Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test - Zwangerschapsforum

strikje86 - schreef op 30-09 om 11:33
@KellyBailey: Hier alles goed, ik weet niet zo goed hoe mijn cyclus nu loopt doordat ik een miskraam heb gehad. Heb wat dingen opgezocht online en als het klopt zou ik dan denk ik deze week ongesteld moeten worden..
ik zie het wel.. als er deze week en volgende week geen ongesteldheid is doorgebroken ga ik pas testen.. heb ik heel wijs met mezelf afgesproken
of ik me eraan kan houden is een 2e...
344 antwoorden en 44339811x bekeken
kellybailey - schreef op 30-09 om 23:16
Spannend dus!! En doe het maar probeer het gewoon volhouden hoe moeilijk het is voor je. Ik hoop het zo voor je. Ik ben erg ziek hoofdpijn diaree buikpijn en alles. heel de dag steken in me onderbuik. Eigelijk hoop ik gewoon dat ik ongesteld word want zou het vandaag moeten worden nog niks gekomen. Afwachten is spannend ben ik 2 weken overtijd ga ik pas testen heb er gelukkig ook geen een in huis gehaald voor de verleiding haha.sterkte
strikje86 - schreef op 01-10 om 08:57
Wat vervelend dat je ziek bent, beterschap!
Hier gaat ook niet alles van een leien dakje..
Voel me misselijk, buikpijn en weet niet waar het aan ligt...
Zou het mogelijk zijn dat ik alweer zwanger ben, of niet?!?! Mijn gedachten slaan op hol soms..
Gelukkig heb ik nog 101 andere dingen om over na te denken
kellybailey - schreef op 01-10 om 12:51
Strikje86. Het zou best kunnen na een miskraam kan je meteen weer zwanger worden. Misschien omdat je het heel erg graag wilt kan je gevoel ook spelen dat je erg misselijk en alles bent ik hoop het zo voor je. Wacht nog even af en probeer dan tegaan testen. Dankje wel voel me al wat beter. Lig lekker op de bank vriendje aan het werk. Wij zijn ook wel een beetje in de zenuwen maar mijn gevoel speelt ook elke maand met me nu weer overtijd en denk toch dag ik ongesteld gaat worden. Heb ook andere dingentjes om aan te denken maar als ik dan weer me vriendinnen zie die een kleintje krijgen of wat dan ook gaat het weer moeilijk. Dan zit je er toch wel aan te denken. Me vriendin heeft ook echt een heel leuk meisje en daar pas ik af en toe op. Doet me ook goed zij heeft me gezegt als je er niet aan denkt komt het sneller. En probeer ook haar advies op te volgen. Heb het nog even na gevraagt en zij zegt dit voor jou. Na een miskraam kan je meteen in verwachting raken. Ik kreeg ook een miskraam en de volgende maand voelde ik me zwak misselijk en alles wilde nog niet testen en bleek na 3 maanden tegaan testen zwanger te zijn was naar de dokter. En bleek toch 14 weken zwanger te zijn. Dus wie weet meis. Het komt goed geloof me bij ons duurt het gewoon wat langer.
Gina - schreef op 02-10 om 08:56
Hallo dames,

Het is weer even geleden, maar hier een update over de gang van zaken.... 
Sinds donderdag heb ik bruine verlies. Naar mijn idee is dat innestelingsbloeding geweest. Dat ging gepaard met zware vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn en misselijkheid. Op zondag heb ik een test gedaan waar heel lichtjes (maar dan ook zo licht dat je je het bijna zou verbeelden) een streepje zag. De hoofdpijn en vermoeidheid hielden aan. Vooral zondag had ik heel veel last van vermoeidheid. En bruinverlies was alweer op z'n vierde dag.

Dinsdag had ik nog steeds bruinverlies, alleen leek het niet meer op oudbloed, maar meer op kleine bruine vliesjes. En dat zag je alleen maar tijdens het plassen. De lichamelijke symptomen waren zo goed als verdwenen,dus ik dacht "ach jammer het is waarschijnlijk toch een ongi dat aan zit te komen." 

Vanochtend toch nog even een testje gedaan omdat ik vandaag mijn NOD heb. En de test is dik positief!!! Maar eerlijke gezegd vertrouw ik het niet, want wat is dat bruinverlies dan? Ik ben zo bang dat het uiteindelijk blijkt dat de innesteling toch mislukt is, maar mijn lichaam nog wel HCG in zich heeft waardoor het aangeeft dat ik zwanger ben. Heb meteen maar de dokter gebeld en ik kan zo al direct langs komen! Dus ja... SPANNEND!!!

Sorry voor het lange verhaal, maar ik moest dit meteen even kwijt!!
hartje - schreef op 02-10 om 11:01
Gina GEWELDIG! Gefeliciteerd!
Geniet ervan..

Laat je weten hoe het was bij de dokter?


Liefs Hartje
Gina - schreef op 02-10 om 11:09
Hoi Hartje,

Dank je wel. Het is denk ik alleen beetje te vroeg gejuicht, want kom net van de ha en die vermoed ook een miskraam. Hij heeft echter ook zijn twijfels, want volgens hem kan het ook goed een gewone bloeding zijn omdat het verder vrij is van stolsels. Vrijdag moet ik opnieuw testen en dan kijken of de dikke positieve streep dan ook nog echt zo dik is gebleven of dat het langzaam vervaagd is.... 

Poehhh wat een gedoe zeg dat zwanger worden! Ik zou eigenlijk nu super blij moeten zijn, maar ben het toch echt niet....
strikje86 - schreef op 02-10 om 14:46
@Gina: Ik hoop voor je dat alles goed blijft gaan!!! Het kan een innesteling zijn geweest of helaas wel een mk..
Bij mij was het geëindigd in een mk maar ik had best veel bloedverlies en ook helderrood 1 keer. Daarnaast verloor ik op woensdag een beetje waarvan ik niet zeker wist of het een propje of iets was maar wat dus 99% het vruchtje was...
Zwanger worden en zwanger blijven zijn toch niet zo makkelijk als we dachten..
Maar je moet maar zo denken, het kan beter nu fout gaan dan over x aantal weken dat je zelf de keuze moet maken. Jouw lichaam geeft nu (misschien, blijf positief) aan dat het vruchtje niet goed is en lost dit op een natuurlijke manier op..
Houd moed!!! Uiteindelijk is het iedereen gegund!! *knuffel*
Weet precies hoe je je voelt, maar blijf sterk!!
Roosje (Gast) - schreef op 03-10 om 10:01
Lieve allemaal,

Wat vreselijk hè die onzekerheid! Ik zie dat er verder niet meer gereageerd is maar ben wel erg benieuwd naar wat het nu uiteindelijk is geworden bij Kellybaily en Fadila?

Zelf zijn mijn man en ik ook bezig met zwanger worden. Ik ben nu 2 dagen overtijd en heb al een test gedaan vandaag maar die was negatief  Normaal als ik ongesteld moet worden krijg ik altijd hoofdpijn. Dit heb ik nu helemaal nog niet maar ben wel bij vlagen misselijk en kreeg gister op het werk ineens hele harde steek via de zijkant! Ik kon toen nauwelijks lopen. Misschien is dit allemaal niets en zit het inderdaad tussen je oren omdat ik het zo graag wil. Wat adviseren jullie? Hopelijk kunnen jullie nog reageren
fadila - schreef op 03-10 om 10:15
hoi roosje

ik ben ondertussen 11weken zwanger! mijn ego op 7weken bleek dat ik 2vruchtzakjes heb!!! 1met hartslagje en het ander was leeg.nu heb ik de volgende ego op 11oktober! ben benieuwd of mijn tweeling er is.....zoooo spannend!!! als het er maar 1is,ben ik ook heel tevreden.maar we zien wel he!!! ik hoop dat jij ook zwqnger bent.de steken datjijhebt gevoelt,heb ik ook gehad op 3weken en 5dagen!! toen dacht ik,ja! zwanger hihi.dus ik duim voor je!!! veel suxes!

groetjes fadila
strikje86 - schreef op 03-10 om 15:25
Spannend Roosje!!
Gewoon over een paar dagen weer testen en dan met ochtendurine, dan zit er het meest hcg in..
hartje - schreef op 03-10 om 20:25
Ah Gina wat jammer dat de blijdschap zo onzeker word gemaakt.. hopelijk morgen nog steeda erg positief. Zou dit je eerste kindje worden?

Liefs
strikje86 - schreef op 04-10 om 07:30
@KellyBailey: Hier alles goed, nog geen ongesteldheid gesignaleerd...

Ik denk dat mijn lichaam ook een spelletje met me speelt hoor... ik weet het allemaal niet meer. Gisteren was ik ineens zo moe, misselijk en buikpijn...
Last van steken in mijn borsten en buik soms... maar ik weet het niet... durf niets te hopen..
Sinds ik met de pil ben gestopt 3 maand geleden ben ik maar 1 keer ongesteld geworden tot nu toe dus ik vraag misschien ook wel veel van mijn lijf...
Gina - schreef op 04-10 om 10:44
Hallo allemaal!

Ten eerste bedankt voor jullie support!! Vanochtend nog een testje gedaan en die gaf een nog dikkere streep aan dan de eerste!!! Dus gelukkig geen mk! Bruinverlies is sinds ik terug ben van de dokter ook in eens gestopt. Alsof hij het even schoon heeft gespoeld! Maar goed, we zijn zo blij!!!!

@Hartje: Ja dit is onze eerste! Ik had nooit gedacht dat het zo snel raak zou zijn. Vooral niet omdat ik medisch niet altijd de gelukkigste ben. Moet het daarom ook even laten bezinken!
@ Strikje: Wie weet is het inderdaad wel weer raak. Houdt de moed erin en probeer positief te blijven, hoe moeilijk dit ook is. Ik had vorig weekend ook pijn in mijn buik, hééél erg moe, af en toe misselijk en ik stond in de ochtend op alsof ik een giga kater had. Maar dat is uiteindelijk ook allemaal goed gekomen! En eerlijk gezegd, vanochtend voordat ik ging testen dacht ik dat ik toch echt niet meer zwanger zou zijn, dus je vrouwelijke intuïtie kan ook behoorlijk met je spelen! 
@Roosje: Laat je wat weten zodra je gaat testen? Ben benieuwd!
@ Kellybailey: Helaas, maar dit betekent weer een nieuwe kans! En goed van je dat je afleiding zoekt en er minder mee bezig bent!

Liefs Gina
strikje86 - schreef op 04-10 om 14:05
@Gina: wat een goed nieuws!!! van harte!!!

Hier vanochtend wat bruin verlies.. of de ongesteldheid breekt door, of......
kellybailey - schreef op 04-10 om 17:48
Gina ben echt heel blij voor je. Hoelang heeft het bij jou ook alweer geduurt? Ik heb hele hevige buikkrampen niet normaal. Nieuwe maand nieuwe kans. En inderdaad even veel beter een beetje tot rust komen.... vind het super voor je.
kellybailey - schreef op 16-10 om 15:29
Mijn cyclus duurt 35 dagen is dat normaal?
kellybailey - schreef op 30-10 om 23:30
Hoe is het met jullie?
strikje86 - schreef op 31-10 om 07:26
Hoi KellyBailey! Ik zit inmiddels weer op het wachtbankje! NOD is 2-11.
Ik klets voornamelijk in het NOV november forum, dus anders kom je me daar vergezellen
kellybailey - schreef op 31-10 om 18:35
Strikje86 hoe kom ik bij dat forum? Lijkt me leuk.
iin (Gast) - schreef op 24-11 om 02:41
Ik was 1 week overtijd en heb nu een lochte bloeding 1 week na mijn nod vandaag was mijn 3edag met de lochte bloeding Ik had veel zwangerschaps verschijnselen, mijn aders op mijn armen gingen opzwellen en op mijn borsten ook, maar de bloeding is anders als een menstruatie, het is veel minder ik vroeg me af of er meer mensen zijn die hetzelfde gehad hebben?
Rosalie - schreef op 24-11 om 15:17
Hoi, ik ben elke keer als ik me zwanger voel en alle verschijnselen af kan strepen juist niet zwanger en als ik niks voel ben ik zwanger...zo verwarrend! Nu dus ook een test gedaan omdat ik juist geen buikpijn en verschijnselen had terwijl ik wel ongi moest worden en ja hoor; zwanger! Dit is mijn zesde zwangerschap, dus op zich wel een ervaringddeskundige..haha. (Maar wel één van mijn eigen lijf, want bij iedereen werkt het anders) ik hoop voor je dat je zwanger bent! Het is zooooo geweldig! En ik weet ook hoe terleurstellend negatief testen is!
sarah chris (Gast) - schreef op 17-12 om 19:53
hey fadila
ik denk dat het is,
want ik ben al een maand een 17 dagen achter.
nog niet gaan testen.
ik blijf nog afwachten.
na deze maand, maar misschien gaat het ook te laat is.
ik heb dit nooit eerder meegemaakt.izzy:
Angel (Gast) - schreef op 02-01 om 03:43
Dag Allemaal,

Ik ben nu 11 dagen overtijd.

Toen ik 5 dagen overtijd was heb ik getest en negatief na 2 dagen weer, weer negatief. Daarna heb ik niet meer getest.

Ik ben duizelig, moe, misselijk, heb constant buikkrampen die lijken alsof ik ongesteld moet worden ofwel ben, maar nog steeds niets. En steekjes links en rechts.

Dit is me nooit eerder voorgekomen.



Precious86 - schreef op 03-01 om 11:36
Ik testte 5 dagen na mijn nod positief...dus het kan nog!
Angel (Gast) - schreef op 04-01 om 16:48
Vandaag ben ik 2 weken overtijd. Ik heb 2 dagen terug weer getest en weer negatief maar ik heb wel alle verschijnselen. Kan ik alsnog zwanger zijn?
Rosalie - schreef op 05-01 om 12:42
Angel, bel anders even naar de dokter en vraag om een bloedtest. Een bloedtest geeft je 100% zekerheid! Dit is toch geen doen voor je..je leeft elke dag tussen hoop en vrees...dat sloopt je als je straks toch ongi gaat worden. Als je weet waar je aan toe bent kun je voor een volgende poging gaan, of ervan genieten. Sterkte, hoor!
me26 (Gast) - schreef op 05-01 om 15:12
Hoi dames. Ik heb een vraag en misschien dat iemand het van jullie herkent. Heb vanaf mijn 12 pil gebruikt ivm heftige menstruatie klachten. Heb mei 2013 een spiraal laten zetten. 22 nov heb ik hem er weer uitgehaald ivm kinderwens. 25nov meteen 5 dagen ongesteld (als je dit een ongesteldheid mag noemen). Als ik van 28dagen uit zou gaan (ken mijn cyclus niet) zou ik 22dec ongesteld moeten worden. Niet dus. 30 dec weekje later dus...yes ongesteld weet ik in elk geval dat mijn cyclus niet heel erg van slag was. 31dec s'middags niks meer. Geen bloed meer verloren en voelde ook niet als een menstruatie. Normaal altijd heftig bloedverlies en buikkrampen maar had ik niet. Hadden die 29ste wel sex gehad dus dacht mssn daarom bloed. 3 jan weer sex gehad en gister dus weer iets bloedverloren. Mijn menstruatie blijft uit nu al 2 weken en testen zijn steeds negatief. Word hier heel gek van. Had mezelf voorgenomen om er niet te veel mee bezig te zijn maar gebeurt jammer genoeg wel. Iemand tips, zal ik morgen na de huisarts gaan of?
Groetjes
1988 (Gast) - schreef op 06-01 om 17:22
Hallo dames,

Wat leuk om al jullie lieve reacties te lezen bij elkaar!

Ook ik zit hier mee... In augustus gestopt met mijn pil. Cyclus tussen de 31 en 33 dagen.
Dus (gelukkig) vrij regelmatig. :-) nu 5 dagen overtijd. Afgelopen vrijdag en vanmorgen een test gedaan
Negatief. Moet van mezelf wachten tot donderdag, als ik dan nog niet ongesteld ben mag ik weer testen. Iedere ochtend heb ik het gevoel dat ik ongesteld moet worden en kleine steekjes in mijn onderbuik. Als de test donderdag Negatief is..naar Naar de..naar de ha bellen? Of zouden jullie nog even wachten?

Veel liefs x
1988 (Gast) - schreef op 06-01 om 17:26
En me26 na twee weken zou ik wel een afspraak maken bij de ha.
die onzekerheid.. Verschrikkelijk he!

Liefs x

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bijna 1 week overtijd, wel zwangerschapsverschijnselen maar negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan