Voel me depressief - Zwangerschapsforum

Irma (Gast) - schreef op 02-01 om 12:26
Hallo dames
Ik zit met het volgende, we hebben sinds 7 maanden een prachtige dochter. Super makkelijk en vrolijk meisje, kan me niks beters wensen.
Ik zit sinds de bevalling al in een soort dip, maak me overal druk om. kleinste dingen zijn al te veel en ik lig overal om te piekeren, doe ik het wel goed, ben ik nog wel mooi genoeg , vind mezelf veel te dik en ben overal zo onzeker over. Dit past totaal niet bij me. Ik heb me nooit druk gemaakt over wat anderen van me zouden vinden, niet alleen qua uiterlijk maar ook als ik ergens mijn mening om geef bijvoorbeeld.
Als mijn man een keer geen seks wil voel me ik me totaal afgewezen en kan ik alleen maar denken dat hij me niet mooi vind en me niet meer wil. We hebben hier over gepraat en hij begrijpt me absoluut maar ik kan me voorstellen dat hij ook denkt daar komt ze weer aan te zeuren
Ik kan over de kleinste dingen de hele dag piekeren en zit dan het liefst de hele dag alleen op de slaapkamer 
Wie herkent dit en heeft misschien tips voor mij
Groetjes 
1 antwoord en 34415925x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 03-01 om 15:58
Ga eens met je huisarts praten of het consultatiebureau, het klinkt als een postnatale depressie. Daar kun je hulp voor krijgen zodat je weer beter in je vel zit.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voel me depressief' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan