Slap en zwart voor de ogen - Zwangerschapsforum

Nura87 - schreef op 28-10 om 22:34
Hey dames,

Ik begin even te twijfelen of dit gewone zwangerschapsklachten zijn of dat ik toch beter naar de dokter kan gaan.. ik ben nu 7.5 of 8.5 week zwanger en heb sinds drie weken dat ik nauwelijks kanten en continu misselijk ben. Hierdoor ben ik erg slap (logisch) en ben ook enorm moe.. na mn werk kan ik alleen maar slapen en heb het puf niet om voor mezelf te koken.. als ik op sta dan zie ik ook zwart voor mn ogen.. zou dit kunnen duiden op bloedarmoede? 

Liefs Nura 
2 antwoorden en 35245406x bekeken
Nura87 - schreef op 28-10 om 22:34
Nauwelijks kan eten 
Anoniem (Gast) - schreef op 29-10 om 15:13
Als je nauwelijks kunt eten door de misselijkheid en het wordt je zwart voor de ogen bij opstaan moet je echt contact opnemen met je huisarts. Kan zijn dat doordat je zo misselijk bent en niet kunt eten je bloedsuikerspiegel te laag is daardoor kun je het ook zwart voor je ogen krijgen. denk dat je wat moet krijgen tegen de misselijkheid. dan kun je weer eten en voel je je waarschijnlijk ook beter. Maar ga naar je huisarts die kan de juiste diagnose stellen, ik kan alleen maar gokken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Slap en zwart voor de ogen' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan