Zwanger worden - Zwangerschapsforum

Imbrechts (Gast) - schreef op 18-04 om 10:51
Hallo iedereen,
Ik heb een vraagje. 
Vorig jaar hebben mijn vriend en ik beslist dat we aan kindjes beginnen. Ik ben ik augustus gestopt met mijn pil. De eerste maanden was mijn cyclus heel onregelmatig. Nu begon alles stilletjes aan normaal te verlopen tot nu. Ik zit momenteel al aan dag 85 na mijn laatste menstruatie. Ik heb 2 a 3 weken terug een test gedaan, maar deze was negatief. Wat denken jullie hierover en wat raden jullie aan? 
Alvast bedankt!
1 antwoord en 33167373x bekeken
Jenny00 - schreef op 18-04 om 11:06
Hoi Imbrechts,
Als ik jou was zou ik even je huisarts bellen. Misschien kan hij/zij je verder helpen. 
Dat is sowieso handig als je zwanger wil worden en je hebt een lange onregelmatige cyclus. 
Soms kan het zo zijn dat je gewoon een keer een lange cyclus hebt en er verder niets aan de hand is, maar die geruststelling is dan ook weer fijn natuurlijk.
Als je liever niet naar de huisarts gaat probeer dan zoveel mogelijk te ontspannen, super moeilijk als je je onzeker voelt over je cyclus, ik weet er helaas alles van  maar stress kan er ook voor zorgen dat een menstruatie uit blijft. 

Liefs,
Jenny

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan