Maandelijks bloed laten trekken - Zwangerschapsforum

Ano (Gast) - schreef op 05-07 om 18:53
k heb daarjuist zitten nadenken ik ben van plan om maandelijks mijn bloed te laten controleren op vitamines en op toxoplasmose. 

Ik wil dit vooral doen voor mijn gemoedsrust 

Vinden jullie dit overbodig?
3 antwoorden en 32421356x bekeken
... - schreef op 05-07 om 20:29
Mijn vraag. Waarom zou je dit maandelijks willen? Ik vind het persoonlijk wel overbodig; )
Anoniem (Gast) - schreef op 06-07 om 09:47
@ Cilia
Ik ben iemand die oplet voor  toxoplasmose  , maar ik werk  als poetshulp. Nu momenteel doe ik vervangingen en ik ben bij een klant geweest waar overal strond lag van katten en zelfs kattenpis( op de vloer en in de kasten) zelfs strond van muizen heb ik ontdekt. 

Ik belde meteen naar mijn baas, mijn baas vertelde dat ik er niet mocht aankomen. Mijn baas heeft dan meteen gebeld naar die persoon waar ik moest poetsen ( hij heeft het opgekuist) maar hoe meer ik aan het poetsen was hoe meer ik vond van strond en pis in de kasten. 

Door iemand anders kan je nog besmet worden, omdat iemand anders het niet zo nauw neemt met de hygiëne, daarom wil ik maandelijks mijn bloed laten trekken voor gemoedsrust.


  

... - schreef op 06-07 om 20:06
Dat begrijp ik. Maar om het elke maand te doen. Je kan ook ervoor kiezen om niet bij mensen te poetsen die zo vies zijn (of hun huis dan). Natuurlijk nu wel je bloed laten prikken. Maar zo ie zo handschoenen aan en echt voorkomen om in gorigheid van een ander te werken

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Maandelijks bloed laten trekken' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan