Ben ik soms zwanger - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 16-06 om 15:19
Hallo,
Ik heb een vraagje over zwangerschap.
Normaal heb ik mijn regels rond de 20 ste van de maand maar ik heb een spiraaltje (hormoon) en dus krijg ik niet elke maand mijn regels maar de laatste keer dat ik ze gekregen heb was het rond de 20 ste van de maand.
Nu is mijn vraag, mijn vriend en ik hebben sex gehad bijna 2 weken geleden.
Mijn vriend is niet in mij klaargekomen maar heeft wel met zijn vingers aan zijn penis geweest en dan aan mijn vagina.
Zou ik nu soms zwanger kunnen zijn, want ik zeg het normaaal krijg ik mijn regels rond de 20 ste van de maand en nu heb ik vorige week een klein beetje bloed verloren maar dat duurde maar 2 dagen en nog eens een week ervoor deden mijn borsten pijn.
De 26 ste juni moet ik naar de gyneacoloog, kben benieuwd maar wat denken jullie, zou ik zwanger kunnen zijn of beeld ik het me alleen maar in.
Groetjes.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik soms zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan