Overtijd en negatieve test - Zwangerschapsforum

Lente (Gast) - schreef op 12-07 om 20:47
Hallo

Ik heb een vraag en ik hoop dat er mensen hier zijn met dezelfde ervaring. 
Vanaf november ben ik gestopt met de pil, omdat we graag zwanger willen worden. Vanaf toen direct elke maand ongesteld geworden, met een soort van regelmaat (31-33 dagen).
Nu ben ik 14 dagen overtijd, maar zijn mijn zwangerschapstesten negatief. Ik ben niet misselijk, geen gevoelige borsten. Wel koorts vorige week en al 2 weken 'menstruatiepijn' onder in mijn buik. Vandaag de dokter gebeld en die gaf aan dat ik nog een week moet wachten. 
Als de dokter dat zegt moet dat maar, maar het maakt mij heel zenuwachtig en onzeker. Het liefst wil ik zwanger zijn, maar ook als ik ongesteld word is dat een soort van 'opluchting'. Dan hoef ik nu niet meer elke dag er over in te zitten wat het zou kunnen zijn. Zijn er mensen die iets soortgelijks hebben mee gemaakt? 
1 antwoord en 32189135x bekeken
Wallflower - schreef op 30-08 om 21:18
Hoi meid,

Op het wachtbankje zitten is erg vervelend.
Heb je inmiddels al wat meer duidelijkheid?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd en negatieve test' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan