Leven van 6,- per dag met 3 kinderen. - Zwangerschapsforum

karima - schreef op 18-04 om 11:51
hoi anoniemtje eerst en vooral wil ik zeggen dat je je niet moet schamen dit kan iedereen overkomen het belangrijkste is dat je je engeltjes bij je hebt blijf sterk voor hen ze hebben hun mama nodig en andersom ook!heb je nooit gedacht aan het ocmw die zijn daar normaal om mensen in jou situatie te helpen ik hoop met heel men hart dat ze u helpen jullie verdienen het!veel sterkte X
6 antwoorden en 43095620x bekeken
* - schreef op 18-04 om 12:43
@Anoniem, je hoeft je absoluut niet te schamen hier even wat handige websites.
Misschien vind je het leuk om toch zelf ook een account hier aan te maken op brabbels, maar dat moet je natuurlijk zelf weten. Ik hoop dat je er wat aan hebt :-)

groetjes Ju of wel MavanMi

www.kunstvanhetrondkomen.tk
www.ruilen.nl
www.buynothingnew.nl
www.spullendelen.nl
www.devakantiebank.nl
www.humana.nl
Liesseling - schreef op 06-07 om 19:16
Je hebt sowieso recht op voedselbank en dus ook op de kledingbank.

Daarnaast wil ik je graag doorverwijzen naar de low budget pagina en de lowbudgrt kookhoek (zoiets) op Facebook, daar worden ook regelmatig hele week boodschappen lijstjes gedeeld voor heel weinig geld veel koken.

Succes en sterkte met alles.
Gast (Gast) - schreef op 07-07 om 12:46
Ik zit ook met dit bedrag voor 2 volwassenen en 1 kind, ik ben ziek en kan niet werken mn vriend vind geen baan we hebben bijna niks te eten voedselbank hebben we net geen recht op. Ik ben eraan aant denken om dan maar dieetpillen te kopen waar het hongergevoel van weggaat dan hoef ik tenminste niet veel te eten ik at normaal heel veel heb altijd veel honger gehad ik trek dat hongergevoel niet meer. Kind tekort doen doe ik nooit dan maar zelf niks.
abbyss - schreef op 08-07 om 05:57
Meid je moet jezelf ook niet te kort doen kwa voedsel!!!! Je krijgt niet je dagelijkse vitaminen binnen die goed voor je zijn, doe die dieet pillen dan dus ook echt niet!!!!! Heb je misschien een buurthuis in het dorp/stad waar je woont? Die weten vaak ook wel waar je naar toe kan gaan en kunnen je vast wel helpen. Ik wens je heel veel sterkte en succes, maar een ding vergeet je zelf niet jij bent net zo belangrijk als je kindjes!
Liesseling - schreef op 09-07 om 16:21
Plus diƫetpillen zijn duurder dan eten

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Leven van 6,- per dag met 3 kinderen.' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan