Geen werk - Zwangerschapsforum

* - schreef op 30-09 om 18:03
@Mandy,
Vraagje: Je bent 6 maanden zwanger moet je beslist werken, want je bent over 3 maanden uitgerekend dan komt de baby?
Hoe zie je dat zelf eigenlijk en hoe staat je partner er t.o.v. dat je eerst bevalt en daarna weer op zoek gaat naar een passende job...

Op Open sollicitatie brieven heb ik wel is een uitnodiging gehad maar dat was een aantal jaar geleden.
Waar maak je wel kans op misschien tijdelijk werk via uitzendbureau maar ik denk het eerlijk gezegd niet aangezien er veel mensen zijn die een job zoeken..

Begrijp me niet verkeerd ik bedoel het absoluut niet negatief maar denk dat je nu op de arbeidsmarkt minder kans maakt i.v.m. zwangerschap.
Alhoewel ik het een raar iets vind dat wanneer je zwanger bent geen job zou kunnen vinden. Maar je moet ook denken aan het feit je begint en dan na een aantal weken ga je al met zwangerschapsverlof en dan ben je misschien net ingewerkt.....

Kijk maar wat jij zelf wilt en aankunt en solliciteren kan geen kwaad....

Gr Ju
9 antwoorden en 45762288x bekeken
*Mandy - schreef op 30-09 om 19:54
@Ju,
Had het er ff bij moeten zetten maar het was ook inderdaad bedoeld voor straks na de bevalling. moet eerlijk zeggen dat ik er nu ook nog ff niet aan moet denken hihi.
Ik vind het gewoon erg vervelend het idee dat ik straks zonder baan zit het kan wel even maar straks moet het toch echt weer en ik weet niet zo goed wanneer ik er mee moet beginnenzo in deze situatie.
Bedankt voor je eerlijke reactie!
Groetjes mandy
* - schreef op 30-09 om 21:59
@Mandy,
Ja was misschien wel handig geweest maar geeft niks hoor..
Lekker eerst maar is even zwanger zijn en de 3 maanden goed doorkomen..

Liefs Ju
*Mandy - schreef op 01-10 om 12:04
@Ju,
dat is waar dat is nu ff het allerbelangrijkste!
Groetjes mandy
Lieve (Gast) - schreef op 07-10 om 12:22
Hoi Mandy, hoe staat het er nu mee ?
gerda - schreef op 07-10 om 15:57
Hey Mandy,

Mijn partner is 3 jaar geleden dankzij een open sollicitatie aan zijn baan gekomen en heeft vorig jaar een vast contract gekregen. 1 Van de 2000 mensen vorig jaar (landelijk gezien)!

In zijn geval was het een kwestie van "right time, right place". Het kan dus wel!
chester (Gast) - schreef op 25-07 om 05:18
ik ben opzoek naar een zwangere dame die ik graag wil inhuren voor de middag de enige taak wat je hoeft te doen is met je t shirt omhoog (blote buik) te zitten en em afentoe uit te zetten heb een fetisj hiermee en wil toch wel een keer een zwangere buik insmeren met olie de vergoeding kunnen we bespreken ik ben zelf een nette gast heb alleen een zwakte voor zwangere buiken men email is chesterpark95@outlook.com ik hoop dat ik hier niet te veel haat op krijg ik weet is niet echt het normaalste om te vragen maar misschien is er iemand die denkt van nou dit klinkt nog zo slecht niet hoop een mailtje van je te krijgen 
- een jongen met een droom
Mandy (Gast) - schreef op 07-08 om 22:04
Je zou eventueel kunnen reageren op banen waar ze iemand zoeken vanaf bv. Februari (of een andere maand) dat gebeurd ook wel. Dan kun je zelfs gewoon eerlijk zeggen dat je graag na je zwangerschap weer aan de slagroom wilt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen werk' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan