Positieve zwangerschapstest! - Zwangerschapsforum

len - schreef op 16-02 om 11:45
Mijn zoon al vanaf jongs af aan, ik kon merken dat hij wat meer achter liep dan andere kindjes van zijn leeftijd . We zijn vanaf zijn tweede levensjaar de medische molen in gegaan omdat hij niet wilde gaan praten. Ze dachten eerst dat hij een gehoor afwijking had. Later bleek dat het geluid van buitenaf vertraagd binnen kwam en dat hem heel onzeker maakte in alles.
M'n dochter merkte ik in groep drie dat ze helemaal weg viel op school. Totale kwebbelkont maar had geen idee waar het op school om ging. De stof was te veel en te moeilijk . Nu zit ze op speciaal onderwijs voor kinderen met taal en gehoorproblemen . Ze is ondertussen bijna 12 en doet het super goed.
Mijn zoon is zodanig gegroeid op de specialen school dat hij ondertussen in het reguliere onderwijs is ingestroomd.
Ze leren er mee om te gaan en ik geloof er in dat ze er grotendeels ter zijnde tijd wel overheen groeien
32 antwoorden en 34171228x bekeken
lovelife - schreef op 26-02 om 16:13
Hoi allemaal. Leuk om te lezen dat er zo veel zwangere zijn :-) ik zelf had een positieve test op 15 februari en geloofde het eerst ook niet. Heb nu nog soms t idee van is t wel echt? Maar de zwangerschapstest was toch echt heel positief. Verder niet misselijk maar wel behoorlijke pijn in m'n rug. Volgens mij zit ik nu in mij 6e week. Heb het er ook met mijn vriend over gehad... wel of niet vertellen tegen onze ouders? Opzich wil ik t heel graag vertellen maar aan de andere kant wil ik graag eerst de echo zien ter bevestiging; is t echt?!..lastig haha had echt niet verwacht dat ik zo onzeker zou zijn, want over het algemeen ben ik nooit onzeker!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positieve zwangerschapstest!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan