zwanger worden na miskraam - Zwangerschapsforum

koekkies - schreef op 31-08 om 11:33
Ik heb een miskraam gehad met 10 weken en met 18weken.. En heb geen kindje rondlopen.. 

Ben nu zwanger van m'n 3 e en moet in m'n handjes knijpen in de hoop dat alles goed mag gaan... 

Ik zou zeggen waardeer t zoooo enorm dat je al een kindje hebt rondlopen.. En maak je niet zo druk..  Komt vanzelf wel goed want t is je al gelukt voor je zoon en misschien moet t wel zo zijn dat er een leeftijdsverschil in zit /komt.. 
Je kunt t helaas niet afdwingen.. 

Ik zou er alles aan willen doen om er iig al 1 te hebben.. Was ik al enorm mee gezegend.. En die 2 e zie ik dan wel weer ..
2 antwoorden en 42482751x bekeken
Edith - schreef op 01-09 om 10:08
Ik heb geen ervaring met clomid, wel met een miskraam met 5,5 week. Mijn volgende cyclus was slechts enkele dagen vertraagd. Toen hebben we wel enkele maanden condooms gebruikt, maar dat was meer vanwge bijkomende omstandigheden dan omdat het niet goed zou zijn an sich om snel weer zwanger te worden. Inmiddels de condooms weer aan de wilgen gehangen en snel zwanger van nr2 (nu 18 weken).

Koekkies, sterkte! Hopelijk kun jij rond je uitgerekende datum ook een gezond baby'tje in je armen sluiten!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden na miskraam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan