdens een flinke regenbui heb ik ook kunnen testen hoe dat was :-) en dat ging prima. Er zitten 2 inzetstukken bij en 2 capuches. Ik zou deze Kangoo zeker aanbevelen.
Erg blij dat ik dit forum heb bekeken van te voren, want dat heeft mijn keuze mede bepaald.
xxxxx Agnes
Goedele (Gast) - schreef op 29-10 om 19:23
deze draagjas ook aangeschaft en top blij mee. Nu gaan we voor een vriendin een babyshower ! gaaf :-) in december doen en daartoe heb ik de nieuwe 4 in 1 draagjas van Minomana besteld. Ziet er super gaaf uit wat mij betreft en ik ben er zeker van dat ze dit leuk gaat vinden.
Elise Verdonk (Gast) - schreef op 30-10 om 11:08
Wat een goed idee Goedele! Ik heb de draagjas nader bekeken en ook direct besteld  voel me nu wel een beetje schuldig
MarialiciaG - schreef op 01-11 om 20:56
heerlijk ik kan niet wachten 
MarialiciaG - schreef op 02-11 om 10:49
@ikleghetjeweluit... misschien moet je het stukje voor Minomana aanpassen. Die hebben nu 2 nieuwe draagjassen ( ik heb er ook 1 besteld  ) en die zien er wat mij betreft echt super gaaf uit. Zie foto's
Feije (Gast) - schreef op 22-11 om 17:12
Ik kreeg net een email dat je morgen met Black Friday bij aankoop van een draagjas een draagvest van 59 euro gratis krijgt. Dat vind ik wel een super goede actie, maar er staat wel op=op dus ik denk dat ik vannachteven ga opstaan, niet alleen om te plassen 
MarialiciaG - schreef op 04-12 om 15:38
nou... het wachten duurde echt wel lang, maar de draagjas is binnen. Er was een vertraging in de levering en al met al duurde het toch 2 weken langer dan gepland. Daar was ik niet blij mee, maar ik moet wel zeggen dat ik netjes op de hoogte werd gehouden.
Gisteren ( op maandag  ) deze draagjas ontvangen. Ik heb toen al een mailje gestuurd of ik er 2 kon bestellen en dan 1 terug kon sturen en dat was geen probleem. Dus ik heb zowel de rode als de grijze.
Beide draagjassen zijn erg mooi. Het model is echt super, en ook de kleuren zijn mooi. Beiden hebben een zwarte " voering " of beter gezegd binnenkant. Ik ben er met het slechte weer van gister met mijn meisje van 11 maanden mee op stap geweest en ik ben erg enthousiast.
De draagjas heeft 2 capuchons ( dat was 1 van de redenen dat ik voor deze ben gegaan ) en ook twee inserts. Gisteren eerst de insert voor het dragen op de buik geprobeerd. De rits is van goede kwaliteit en de insert laat zich er makkelijk in ritsen.
Van het weer had ik eigenlijk geen last, omdat je echt goed beschermd wordt. Capuchons op... iets aantrekken en gaan.  Kwaliteit is erg goed, afwerking is mooi en de prijs is ook gewoon veel beter dan anderen.
Deze draagjas is een echte aanrader!  Als iemand vragen heeft wil ik je graag helpen :-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagjas aanschaffen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan