Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

fadila - schreef op 28-08 om 22:21
hey kellybailey
nu vind ik het toch raare seg,heb je test met ochtend urine gedaan?
want dan is de hcg waarde het meeste hoog in de ochtend...
ik heb toch en gevoeldat je zwanger bent...we gaan afwachten he,anders is bloed gaan prikken?
dit is toch zo stresserend voor jou ocharm.sterkte!! en suxes!
344 antwoorden en 44205822x bekeken
Kruidvat testen kloppen niet (Gast) - schreef op 22-09 om 18:34
Ik heb ooit een kruidvat test gedaan kwam uit dat ik zwanger was terwijl ik da dus niet was dus pas wel op met kruidvat eigen merk
fadila - schreef op 28-08 om 18:04
hey mamafincham

vind het heel jammer voor jou van de miskraam weer.ik hoop dat het de volgende goed komt.geef de hoop niet op.veel sterkte!
Gina - schreef op 28-08 om 23:42
Hallo dames,

Ik dacht ik sluit mij even aan op dit forum. Ik ben namelijk zelf nu 5 dagen over tijd, althans als ik mijn cyclus goed heb bijgehouden (waarover ik nu sterk begin te twijfelen). Zondag en dinsdag test gedaan, beide negatief.... 

Ik heb al sinds vorige week last van mijn onderbuik en in mijn liezen. Heb de afgelopen dagen sterk het idee dat mijn ms elk moment door kan komen, maar elke keer is het dus helemaal niets! Vandaag een hele vervelende steek in mijn lies gevoeld en later op de middag steeds steken in mijn zij. Veel symptomen zijn er, maar zoals velen weten kan je eigen lichaam je heel goed voor de gek houden! 


Het is dus weer afwachten... zaterdag maar weer een testje doen als de ms nog niet door is en anders vanaf volgende week naar de dokter voor een bloedtest!

Grtz Gina!
kellybailey - schreef op 29-08 om 00:07
Fadila de eerste test met ochtend urine gedaan kwam een licht streepje na een tijdje.. 2de test einde middag niks tezien en vandaag rond 5uur tegen de avond aan ook niks te zien. Echt heel erg raar.
fadila - schreef op 29-08 om 10:26
hey kellybailey

ik zou zeggen,geef de hoop niet.ik denk dat je toch wel zwanger bent...zeker omdat je de eerste test met ochtend urine,heel licht was.probeer is morgen vroeg terug een test te doen...die test van 5euro voor 2st van kruidvat.
ik duim voor jou.veel sterkte!
kellybailey - schreef op 29-08 om 12:22
Heb vanochtend de kruitvat test gedaan 2 voor 5 euro weerniks te zien.
ano (Gast) - schreef op 07-09 om 15:43
Als je een test doet moet je hem binnen 5 min beoordelen he. Na de 5 min is het onbetrouwbaar.
kellybailey - schreef op 29-08 om 00:09
Gina welkom ja het is inderdaad vervelend ik heb ook elke keer het gevoel dat mijn menstruatie doorkomt en dan komt het niet door. Maar helaas na al die testen heb ik een beetje de hoop opgegeven om te denken dat ik zwanger ben ben eigelijk bang dat ik gewoon ongesteld gaat worden. Heb ook de symptonen maar dat zegt volgens mij niets.
kellybailey - schreef op 30-08 om 16:01
Jammer genoeg ben ik net gaan bloeden bruin aparte kleur. Baal heel erg. Hopen op een snelle zwangerschap duurt me echt veel telang.
Gina - schreef op 01-09 om 23:44
Zo ben dan eindelijk af van die onzekerheid! We gaan namelijk op voor ronde nr. 2! Gister heeft mijn cyclus weer nieuwe start gemaakt! 

@Sonrisa: Bedankt voor je concern!
@Kellybailey: We gaan synchroon volgens mij! Eens kijken of we in september wel meer geluk hebben! 

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs!
strikje86 - schreef op 02-09 om 13:08
@Kellybailey: Wat moet je je nu onzeker voelen! Ik had dit ook, ik was 3 dagen overtijd. Test gedaan maar was negatief dus toen maar wachten op de menstruatie maar die bleef uit.
Afgelopen vrijdag (12 dagen overtijd) s'middags een test gedaan en gaf een heel licht streepje aan. Dokter gebeld en die zei dat ik s'ochtends nog eens moest gaan testen.
Dus een digitale gehaald en die gaf zwanger aan!
Hoop voor je dat het bij jouw ook raak is, maar als het nog heel pril is kan het zijn dat er niet genoeg HCG in je urine zit.
Anoniem (Gast) - schreef op 02-09 om 13:14
Hoi meiden, ik heb het zelf ook meegemaakt naar 2 dagen overtijd te zijn geweest gaf de test negatief aan terwijl mijn menstruatie altijd precies om de 30 dagen is. 2 dagen later weer getest opnieuw negatief weer 2 dagen later een positieve test in handen! Helaas is dit geeindigd in een miskraam maar het kan wel. Een reden hiervoor kan zijn dat je lichaam nog niet genoeg HCG heeft aangemaakt waardoor de test nog negatief is! Positief blijven.
justme (Gast) - schreef op 15-09 om 21:23
Heey.. ja je kan indd negatief testen en wel verschijnselen hebben. Ik heb 2e dag dat ik eigenlijk ongi moest worden getest.. negatief! 6e dag nog een test gedaan.. deze was wel positief. Is maar net hoe snel je lichaam hcg aanmaakt. Succes :-)
kellybailey - schreef op 16-09 om 13:00
Ik ben helaas al een tijdje verder en ben niet zwanger gewoon ongesteld geweest de 30ste tot er met de 7de van deze maand. Erna voor mij gevoel op me vruchtbare dagen sex gehad en nu maar afwachten.
kellybailey - schreef op 16-09 om 19:07
Gina hoe gaat het bij jou? Hoop dat deze maand ook meer geluk brengt... spannendd..
Gina - schreef op 18-09 om 21:07
Hey Dames,

Ik ben een tijdje "off-radar" geweest. Heb even voor mijzelf besloten dat ik er wat minder mee bezig moet zijn. Het werd een obsessie voor me. Ben ik beetje gevoelig voor en ervaar het niet als prettig. 
Ben om dit moment in mijn vruchtbaarste periode en we  zijn hard bezig proberen in de roos te schieten deze week. Mocht het raak zijn dan laat ik jullie zeker wat weten!!

Liefs Gina
strikje86 - schreef op 19-09 om 07:16
succes Gina! Dat het maar snel raak maar zijn!!
Wij hebben gisteren weer een start gemaakt, toch best wel raar om daarna weer met een kussen onder je billen te liggen...
Maar we kijken vooruit en positief!!
kellybailey - schreef op 19-09 om 08:32
Gina heel veel sterkte ermee en hou ons op de hoogte ik duim echt voor je. Ik heb tot gisteren in mijn meestvruchtbare dagen gezeten dus nu afwachten en hopen dat het nu wel raak is. Ik ben er ook teveel mee bezig geweest waardoor het misschien gewoon niet lukte. Ik hoorde van een meisje dat je van foliumzuur sneller zwanger kan worden maar de huisarts zij juist tegen mij dat dat niet kan...
Gina - schreef op 19-09 om 13:04
@Strikje86: Dank je wel! Jij ook succes deze maand! Ik heb gister toevallig ook weer met een kussentje onder m'n billen gelegen, haha! En inderdaad, een positieve houding is een goede hulpmiddel!

@Kellybailey: Ik denk dat je arts toch echt gelijk heeft, want foliumzuur helpt bij het verminderen van mogelijke complicaties bij de ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap. Niet zozeer om sneller zwanger te raken. 

Hoe moeilijk het ook is denk ik dat je sneller zwanger zal raken als je een tijdje je hoofd een time-out geeft op het gebied van zwanger raken. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en zoals je vaker hoort kunnen je obsessieve gedachten je lichaam op een bepaalde manier blokken. Je veroorzaakt je eigen stress en zoals je weet is stress een dooddoener als je zwanger wilt worden. 

Maak anders met jezelf een afspraak dat je maar 1x per week een dag bezig mag houden met zwanger willen worden. En probeer je aandacht ergens anders op te leggen, zodat je je lichaam en je innerlijke zelf rust geeft. Zoals ik al zei, het is moeilijk! Maar als je echt iets wilt moet je soms datgene wat je graag wilt even los laten om het uiteindelijk te kunnen omarmen!

Heel veel sterkte meis en natuurlijk hoop ik dat we beide raak hebben laten schieten deze maand!

Liefs Gina
kellybailey - schreef op 19-09 om 23:20
Lieve gina.
Hoop dat we deze maand positief testen.
En ga me proberen bezig tehouden met andere dingen en er niet te vaak aan denken en mee bezig zijn.
Ga gewoon genieten leuke dingen doen en ook niet meet testen elke maand haha hoe moeilijk het ook is.
Dankje wel liefs succes laat je het me weten... x
hartje - schreef op 19-09 om 14:15
Als je getest hebt en negatief is en later nog eens kijkt en deze wel positief is, is de kans heel groot dat dit niet waar is. Gelijk na getest te hebben is hij betrouwbaar, niet een paar uur later, maar ik hoop voor je dat je snel zwanger raakt!

Succes
strikje86 - schreef op 20-09 om 08:08
Goedemorgen dames!
Er niet teveel mee bezig zijn werkt het beste..
Ik heb bij de vorige zwangerschap me zo druk gemaakt en me zo bang gevoeld, helemaal nadat ik bloedverlies had...
Op een gegeven moment sloeg ik compleet door en was ik mezelf niet meer en dat wil ik nu echt niet meer..
We gaan nu gewoon lekker genieten en komt het dan komt het... zo niet dan nog maar niet..
Weet ook niet hoe snel je na een miskraam weer zwanger kan worden..
kellybailey - schreef op 21-09 om 10:10
Mijn nicht had een miskraam gekregen en anderhalfve maand is ze opnieuw zwanger geraakt. Bij de een gaat het sneller dan bij de ander. Ga lekker genieten en er niet teveel mee bezig zijn ik weet hoe moeilijk het is en makkelijker gezegr dan gedaan. Ik ben nu 20 jaar en ben 2jaar samen met me vriend. En wilde 1jaar geleden een kleintje dus ben al anderhalf jaar gestopt met de pil en vanaf dat moment heb ik er elke dag aan gedacht en is nooit gebeurd jammer genieg. Iedereen zij dat ik er veel te veel mee bezig was. Dus ga me er nu even niet meer druk om maken en hopen dat deze menstruatie helenaal weg gaat blijven. Liefs en succes. En het komt allemaal wel goed.
strikje86 - schreef op 21-09 om 21:00
@Kellybailey: Hoop dat het snel raak mag zijn voor jullie!

Ik probeer me nu zoveel mogelijk op andere dingen te focussen. Ik heb eindelijk een nieuwe, leuke baan en ben daarnaast lekker druk bezig met mijn eigen bedrijfje
Dat helpt wel. Er zijn een paar goede vriendinnen van me die weten wat er aan de hand is en wat er gebeurd is en bij hun kan ik echt steun vinden. Ze leiden me af van het hele zwanger gedoe en geven erg veel om me. Dat doet me echt goed!!
kellybailey - schreef op 21-09 om 22:10
Oke dat is fijn om te horen en ook erg fijn voor je zelf en dat je vriendinnen hebt die er voor je zijn. Ik ben mijn vriendinnen bijna allemaal kwijt geraakt toen ik samen ging wonen en serieus werd met mijn vriend en bezig was om zwanger te raken dus het waren zowiezo vriendinnen. Ik heb ook een erge leuke baan sinds een maandje en op me werk denk ik nergens aan. Ga ook veel meer afleiding zoeken komt het dan komt het. Wilt het nog niet komen dan wacht ik gewoon af... hoop dat het jou ook gaat lukken. Hoe jong ben jij eigelijk? Liefsss
kellybailey - schreef op 22-09 om 11:50
Strikje 86.
Oke wat goed van je dat je bent afgestudeerd. Welke omgeving woon je?
Als het zover is kom ik zeker wat bij je halen lijkt me leuk.
Ja zeker vervelend dat ik er zo achter ben gekomen maar uit eindelijk wel heel erg blij want deed alles voor ze betaalde alles voor ze en dat hoeft nu gelukkig niet meer.
kellybailey - schreef op 26-09 om 17:32
Strikje86.
Ik heb gekeken erop kan je niet volgen stond er ga het van de week nog eventjes proberen. Wat leuk ga ik zeker doen. En voel je, je eigen al wat beter?? Liefs
strikje86 - schreef op 27-09 om 07:46
Hoi Kelly, dat is raar. Als je ingelogd bent op Facebook zou je op de 'vind ik leuk' knop moeten kunnen klikken en volg je ons...
Hier gaat alles goed, druk met werk, boerenbontjes maar het loopt lekker door!
Ik merk dat ik heel vergeetachtig ben de laatste paar dagen en kan nog niet mijn vinger erop leggen waar dat door komt...
kellybailey - schreef op 30-09 om 10:48
Hoi strikje86. Ik ga vandaag een nieuw facebook acount aanmaken want het ligt aan me aancount. Vergeet achtig bent kan toch een teken in de goeie richting zijn maar niet tensel hopen. Ik ben er zo goed als niet meer mee bezig ook al denk ik er heel af en toe aan. Vandaag hoor ik weer ongesteld te worden dus wacht gewoon lekker op mijn menstruatie. Gister voor het eerst ook maar weer eens een wijntje gedronken. Wanneer zou jij weer je menstruatie krijyen?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan