Na hoeveel rondes raak? - Zwanger worden forum

Lin<3 - schreef op 22-05 om 12:27
Lieve mensen,
Ik vroeg me af na hoeveel rondes het bij jullie raak was? En wat is jullie leeftijd?

Wij willen vanaf juli ervoor gaan erg spannend maar je weet natuurlijk nooit of en wanneer het zal gebeuren
91 antwoorden en 36723555x bekeken
Lin<3 - schreef op 22-05 om 15:48
Leuk mama2!!!
Spannend als je de stap dan eenmaal weer gezet hebt he! Tenminste ik denk dat t altijd spannend zal blijven of niet hihi!

Wat is bij jullie de rede dat jullie in juli pas beginnen? En na hoeveel rondes was het bij jou de vorige keer raak?

Wij hebben niet echt een "strategie" afgesproken ik denk daar wel overna natuurlijk maar wil hem daar niet mee opzadelen haha hij heeft toch altijd zin dus merkt t wel hihi! Zelf denk ik ook dat het om de dag wordt ovu testen heb ik ook al in huis gehaald ben ze deze maand al het gebruiken gewoon om te kijken of m'n cyclus een beetje onder controle is nu (heb van die goedkope van de action) en omdat ik niet anders kan dan er veel mee bezi zijn!

Ik ben 27 en mijn vriend is 26! Beide jarig in februari dat was voor ons de keuze nog even twee maanden te wachten met het ervoor gaan willen niet met z'n alle in februari!! Alhoewel ik natuurlijk weet dat het wel even kan duren voordat het überhaupt raak zal zijn!
Amy - schreef op 22-05 om 20:43
Bij de eerste was ik in 1e ronde zwanger. En bij de 2e in de 3e ronde. (Al hebben we ronde 2 volledig overgeslagen ivm gekneusde ribben aan mijn kant)
Ik was 28 bij de eerste en 30 bij de tweede.
Het lijkt erop dat mijn partner en ik een vruchtbare combinatie zijn, want het gaat tot nu toe erg snel en makkelijk. Gewoon geen voorbehoedsmiddelen en wanneer er zin is gezellig doen. Reactie van mijn partner bij de 2e zwangerschap: ik heb niet eens mijn best gedaan....
Lin<3 - schreef op 22-05 om 20:51
Haha oh Amy wat fijn toch!!
zo kan het dus ook!
Lees zoveel van mensen hier die al maanden of zelfs jaren bezig zijn dat me de moed soms in de schoenen zakt (en ben nog niet eens begonnen)!

Ik ben echt benieuwd hopelijk is het ons ook gegund en hoeven we ook niet te lang te wachten!!
Heb je trouwens nog dingetjes gedaan om de kans te vergroten? 

En heb je er iets aan proberen te doen het geslacht te bepalen?
kruimel - schreef op 22-05 om 20:55
Mijn beide kindjes zijn verwekt na vruchtbaarheidsbehandelingen. Eerste was ik 21 en na 1,5jaar (6 OI pogingen) zwanger. De 2e waar ik nu zwanger van ben na 2 maanden (1 OI poging) ik ben bijna 24..!

Hopelijk snel raak voor jullie, maar onthoud: reken minimaal 1 jaar om zwanger te raken!
Lin<3 - schreef op 22-05 om 21:06
Kruimel dat is niet niks!!
Mag ik vragen wat er precies aan de hand was dat het zo lang heeft geduurd aangezien je nog zo jong bent?

Ik ga er zeker van uit dat het wel even kan duren voordat het raak is maar ben uit voorzorg wel al in oktober met de pil gestopt omdat ik het sowieso al heel graag wilde het was alleen nog het wachten op mijn vriend en die is gelukkig nu ook over te streep  in juli starten we vind het wel spannend worden!!
Lin<3 - schreef op 23-05 om 17:30
Leuk mama2!! Spannend ook en leuk dat we tegelijk beginnen!
Wanneer zal jouw nod ongeveer vallen?
Als mijn cyclus een beetje regelmatig blijft zal deze zijn tussen de 4 en 10 augustus, ligt net aan hoe de cyclussen ervoor zijn laatste twee waren toevallig 28 dagen maar die ervoor nog wel vrij onregelmatig.

Ben nu ook al gestart met ovu testen van de action om te kijken of ik m'n eitje vind, iemand ervaringen met deze testen? Ik heb namelijk hiervoor al eens testen van zwanger en kids gehad toen kreeg ik elke dag een licht streepje bij deze dus helemaal niet dus vraag me af of deze gewoon minder gevoelig zijn en alleen echt voor je ei een duidelijke streep geven?

Trouwens wel een leuk idee mama2 om samen te komen met de mama's die samen zwanger zijn  geen idee of dit gebeurd!
Lin<3 - schreef op 23-05 om 18:47
Nu nog lastig zeggen maar tussen de 20 en 26 juli Al ergens mijn eisprong moeten zijn dan. Had natuurlijk gehoopt 1 juli haha want tja, juli is juli maar helaas! En ach we zijn er nu zo dichtbij dat die twee maanden ook niet meer uitmaken

Ik ben toevallig vandaag met ovu testen begonnen omdat ik eens wilde kijken of ik mijn ei vind heb ook die van de action gekocht maar nu nog niks te bekennen zou als het goed is binnen nu en 4 dagen moeten zijn...
Lin<3 - schreef op 23-05 om 18:48
Lin<3 - schreef op 23-05 om 18:50
Hoe lang zijn jouw cyclussen mama2? sorry vind het zo snel niet terug
Lin<3 - schreef op 23-05 om 21:38
Mijn cyclus was de afgelopen 2 maanden 28 dagen maar de maanden ervoor best nog onregelmatig dus geen idee wat het deze maand wordt ik hoop dat het nu gewoon rond de 28 blijft des te eerder in juli kan ik beginnen hihi! Maar daarom ben ik nu met die testen begonnen om eens te kijken wanneer mijn eisprong nu is. Ik verwacht hem dus wel deze week dus ga wel gewoon door met testen. Ik test gewoon wanneer ik van het werk terug kom rond 6 uur. Volgensmij is er niet echt een tijd dat het beter is om te testen alleen zeggen ze het beste niet met ochtend urine gek he juist het tegenovergestelde als de zwangerschapstest.
Maar inderdaad voorbereidingen ben ik al het treffen ben voor me gevoel nergens anders meer mee bezig erg he hihi. Heb nu voor m'n vriend ook vitaminen gekocht speciaal voor de aanstaande papa om de spermakwaliteit zo optimaal mogelijk te krijgen en heb zelfs van dat Maca poeder gekocht bij de Albert Heijn daar doe ik 1 eetlepel per dag van door een smoothie of in de yoghurt .... Heb jij nog tips?
Vivian - schreef op 23-05 om 22:37
Mama2; echt eerste keer zonder condoom? Dat wordt wel bijzonder! Wanneer is het zover?
Vivian - schreef op 24-05 om 11:00
Waarom nu alvast niet als je toch zwanger wilt worden? En ben je benieuwd? Zo anders zonder, vooral ook voor hem denk ik, hihi!
Lin<3 - schreef op 24-05 om 19:49
Ik zou het liefst nu ook al beginnen Vivian maar voor mijn vriend is het nogal een grote stap en hij vindt het echt wel heel leuk maar toch ook weer heel spannend en vind wel dat je er allebei klaar voor moet zijn en als hij het dan zo op deze manier wil heb ik er vrede mee ben allang blij dat hij uiteindelijk toch de keuze gemaakt heeft en tja..... wat maken die 2 maanden nog uit dan he!

Heb me nu vooral voorgenomen om me niet te druk te maken over dat hij nu niet wil maar me meer bezig te houden met het evt verhogen van de kansen dus heb m'n vriend ook maar aan de foliumzuur gezet en ben me voor de rest goed in t lezen hihi!
Vivian - schreef op 24-05 om 21:59
Hihi, ja dat snap ik lieverd! Super fijn toch dat hij mee wil denken! En eerste keer zonder condoom; hoe lang doen jullie het al met dan?
Lin<3 - schreef op 24-05 om 22:55
Ik ben in oktober met de pil gestop sindsdien doen we het dus met condoom ervoor had ik de pil en deden we het (als we het al deden) zonder... Haha sorry ik zeg dat maar zo omdat de pil bij mij echt mijn libido de grond in geduwd had ik had gewoon nooit meer zin wist niet wat me overkwam sinds ik gestopt ben ben ik niet te stoppen haha!!

Maar in ieder geval deden we het in eerste instantie met condoom maar de grenzen zijn de laatste tijd steeds vager het worden en is het gewoon voor het zingen de kerk uit en de "niet vruchtbare periode" doen we het gewoon .... Ik merk wel dat het ook voor mijn vriend niet meer zo heel belangrijk is dat condoom daar ben ik wel super blij mee!

Hoop wel dat het straks wel allemaal niet TE lang duurt aangezien ik in oktober al met de pil ben gestopt hoop ik toch dat die troep uit mijn lijf is maar dat wil natuurlijk niet altijd iets zeggen....
Milou - schreef op 24-05 om 23:16
Bij mij de eerste ronde raak. Wist niet eens wanneer mijn vruchtbare dagen waren, zag het meer als een testronde haha  28 toen ik zwanger werd, ik slikte geen voorbehoedsmiddelen met hormoon voor die tijd.
Vivian - schreef op 25-05 om 10:01
Dus zo'n grote schok wordt het niet voor hem zonder condoom, hihi! Ik had ook met pil minder zin, meer dan 1/2 keer per week kwamen we niet. Was altijd wel wat frustrerend voor mijn kerel, maar nu krijgt hij genoeg, hihi! Hoe vaak deden jullie het toen je aan de pil was en herken je dan de frustratie?
Lin<3 - schreef op 25-05 om 13:46
Haha Vivian hou op 2 keer per week was al veel!! Soms deden we het twee weken niet was natuurlijk vervelend voor hem maar ook voor mij! Maar daar stond de Dyane pil blijkbaar nog eens extra om bekend. Blij dat ik nu van de zooi af ben en hopelijk is het nu helemaal mijn lichaam uit in juli een frisse start Hihi!
Lin<3 - schreef op 25-05 om 17:42
Nu we het toch over de details hebben,
Zojuist thuis gekomen even den ovu testje ertegenaan gegooid helaas nog steeds geen streepje maar wel bij het af vegen in een keer een hele dikke klonter wit slijm. 
En sorry voor de details maar heb echt eens getest of dit zo is wat ze zeggen "rekbaar" slijm. Heb het tussen twee wc papiertjes gedaan en inderdaad dit klopt dus echt! 

Weten jullie hoe lang voor je ovu dit slijm aan komt zetten? Of is dit niet echt te zeggen? Of kan ik nu elk moment mijn eitje verwachten? Spannend haha!! Misschien tijd voor een avond met veel alcohol in t spel hahaha!
Vivian - schreef op 26-05 om 10:01
Mama2 ik hoop dat hij dan in de ingang van je vagina klaar komt, dan heb je in ieder geval wat zaadjes binnen, hihi! Wij hebben het af en toe met condoom gedaan in de tijd voor we zwanger wilde worden, maar dan viel het mij wel op dat hij het super lang vol hield! Wel lekker, maar soms ben je er ook klaar mee!

Lin, dat vruchtbare slijm heb je normaal rond je ei. Is niet vies hoor, er verschijnen op het forum ook af en toe foto's van!  Leerzaam, kun je zien of je het herkent. Er zijn ook meiden die de Bm controleren, maar daar ben ik niet zo van op de hoogte! En een avondje met veel drank zou ik niet doen als ik jou was...
Lin<3 - schreef op 27-05 om 09:21
Haha Vivian dat herken ik helemaal!!! Als het met condoom is duurt het soms TE lang haha! Ik voelde me dan al de lastige vriendin maar op een gegeven moment dan gaat het gewoon pijn doen dan denk ik nu mag t wel gebeuren!

Nog steeds geen positieve ovulatietest gehad hopelijk komt snel een streepje! Heb die van clear blue ook gehaald wil ik vanmiddag eens een van doen weet niet dat is gewoon smiley of geen smiley alsof me dat wat meer zekerheid geeft dan die streepjes...... Spannend!
Aan de ene kant hoop ik dat m'n cyclus nu wat langer duurt zodat mijn volgende cyclus net in juli valt hahaha!
Vivian - schreef op 27-05 om 22:24
Hoop voor je dat je ei snel ontdekt is Lin! Ja precies wat jij zegt; sexen is super lekker maar na een tijdje mag hij gewoon klaarkomen, hihi! Lukt het jou ook om tijdens de sex klaar te komen eigenlijk? Ik mis dat condoom niet hoor, zo is het wel echt veel lekkerder!
Lin<3 - schreef op 27-05 om 22:50
Heb zojuist nog eens een ovu testje gedaan streepje begint aardig op te lopen denk wel dat ik morgen middag een + test heb dan zou mijn ei op cyclusdag 18 zijn. Hopelijk is mijn cyclus dan ook iets langer dan 28 dagen ik ben dan bang dat de periode tussen ei en menstruatie anders te kort is had gelezen dat dit problemen kon geven met zwanger worden aangezien t eitje dan niet genoeg tijd krijgt om in te nestelen.....

Vivian vind de seks heel lekker maar van alleen seks kan ik niet klaar komen haha! Ik weet dat er vrouwen zijn die dat wel kunnen maar mij lukt het niet maar gelukkig zijn daar nog andere methodes voor
Vivian - schreef op 28-05 om 06:50
Hi, volgens mij moet dat geen probleem zijnsoordelen! Kan ook dat je lutale fase korte is als twee weken!

Ik kan gelukkig tijdens de sex wel klaarkomen, alleen moet dat wel op een speciale manier. Helaas voor ons vrouwen niet zo makkelijk als mannen, hihi! Ze zeggen dat gelijk of direct na de man klaarkomen ook weer de kans op zwanger raken verhoogt omdat de Bm dan in het sperma dipt en dat naar binnen zuigt. Kom jij dan meestal daarvoor klaar door voorspel? Dat deden wij altijd en gelukkig kom ik ook regelmatig tijdens sex. Maar nu is het dus handig snel na of gelijk met hem te komen...
Lin<3 - schreef op 28-05 om 07:24
Nee hoor dat kan wel gewoon tegelijk alleen is daar wat handwerk voor nodig.... Maar we zijn we heel goed timen.... Ik niet maar hij kan het wel altijd goed aanpassen als ik zeg dat het dreigt te gebeuren dan.... Tadaaa.... Meestal altijd samen hihi!

Maar wel fijn dat het jou zo ook lukt!! Heeft me best altijd onzeker gemaakt maar heb me er maar bij neer gelegd!!
Lin<3 - schreef op 28-05 om 19:21
Jaaa heb m gevonden! daar is ie dan! Hihi
Iets later dan verwacht maar eisprong zal dan wrs morgen (dag18) zijn
Vivian - schreef op 29-05 om 09:39
Hi Lin! Van al mijn vriendinnen zijn er maar 1 of 2 die ook zonder een handje te helpen kunnen klaarkomen tijdens de sex hoor! Dus terecht dat je je daar geen zorgen over maakt! Eentje komt zelfs meerdere keren klaar als ze echt zin heeft, hihi! Bij mij lukt het alleen als hij er heel diep in zit en goed druk uitoefent op mijn schaambeen. Vaak komen we dan samen klaar, maar lukt niet iedere keer hoor, hoeft ook niet!

Zijn er andere meiden die klaar kunnen komen tijdens sex en wat is jullie truc?
Femke (Gast) - schreef op 29-05 om 13:49
Hey iedereen . Vind het leuk om eens van andere vrouwen hoelang ze al proberen . Ik en mijn vriend zijn ongeveer al 2,5 jaar al bezig en nog steeds niks .
Vivian - schreef op 29-05 om 15:26
Hoi Fem!! Wij zijn aan ronde 10 bezig ongeveer. Ben je al bij een ha geweest?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na hoeveel rondes raak?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan