Vraag - Zwangerschapsforum

FH1991 - schreef op 12-07 om 19:19
Hallo allemaal,
Ik ben nieuw op dit forum, dus ik zal eerst in het kort de geschiedenis vertellen.
Een van mijn zussen heeft het PCOS syndroom (in een erge vorm) en dit bleek door een reden te komen, welke de andere (4) zusjes ook zouden kunnen hebben. Wij zijn allen getest, 3 zusjes hadden niets, en ik had een zachte vorm er van. Één van mijn eierstokken was schoon en de andere minimaal.
Nadat ik dit hoorde (1,5 jaar geleden) ben ik direct gestopt met de pil en ik ben dus al compleet ontpilt. Vanaf het begin heb ik een regelmatige cyclus gehad van 28 dagen. Sinds afgelopen januari proberen mijn man en ik zwanger te raken, maar tot op heden is dit nog niet gelukt. Als ik alles relativeer dan weet ik dat dit heel normaal is, maar ik maak me natuurlijk zorgen gezien de medische geschiedenis van mijn zus (na 2,5 jaar zwanger zes maanden).
Elke maand voel ik ook licht mijn eisprong, meestal ongeveer 24 uur. Nu heb ik na deze eisprong al vier dagen last van dit zeurende gevoel aan de linkerkant (ik heb de eisprong altijd aan de linkerkant, waarschijnlijk zit daar de 'schone' eierstok). We hebben in de vruchtbare dagen ongeveer 3 á 4 keer seks gehad. Kan het zijn er iets mee aan de hand is met de 'gezonde' eierstok?
Verder heb ik geen gekke symptomen ergens van en daarnaast heb ik een hele regelmatige cyclus.
Hopelijk kunnen jullie me gerust stellen.
1 antwoord en 32191688x bekeken
FH1991 - schreef op 22-07 om 11:19
Hoe kan ik dit topic verwijderen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraag' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan