Onzeker van thuis zitten - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 19-06 om 20:03
Hee allemaal, wilde graag iets voorleggen en ben benieuwd of dit bekend in de oren klinkt bij jullie?

Ik werkte fulltime maar werd helaas ziek in het begin van me zwangerschap. Gevraagd of ik toen minder mocht werken wegens heftige misselijkheid en oververmoeidheid. Bedrijfsarts 
Vond dit ook een goed idee. Maar zij blijkbaar niet want ze vonden dat ik dan maar lekker thuis mocht blijven omdat dat niet handig was... dat ik zwanger was waren ze ook al gelijk niet blij mee.. En ja mijn contract nu dus niet verlengd. Ben nog wel 100 procent ziek omdat zij me toen niet in wilde zetten.

Ik ben nog steeds heel moe. Nu 18 weken zwanger. En kan wel klusjes doen maar dan verdeeld over de dag. 
Ik merk nu dat ik wel mijn vrijheid mis... Had een lease auto. En nu natuurlijk niet meer. En mijn vriend wilt niet dat ik nog op de brommer rijd.

Zit dus vaak alleen thuis en voel me best wel nutteloos... ik had eerst altijd dagbesteding en nu is dat doordeweeks best moeilijk mijn draai te vinden.

Wie herkent dit ook of heeft tips?? Groetjes ikke
1 antwoord en 32450245x bekeken
nietmeeractief - schreef op 20-06 om 09:36
Hoi, ik ben niet zwanger maar ik herken dit wel.
Doordat ik vanwege lichamelijke klachten het werk wat ik deed niet langer kon doen zit ik nu ook thuis.

Mijn vriend is elke dag met de auto naar zijn werk, dus het enige vervoer middel wat ik heb is de fiets of OV.
Mijn dag vul ik vooral door opzoek te zijn naar passend werk, klusjes te doen in huis, veel koken en bakken en vrijwilligers werk doen.

Het doen van vrijwilligerswerk is voor mij echt een motivatie om 's morgens op te staan en het brengt structuur in mijn dag. Vrijwilligerswerk kan je aanpassen aan wat je wél kan. Bijvoorbeeld een kopje thee drinken met eenzame ouderen in het bejaardenhuis of kleine hondjes uitlaten in het dierenasiel. Zo bouw je ook wat sociale contacten op.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker van thuis zitten' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan