Opties van huis uit werken. - Zwangerschapsforum

Biebsie - schreef op 27-08 om 23:50
Ik ben momenteel zwanger van onze derde uk. 
Toen onze eerste vier werd en naar de basisschool ging heb ik met mijn leidinggevende besproken om vier dagen te werken ipv drie. 
Dit was prima, maar hij grapte nog dat ik er niet op terug kon komen
Onze tweede is afgelopen februari geboren en ik werk nog altijd vier dagen. Op zich is dit wel vol te houden. 
Nu heeft alleen nummer drie zich ook aangekondigd en begin ik te twijfelen over het aantal dagen. Heb op werk al aangegeven dat vier dagen blijven werken geen optie is en dat snappen ze prima. 
De oudste zit inmiddels in groep drie en ik wil hem niet tekort doen. Hij gaat een nieuwe levensfase in en ik wil gewoon beschikbaar zijn voor hem. 
Vier dagen opvang voor drie kinderen wordt ook iets teveel van het goede. Financieel gezien o.a. 
Nu is het ook nog zo dat ik op een klein half uurtje van werk woon. Dit is op zich geen ramp, maar wel als je dagelijks nog een half uur extra reistijd mag optellen vanwege de standaard files. 
Ben nu dus met pijn in het hart aan het zoeken naar een werkbare oplossing. Wil aan de ene kant bij mijn werkgever blijven, maar als ik realistisch ben is een baan dichter bij huis waarschijnlijk een betere optie. 
Nu ben ik mij wat aan het verdiepen aan werken vanuit huis. Dit zou ideaal zijn. Het hoeft op zich geen vetpot te zijn maar wil wel iets serieus doen. Dus geen callcenter praktijken of dozen vouwen. 
Heb mij ook nog verdiept in het beginnen van een opvang van huis uit, aangezien hier genoeg ruimte is. Dit gaan we niet doen vanwege de vele eisen die gesteld worden. 
Weet iemand wellicht een andere hoek waarin ik het zou kunnen zoeken? De thuiswerk websites zijn niet te overzien. Een of twee dagen buitenshuis en een dag thuis zou ook een uitkomst zijn. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opties van huis uit werken.' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan