Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ? - Zwangerschapsforum

anoniem (Gast) - schreef op 02-12 om 23:04
ik had een vraagje mijn laatste ongesteld is 29 febrauri maar ik heb op 7 maart pas sex gehad dus hoe kan ik nou voor me ongesteld all zwanger worden ? want als ik tell ben ik 36 weken zwanger maar als ik dagen tell ben ik 275 dagen dus dats weer 40 weken dat vint ik heel raar 
51 antwoorden en 44852526x bekeken
Mayra (Gast) - schreef op 07-12 om 13:17
Ik ben 1-2 weken hoeveel weken ben ik dan ongeveer echt zwanget
Claudia (Gast) - schreef op 26-03 om 11:34
Ik ben volgens clear blue 1-2 weken zwanger en mijn laaste dag van de menstruatie is precies 14 dagen geleden vandaag 
Ana :) (Gast) - schreef op 15-09 om 15:36
Hoi allemaal, ik ben echt een beetje in de war. Na mijn stopweek ben ik gestopt met de pil. Ben een maand later natuurlijk ongesteld geweest. Mijn laatste menstruatie was dus op 25 juli 2017. 5 dagen later, had ik 3 positieve zwangerschapstesten.Afgelopen maandag, begon ik ineens te bloeden. Dinsdagnacht naar het ziekenhuis geweest. Heb een inwendige echo gehad. Tot mijn verbazing ben ik niet 7 maar 4 weken zwanger. Maar gisteravond heb ik weer best wat bloed verloren. Maandag eerste afspraak bij de verloskundige (stond al gepland omdat ik dus dacht dat ik dan 8 weken zwanger zou zijn). Heeft er iemand ervaring met mijn situatie? Ik maak me heel erg zorgen. Alvast bedankt! 
E (Gast) - schreef op 12-06 om 18:18
Anoniem dat kan wel he... Clearblue test vanaf bevruchting... Dus bevruchting heeft 2-3w geleden plaatsgevonden. Komt overeen met 4 a 5 weken zwangerschap (vanaf laatste menstruatie)
Danio (Gast) - schreef op 21-07 om 07:30
Ik heb ook 2-3 weken getest begin van de week.
Ik had al een afspraak staan bij de gynaecoloog. Maar zij kon op de inwendige echo geen duidelijke zwangerschap zien er is bloed geprikt en mijn HCG is 226.. is dit niet erg laag? Maandag of dinsdagavond mag ik terug komen om nog eens bloed te prikken om te zien voor een stijging. Ik wil echt maandag gaan of zouden jullie eerder dinsdag kiezen?? 
Mandy (Gast) - schreef op 02-05 om 19:48
Volgens clear blue ben ik ook 2-3 weken heb ik 29 maart mijn laatste menstruatie gehad en ben ik nu als het goed is 4 weken en 6 dagen. Ik heb 20 mei mijn eerste echo zo spannend !!!
Orchidea - schreef op 03-05 om 08:28
Om verwarring te voorkomen. Als je positief test is de innesteling dus al geweest. Anders maak je geen hcg aan. Ongeveer 14 dagen na je laatste menstruatie volgt je eisprong, 5 tot 9 dagen nadien volgt de innesteling. De exacte innesteling is lastig te bepalen als je een onregelmatige cyclus hebt, en sowieso, want het eitje kan vroeger of later innestelen. Je bent zwanger, 2-3 betekend dat je 4 weken zwanger bent, of 5. Maar je zit voor nod, dus je zult rond de 4 weken zwanger zijn. De verloskundige bepaalt met een termijn echo hoever je bent. Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Orchidea - schreef op 03-05 om 08:31
Anoniem, ik durf geen 100% zekerheid te geven, maar na 3 weken, denk ik dat je nog geen positieve test kunt hebben. Het is volgens mij niet eens ingenesteld. Ik vind het wel erg vroeg als CB 2-3 aangeeft. Bij mij gaf hij 1-2 aan, op dat termijn. Maar dat verschilt natuurlijk per vrouw en hcg aanmaak. 
Nogmaals, ik durf het niet met zekerheid te zeggen, ze kan een kortere cyclus hebben. 
Anoniem (Gast) - schreef op 12-06 om 21:32
Denk dat ze inmiddels al bevallen is, dit is maanden oud!
Vraagje (Gast) - schreef op 10-12 om 16:55
Ik heb de test gedaan van Cb en daar staat op 1-2 maar als het goed is ben ik al 5 weken zwanger. Eerste dag van laatste menstruatie was 1 november. Ik heb de vk gebeld en die zei ook 5 weken hoe zit dat nou met die 1-2 ? 

Benieuwd.. 

Liefs 
Anoniem (Gast) - schreef op 13-12 om 16:37
Staat letterlijk in de bijsluiter......??
Nooms (Gast) - schreef op 11-03 om 15:01
Hey 
Ik heb vorige dinsdag bloed laten trekken bij huisarts en die zei dat ik 5weken zwanger was.. Ik heb dag erna getest met clearblue en die gaf 2-3weken aan. Nu heb ik een week later terug een test gedaan en nu geeft deze nog steeds 2-3weken aan. Ook klopt dit niet met mijn cyclus normaal als ik het uitreke zou ik al langer dan 5weken zwanger moeten zijn heb ook intussen nog eens gewoon mijn regels gehad maar als ik van die laatste menstruatie tel zou ik nog geen 5weken zwanger kunnen zijn.. tenzij Ik mss een latere eisprong heb gehad ofzo... Ik maak me nu wel een beetje zorgen. Hoop dat alles oké is. Iemand die ook al iets gelijkaardigs heeft gehad?  
Anoniem (Gast) - schreef op 21-09 om 15:29
ik heb precies 7weken geleden een miskraam gehad volgende de verloskundige omdat ik veel bloed had verloren, bleef elke week testen om uiteindelijk een negatieve test te zien.gebeurde niet. Vandaag een can clear blue gedaan geeft aan 1,2 weken zwanger. Kan t een nieuwe zwangerschap zijn of is het mij hcg die daalt en een valse zwangerschap aangeeft.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan