Foliumzuur niet geslikt door HG - Zwangerschapsforum

Littlebabylove - schreef op 17-11 om 21:24
Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was, was ik 4 weken. Ik heb toen anderhalve week foliumzuur geslikt. Dus tot 5 en halve week. Daarna ben ik misselijk geworden. 2x opgenomen geweest. Ik at niet, dronk niet. niks bleef binnen en daardoor heb ik ook geen foliumzuur geslikt. Ik stond al te kokhalzen als ik aan een pilletje dacht. (Daarom ook zetpillen tegen misselijkheid gehad) 
De misselijkheid is nog steeds niet weg. Ik eet nog niet veel. Neem vooral melk met cornflakes. Ik ben nu 11 kilo kwijt. 
Foliumzuur heb ik niet meer geslikt.

Nu zit ik steeds met een schuldgevoel, wat als mijn kindje een open ruggetje heeft of een hazenlip heeft. Ik vergeef me dat zelf nooit!
Hoeveel kans is er nu dat mijn kindje dit heeft?
5 antwoorden en 38344093x bekeken
Liesseling - schreef op 19-11 om 10:26
Ik heb geen idee hoeveel kans. Ik heb met mijn eerste ook niks geslikt en toen was t allemaal goed.
Je zou even kunnen Google zijn vast wel procenten te vinden ergens.

Ik wil alleen zeggen, probeer je niet druk te maken, je kan er toch niets meer aan veranderen en over 6 weken krijg je de 20 weken echo en weet je alles zeker.
Figaroa - schreef op 19-11 om 10:43
Mijn moeder heft bij mij de ge hele zwangerschap niks genomen  en ik heb geen open rug,  enkel raad ik je wel aan groente te eten waarin foliumzuur zit. En als het lukt  multivitamine  zwanger zijn te slikken  daar zit ijzer in.
nathalie - schreef op 29-11 om 17:52
Hier het zelfde verhaal hyperemessis!

Balen dat je er ook zo een last van heb, ik lig nu voor de 3e keer in t ziekenhuis met spoed ook meer dan 10kilo afgevallen in 1maand tijd. Duizelig en misselijk en niks binnen kunnen houden!

Ik ben nu 11weken zwanger, het foliumzuur heb ik ook maar 3/4weken geslikt toen ik misselijk begon teworden ben ik daar ook mee gestopt! Geen zorgen over maken zegt de arts tegen mij... 

Heb je al priperan geprobeerd ipv emesafene? Bij mijn slaan ze jammer genoeg beide niet aan! Vandaar dat ik nu weer dus in t ziekenhuis lig.... En maagbeschermers is misschien wel iets voor je hielp bij mij wel! 

Google eens op hyperemesse daar zie je vast een hoop tussen staan wat je ook heb jammer genoeg... Ook goed voor de mensen die naast je staan, ik voelde me namelijk in het begin niet serieus genomen door mijn familie en naaste en iedereen spuugte weleens werd er gezecht,

Succes en hoeveel weken ben je nu?
madelene - schreef op 29-11 om 21:32
Men Praat altijd over foliumzuur maar ik slikte bij al mijn zwangerschappen alles in 1 pil. Dus alle vitamine en mineralen die het kindje in wording nodig heeft om te groeien .
Ik slik Davitamon compleet mama + Visolie en daarin zit ook bij foliumzuur .
Want het kindje heeft niet alleen foliumzuur nodig maar ook mineralen en vitamines
Die je nou eenmaal onmogelijk uit je voeding munt halen. Ons eten is gemanipuleerd
Er zitten overal maar smaak en geurstoffen in kleurstoffen . allemaal dingen waar het kindje niet voldoende juiste stoffen uit haalt.
Dus kun je het beste meteen voor een compleet vitamine mineralen plus foliumzuur tabletten kiezen .
En als je het niet aan het begin kon nemen vanwege misselijkheid. Doe het dan nu wel.
Je kunt het beste je hele zwangerschap vitamine en mineralen tabletten voor zwangere benen voor je kindje.
Want elk trimester heeft je kindje weer vitamine nodig .
madelene - schreef op 29-11 om 21:34
Je hele zwangerschap lang heeft je kindje baat bij exstra vitamine en mineralen .

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Foliumzuur niet geslikt door HG' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan