Waar plaats ik het bedje? - Zwangerschapsforum

yoni1995 - schreef op 28-01 om 08:50
Hallo iedereen,
Deze week wordt het babykamertje geleverd nu vraag ik me af of er echt specifieke dingen zijn waar ik moet op letten? Ik zou graag het bedje eerst bij ons op de slaapkamer plaatsen. Maar is dit wel een goed idee? Is het  baby'tje niet beter om direct op zijn eigen kamertje te slapen? Alle tips zijn welkom! 
2 antwoorden en 34302509x bekeken
MamaN - schreef op 28-01 om 10:40
Hi Yoni,

Je moet natuurlijk doen waar jij je goed bijvoelt. Mijn zoontje van 20 maanden slaapt nog steeds meer bij ons op de kamer jn z'n ledikant ipv z'n peuterbed in z'n eigen kamertje. Hij heeft weleens daar geslapen maar dan meer als we geluk hadden en hij eens doorsliep

Ik weet niet of je van plan bent borstvoeding te gaan geven maar dan is het wel handig om je kindje gewoon bij je in de kamer te hebben. En het is fijn om je kleintje te kunnen checken wanneer je wilt en te horen ademen enzo. In ieder geval het eerste half jaar, dat wordt geloof ik ook aangeraden.

Succes!! 
Anoniem (Gast) - schreef op 28-01 om 12:00
Is helemaal waar je jezelf prettig bij voelt. Op de ouderslaapkamer wordt de eerste tijd in iedergeval tot ze gaan doorslapen aangegeraden zodat je optijd de hongersignalen opmerkt. Echter is er niets op tegen om je kleintje direct op de eigen kamer te laten slapen, mijn kleintje sliep direct op haar eigen kamer omdat de katten bij ons op de slaapkamer komen en ik wil mijn demente oude kater niet uit zijn routine halen voor een paar weken of maanden die roept dan s nachts alles bij elkaar. En dan slaapt niemand  Ik heb dat de begin periode opgelost door de babyfoon bij me bed te zetten, dan hoorde ik haar ook. En inmiddels hoor ik haar zelfs zonder, ze slaapt in de kamer naast ons en ik slaap heel licht.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Waar plaats ik het bedje?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan