Bruinverlies - Zwangerschapsforum

Lisa♥ - schreef op 19-07 om 22:57
Hi dames,

Ik zit al een tijdje met het volgende en hoop dat iemand zich herkent of me raad kan geven 

Ik ben begin december gestopt met de pil. We zijn toen gewoon begonnen met "we zien wel". Toen iedere keer na het klussen bloedverlies.. bij de HA geweest voor een uitstreikje, niks aan de hand gelukkig. 

Inmiddels na een half jaar nog niet zwanger dus besloten mijn cyclus bij te houden met ovu testen en temperaturen. Dit doe ik nu 3 rondes. Eerste ronde piek niet gevonden met ovu test (toen niet getempt). Tweede ronde duidelijke knaltest en ook geklust op deze dag en de dag erna. Vervolgens heb ik bruinverlies vanaf de eisprong tot aan menstruatie! Bijna 2 weken aan een stuk. Het is echt een soort bruin slijm en ongeveer een inlegkruisje vol.

Weer na de HA geweest, het lijkt mij niet normaal namelijk, maar die zegt kijk het even aan.. Nu ronde 3, weer een knaltest op 10/11 juli, en vervolgens al die tijd weer bruinverlies. Gisteren dpo7 en vandaag dpo8 ook wat rood bloed met stolsels.. alsof de innesteling niet gepakt heeft misschien?

Iemand die ook dat aanhoudende bruinverlies heeft en enig idee wat het kan zijn? Ik krijg er ook niet veel op gegoogled, althans niet op die lange aanhoudende periode.

Thanks! 
2 antwoorden en 32082735x bekeken
Tazzy (Gast) - schreef op 19-07 om 22:59
hoi ik heb 4 juni een miskraam gehad met 11 weken en heb bijna nog dagelijks last van wat bruinverlies wat slijmerig. Hoop dat t snel eens ophoud 
Lisa♥ - schreef op 24-07 om 23:24
Is het inmiddels opgehouden Tazzy? Bij mij niet.. het lijkt nu wel of ik ongesteld ben geworden, maar zeker weten doe ik het niet... heel irritant want snap niks meer van mijn cyclus zo!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruinverlies' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan