Zwanger???? - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 14-02 om 01:36
Hallo, 

Wil graag anoniem blijven... Ik ben 20 jaar en heb toch een serieuze relatie ik heb net ondekt dat ik 9 dagen overtijd ben ik heb pijnlijke borsten enorm veel witverlies vaak heb ik ook dat ik het gevoel heb om te braken maar dan komt het toch niet komt naar boven en zakt terug weer soms heb ik wel het gevoel dat ik mijn menstruatie ga krijgen maar die steekjes blijven maar 5 a 10 min en dan trekt het weer weg terwijl als ik mijn menstruatie krijg de hele dag aan een stuk door die steekjes voel, ben wel beetje bang om zwanger te zijn neem de pil altijd het zelfde uur nooit vergeten en we hadde ondekt (te laat natuurlijk dat de condoom was gescheurd... mijn baarmoeder voelt ook wel wat opgezwollen.. bang om een test te doen of naar de gyneacoloog te stappen..

Iemand raad of tips?

Liefs ...
2 antwoorden en 34097127x bekeken
Roos (Gast) - schreef op 14-02 om 01:47
Ik zou dan toch echt een test doen.. Zelf had ik precies hetzelde, alleen was ik niet aan de pil. Was een week overtijd, maar zat het testen maar uit te stellen omdat ik het gevoel had ongesteld te moeten worden. Had net zulke krampen. Na een week dus toch maar getest, en bleek zwanger te zijn. 
Ben trouwens dezelfde leeftijd
Anoniem (Gast) - schreef op 14-02 om 17:07
Heb morgen een afspraak bij de dokter om bloed te laten testen nerveus 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger????' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan