Is er nog iemand zwanger van een tweeling? - Zwangerschapsforum

cindy (Gast) - schreef op 26-09 om 20:35
Hoi hoi dames

Ik ben ook zwanger van een 2ling alleen was er bij een vruchtzakje nog geen hartje te zien...gyn zei dat dit wel eens voor kon komen en krijg 7 okt weer een echo om te kijken of het hartje inmiddels is gaan kloppen wie geeft dit ook gehad en heeft uiteindelijk toch 2 hartje zien kloppen
74 antwoorden en 45369084x bekeken
Lighthouse - schreef op 16-10 om 22:06
Hier ook een tweeling op komst!!  
Nu ongeveer 9 weken zwanger en zeer waarschijnlijk twee-eiig. Ik heb al een tweeling en 2 eenlingen, dus dit worden nummer 5 en 6!!

Ik ben nog geen 34 en bij de eerste tweeling was ik onder de 25, dus leeftijd maakt in mijn geval niet uit. Zit waarschijnlijk wel een erfelijke component in.
trotse ouders van een 2-ling (Gast) - schreef op 06-06 om 11:41
Onze tweeling waren echt twee wolkjes, laat je dus niet te bang maken en geniet van je zwangerschap en de mooie tijd als ze nog zo klein zijn.
Je krijgt alle begrip van mensen rondom jou, ze beseffen goed hoe zwaar het kan zijn en roep op tijd hulp in. Wij hebben alle mogelijke uren kraamhulp opgebruikt. Vraag bij je mutualiteit meer info omtrent hun tussenkomst. Dit maakte het zo veel gemakkelijker !
Wij verkopen trouwen (met pijn in het hart) onze prachtige Mima Kobi wandelwagen met alle toebehoren.Onze kids zijn er te groot voor geworden. Zo veel complimentjes voor gekregen ! Nieuwprijs voor alles er op en er aan was rond de 1750 euro ! Wij doen hem weg voor minder dan de helft !
https://www.2dehands.be/kinderen-babys/kinderartikelen-babyartikelen/kinderwagens-wandelwagens/mima-kobi-tweeling-wandelwagen-camel-351599422.html
Lou Lou - schreef op 23-07 om 06:23
Hoi Jo,
Gefeliciteerd!
Ik ben er sinds kort achter dat ik zwanger ben van een 2-eiige tweeling. Ben nu 9 weken... 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Is er nog iemand zwanger van een tweeling?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan