langdurige klachten na hellp - Zwangerschapsforum

ram - schreef op 27-09 om 08:41
Beste lezer,

Nu, twee jaar nadat ik hellp en pe doormaakte, heb ik nog altijd met periodes klachten: vermoeidheid, concentratieproblemen, hoofdpijn. Wie herkent dit? Vooral als ik het druk heb gehad, of gespannen ben, steekt het de kop op.

Groetjes,
V
2 antwoorden en 35396267x bekeken
calytje - schreef op 01-12 om 16:16
goeie avond, 

dit is normaal hoor, je lichaam zal nooit meer hetzelfde zijn, hier zeer acute hellp en pre eclampsie gehad die 2 minuten later de dood tot gevolg voor mij en mijn kind zou geweest zijn, maar ik ben ook absoluut dezelfde niet meer. ben ook veel sneller ziek.
Lisette (Gast) - schreef op 30-09 om 18:46
Hoi, bijna 4 maanden geleden hetzelfde meegemaakt. Ik had ook nog na de bevalling een heftige complicaties erbij. Mijn placenta liet niet los. En verloor ineens heel snel veel bloed. Was effe paniek bij de ok. Ik ben toen snel onder narcose gebracht. Gelukkig paar uur later deed ik mijn ogen weer open. Maar heb mij de eerste 2,5 maand beroerd gevoelt en heb helaas geen roze wolk gevoeld. Mijn zoontje was ook te vroeg geboren en was klein geboren met 2535 geboorte gewicht. Hoort ook bij zwangerschap vergiftiging zeggen ze. Hij is nog 2 weken lang opgenomen geweest. Dronk slecht, terwijl ik mij nog beroerd gevoelt heb. Maar goed die tijd is voorbij. Ik heb nog een tijd last van een hoge bloeddruk gehad. En nog steeds last van duizeligheid regelmatig. En veel zweten en haaruitval met kale plekken op mijn hoofd. Verder valt het gelukkig mee. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'langdurige klachten na hellp ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan