Wie start binnenkort nog? - Zwanger worden forum

Belle - schreef op 08-12 om 11:31
Hallo allemaal!

Mijn partner en ik gaan ervoor,samen een boeleke! Het wordt ons eerste kindje samen,ikzelf heb al een zoontje uit een vorige relatie.
Mijn zoontje is ondertussen bijna 4,5 dus vind het weer heel spannend allemaal!

Aanstaande zondag neem ik mijn laatste pil en dan doen we het tot mijn volgende menstruatie veilig om mijn lichaam wat "hormoonvrij" te krijgen en dan kunnen we er helemaal voor gaan!
Ook heb ik maandag een afspraak bij mijn HA ter voorbereiding.

Bij mijn vorige zwangerschap heb ik op een forum ook in een hecht groepje gezeten en het samen aftellen en kletsen tijdens en na de zwangerschap was heel fijn.
Nog dames hier die er binnenkort voor gaan en willen babbelen?

Belle
143 antwoorden en 34651492x bekeken
Loes (Gast) - schreef op 09-12 om 09:11
Gezellig Belle! Ik slik al heel lang de pil niet meer, dus van ontpillen is geen sprake, maar omdat m'n vriend in zika-gebied is geweest moeten we nog twee maanden wachten  Vanaf ong februari gaan wij er echt voor! 
Heb jij ook dat als je 't eenmaal bedacht hebt je eigenlijk niet meer kunt wachten tot het zover is?
Belle - schreef op 09-12 om 23:13
Hey Loes!
Hmm is wel minder dat je moet wachten maar het is het waard 
Oh ja, ik ken dat gevoel maar al te goed.. Sinds we het beslist hebben kan het voor mij niet snel genoeg gaan!
Heb jij een regelmatige cyclus? Ik ben erg benieuwd hoe mijn cyclus gaat zijn na de pil.
Zondag neem ik mijn laatste in en dan rond eind januari proberen we voor het eerst echt dus we gaan fan ongeveer gelijk op dan.
Is het voor je eerste kindje?  
Loes (Gast) - schreef op 11-12 om 14:55
Ha Belle,
Eerste kindje inderdaad; misschien dat het daarom extra spannend is? Ook omdat je toch nooit helemaal zeker weet of het überhaupt wel ooit lukt (laat staan wanneer je 't bedacht hebt...). Mijn cyclus is ook niet superregelmatig; alles tussen de 24 en 33 dagen komt hier voorbij. Dat is ook altijd al zo geweest, dus er is echt geen peil op te trekken  Maar in elk geval geen extreem lange cycli dus; dat scheelt al weer wat. Ik denk eind januari ongesteld te worden, dus dat komt gelukkig wel precies goed uit met onze verplichte twee maanden wachten, hihi!
Was jouw cyclus wel regelmatig voor je de pil slikte? Ik neem aan dat je omdat dit je tweede zwangerschap is wel een beetje weet wat je van je lijf kunt verwachten, of valt dat toch tegen?
Succes bij de huisarts morgen!
Belle - schreef op 12-12 om 11:16
Hey Loes!
Goh eigenlijk is het voor mij toch ook wel een beetje nieuw omdat ik de vorige keer zwanger ben geworden bij de overstap naar een nieuwe pil dus heb geen idee wat ik kan verwachten qua cyclus. Zal zelf ook wel goed moeten bijhouden wanneer ongeveer de eisprong zal komen..

Wij zijn vanmorgen naar de huisarts geweest en hebben groen licht gekregen. Moet wel een hoge dosis foliumzuur nemen omdat mijn zus met een open rug geboren is. Deze begin ik vandaag samen met vitamine D te slikken.
Ben eergisteren ongesteld geworden en nu gaan we het dan tot de volgende menstruatie veilig doen (lichaam wat laten ontpillen en op aanraden van de HA is het goed om alvast een hogere dosis foliumzuur in mijn lichaam te hebben vooraleer we proberen) 
Dus half/eind januari kunnen we écht proberen, ben echt ongeduldig hahaha! 
Ben jij ook ak bezig met foliumzuur ?  Hoe ga jij het doen om een beetje uit te rekenen wanneer je eisprong ongeveer gaat komen? want als je niet helemaal regelmatig bent is het altijd wel even gokken he.
Zo spannend allemaal!
Loes (Gast) - schreef op 12-12 om 14:34
Hoi Belle,

Ik vanaf dat ik weer ongesteld word beginnen met het slikken van foliumzuur. Dan ben ik zeker 4 weken van tevoren; mooi op tijd dus. Ergens kijk ik daar wel naar uit, dan kan ik tenminste íets doen tijdens het wachten, haha!
Mijn eisprong wordt lekker gokken; ik probeer nu wel eventuele symptomen bij te houden (buikpijn, andere afscheiding etc) en dan kijk ik als ik weet hoe lang m'n cyclus geweest is wanneer m'n eisprong ongeveer geweest is. Hopelijk kan ik 't dan na een paar maanden ook aan wat andere dingen merken. Jij hebt dus waarschijnlijk ook geen idee of je iets van je eisprong merkt? Wel fijn trouwens dat je alweer ongesteld bent geworden, dat duurt ook wel eens even na het ophouden met de pil!

En verder denk ik dat we het gewoon lekker vaak gaan proberen - daar kijkt mijn vriend ook erg naar uit kan ik je vertellen
Stickertje - schreef op 12-12 om 19:45
Hallo!
Ik schrijf ook graag mee! Zo spannend!
Ik stel me even voor;
Ik ben 33 jaar oud en mama van een superlief, vrolijk jongetje van 8 maanden.
Mijn vriend en ik genieten echt van ons jonge gezinnetje en willen graag een wat groter gezin. Als het aan ons ligt zouden we graag 3 kindjes willen. Mijn vorige bevalling werd een keizersnede.

We zijn op dit moment weer begonnen met proberen.
Ik heb altijd mijn eisprong heel goed gevoeld. Heel apart. 
Toen we voor de eerste keer gingen proberen was ik in 1x zwanger maar dat was helaas een buitenbaarmoederlijke zwangerschap waarbij er een eileider is weggehaald. Daarna duurde het 5 maanden voor er weer een eisprong was en toen was ik weer meteen zwanger.
Nu vandaag had ik weer de eerste eisprong sinds ik weer stopte met de pil.
Gisteren hoofdpijn en in de avond een uur lang supermisselijk en kotsen!
Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar las dat er meer vrouwen zijn bij wie de eisprong ook altijd heftig voelbaar was en die hadden na een bevalling ook dit verschijnsel.
En vanmiddag de eisprong. Moeilijk uit te leggen maar dat is heel herkenbaar altijd bij mij en te bevestigen met een ovulatietest. 

Maar erg spannend dus!
Vinden jullie het vroeg om nu al voor een tweede te beginnen?

Belle - schreef op 12-12 om 19:57
Hey Loes!

Wel goed dat je al wat kan "oefenen" met eventuele symptomen in de gaten kan houden,als het dan eenmaal zover is dan heb je misschien al een idee wanneer je ze kan verwachten. Ik geloof maar al te best dat je vriend er erg naar uitkijkt om vaak te proberen.. Die van mij klaagt ook niet,integendeel 
Ik heb afgelopen week mijn laatste pil genomen en nu ben ik dan ongesteld (had het misschien wat beter uit moeten leggen hahaha sorry ).
Als deze menstruatie gedaan is begin ik niet met een nieuwe strip maar dan laat ik mijn lichaam deze maand wat ontpillen en gaan we het veilig doen. Na mijn volgende menstruatie (dus in januari),ben ik dan een maand pilvrij en zijn mijn vitaminen terug op peil en kunnen we ervoor gaan. Dus dan zullen we ongeveer rond dezelfde tijd voor het eerst kunnen proberen,we lopen gelijk op!
Ik heb dus ook geen enkel idee wat ik kan verwachten wanneer mijn eisprong ongeveer zal zijn en hoelang mijn cyclus gaat zijn.
Ik kwam vandaag een kennis tegen in de winkel en ze vertelde me dat ze bij haar 3 kinderen elke keer de ovulatietestjes van action heeft gedaan en dat die heel goed werken. Bij alle 3 was ze al in ronde 1 of 2 zwanger  Die testjes kosten iets van 5 voor 2.5 € zei ze en dat ik ze zeker moest proberen.
Ik denk er nog over na of ik ze ga halen,maar ook als ik dat zou doen moet het allemaal losjes en relaxed eraan toe gaan en zeker niet geforceerd. Nu,baadt het niet dan schaad het niet dus ik zal nog zien. Lijkt me wel handig om te weten wanneer je je ei kan verwachten maar aan oefenen zal het zeker niet mankeren 
Belle - schreef op 12-12 om 21:06
Hoi Stickertje! 
Fijn dat je erbij komt!
Ik vind zeker niet dat dit te vroeg is voor een tweede.. Lekker jullie gevoel volgen en er gewoon voor gaan.
Wat handig dat je je eisprong zo goed kan voelen! Sinds wanneer ben je gestopt met de pil? Jammer dat je je zo slecht gevoeld hebt met je eitje.
Alle tips zijn handig,aangezien ik geen flauw idee heb wat te verwachten bij een eventuele eisprong..
Ik noteer wel netjes de dag van menstruatie in een zwangerschapsapp om een zicht te krijgen dat wanneer mijn regels gedaan zijn,ik wel een idee heb hoelang mijn cyclus zal duren.
Nog iemand van jullie die zo'n app gebruikt?
Belle
Anoniem (Gast) - schreef op 13-12 om 10:28
Ha Stickertje,
Leuk dat je meeschrijft! Wat handig om de eisprong zo duidelijk te voelen daar ben ik wel een beetje jaloers op hoor, haha. Hoewel kotsend boven de plee hangen ook niet echt gezellig klinkt... Ik vind het helemaal niet te vroeg voor een tweede hoor! Jullie weten zelf het best of je het als ouders alweer aan kunt en als dat zo is is er niks mis mee toch? Ik scheel ook niet zo veel met mijn zus (ook al was dat omdat ik een ongelukje was ), maar dat is alleen maar leuk! Duimen dat je deze keer net zo snel zwanger wordt als eerder In ieder geval veel plezier met proberen
Hoi Belle,
Dan duimen dat je in januari gewoon de verwachte menstruatie krijgt misschien Toen ik stopte met de pil had ik bijna meteen weer een regelmatige cyclus (of nouja, zo onregelmatig als het voor de pil ook was), maar dat schijnt niet bij iedereen zo te zijn. Maar daar gaan we maar wel vanuit en dan lopen we inderdaad bijna gelijk straks met de eerste ronde!
Ovulatietesten wil ik nog niet meteen aan; ik vind het wel zo leuk als het 'gewoon' gebeurd. Mijn moeder is telkens zó makkelijk zwanger geraakt dat ik eerst nog gewoon even hoop dat ik haar genen heb
Ik gebruik inderdaad ook een app nu; ook al weet ik dat het niet echt regelmatig is. Ik zet er de symptomen steeds bij en dan hoop ik dat 't uiteindelijk daardoor voor mij toch wat duidelijker wordt. Vandaag had ik er weer een bij voor op mn lijstje; al een paar keer flink steken in m'n borst gehad, dus toch maar even naar de huisarts. Die zei dat dat onder invloed van hormonen wel vaker kon gebeuren voor de ovulatie. Dus ik m'n app erbij gepakt en ja hoor... Als dat allemaal klopt heb ik waarschijnlijk ook een iets kortere cyclus dan m'n gemiddelde, dus ik ben heel benieuwd wanneer ik in december ongesteld word. Kan er een hele studie van maken haha
Hoe oud ben jij eigenlijk? Ik ben 23, redelijk vroeg erbij dus, maar omdat m'n vriend toch wel een stukje ouder is willen we niet ál te lang wachten!
Loes (Gast) - schreef op 13-12 om 10:30
Haha, dat was ik dus... zonder naam
Stickertje - schreef op 13-12 om 10:33
Ha Belle,
Ik ben zo'n vier weken geleden gestopt met de pil dus bij mij komt de eisprong nu al best snel. Ik herken die dus inderdaad heel duidelijk aan een specifieke opbouwende pijn die 1 a 2 dgn duurt.  Wat ik ook altijd heb is heel opvallend dat vruchtbaar slijm.

Mijn NOD zou nu dus zijn op eerste kerstdag! Bij mijn vorige zwangerschap heb ik bij de innesteling een week of twee lang hevige menstruatiekrampen gehad vanaf een week na de eisprong. Geen idee hoe het allemaal kan want je hoort van de meeste vrouwen dat ze zowel van de eisprong als van de innesteling niets voelen. 
Ik heb de ovulatietesten van clearblue gebruikt. Wel wat duurder maar super betrouwbaar! 
Maar jullie dus voor de eerste! Superspannend allemaal toch?


Stickertje - schreef op 13-12 om 10:34
Ja de eerste van jullie samen bedoel ik!
Lisa-88 - schreef op 14-12 om 14:54
Hier nog een starter! Een paar jaar geleden moest ik er niet aan dénken... maar langzamerhand... inmiddels ruim 6 jaar samen met mijn man, en vorige maand besloten er vol voor te gaan. Toen direct voor het eerst onbeschermd geklust, maar dat was 4 dagen voor mijn menstruatie, dus totaal niet in mijn vruchtbare periode. Prompt was ik 5 dagen overtijd, terwijl ik normaal een heel regelmatige cyclus van 30/31 dagen heb. Maar loos alarm, en deze maand zijn we officieel van start gegaan. Leuk en spannend zeg!! Ik heb nu al een zwangerschapsfora-verslaving 
Mijn eisprong was 5 december, en rond die datum een paar keer geklust. Mijn NOD is 19 december, nog vijf daagjes dus. Ik meen in tussentijd van álles te voelen, maar dat komt vaker voor, heb ik begrepen. Belangrijkste signalen:
- de 5e dag (tot de 7e dag) na mijn eisprong aanhoudende zeurende pijn links onderin mijn buik. Nu af en toe een steek, maar veel minder. Kán een signaal zijn, kwam ik hier en daar tegen. Jaja ik ben echt verslaafd aan fora 
- 4 dagen na mijn eisprong begonnen mijn borsten gevoelig te worden. Nu heb ik dat altijd wel, een ruime week voor mijn menstruatie, maar deze keer lijkt moeder natuur er wel een schepje bovenop te doen. 
Maar goed, het kunnen ook voortekenen van een fikse (vroege) ongesteldheid kunnen zijn.. we wachten rustig af. Het is wel echt heel leuk om erover te dromen, en om erover te praten met mijn man. Hij wordt ook opeens driedubbel zorgzaam 
Laat even weten of jullie iets weten/voelen/vinden ????
Liefs! Lisa 

Stickertje - schreef op 14-12 om 21:09
Oh al die vraagtekens waren emoji's maar die werken hier niet 
Lisa-88 - schreef op 14-12 om 21:27
5 maanden.. pfff pittig zeg!!! Gelukkig dat de eisprong nu, na het stoppen van de pil, zo netjes op gang kwam. Leuk om met kerst te testen 
Zelf zit ik inderdaad ook met eten: durfde vorige week niet zo goed aan biefstuk te beginnen.. stel.. 
Morgen hoop ik een eerste test te doen (4 dgn voor nod) beetje vroeg, maar heb nog een vroege test liggen die bijna aan datum is... mocht er niets uitkomen, dan wacht ik tot van het weekend om te testen met een 2voor5€ kruidvat test.. 
Loes, heerlijk toch, dat je het nu alweer ziet zitten om voor een tweede kindje te gaan! Zelf zou ik dat ook leuk vinden, denk ik. Zo'n 2 jaar ertussen 
De wens is een groot gezin.. minimaal 4. Moet je mij horen.. ik moet nog beginnen 
Belle - schreef op 15-12 om 10:28
Hey Lisa88 wat fijn dat je mee komt schrijven!
Ikzelf heb ook altijd op fora gezeten tijdens mijn vorige zwangerschap en het is zo leuk om een hecht groepje te hebben waar je alles mee kan delen. 
Heb je al getest vandaag? Die van kruidvat 2v5 zijn echt goed en heel gevoelig. Zooooo spannend he!! ik duim met je mee!

@stickertje nog een dikke week en dan kan jij ook testen! Nog iets gevoeld ondertussen?

Hier zijn mijn duiveltjes bijna gedaan en begint mijn eerste pilvrije maand. Nu word het allemaal zo echt.. 

Loes (Gast) - schreef op 15-12 om 11:30
Gezellig druk wordt het hier :-) Welkom ook Lisa!
Ik ben nog helemaal nieuw in het 'forumgebeuren'; maar ik merk wel dat het nu al fijn is, ook al zijn we nog niet eens concreet iets aan het doen. Ik denk niet dat mijn vriend het zou waarderen als ik hem steeds lastig zou vallen en verder is er helemaal niemand die weet dat we het gaan proberen. Vertellen jullie het wel aan bijvoorbeeld een goede vriendin, of wacht je tot je ook daadwerkelijk zwanger bent voor je het nieuws met mensen gaat delen?
Lisa, ik ga nog niet voor een tweede kindje hoor, dat was een reactie op Stickertje, die vroeg of het te vroeg was voor een tweede! Voor mij wordt het, als het ons gegeven is, het eerste kindje. (en oo, ik hoop zo dat dat gewoon allemaal 'makkelijk' gaat!)
Belle, de app die ik gebruik heet 'Maya' geloof ik. Ik heb er een paar geprobeerd en vond deze wel fijn, omdat je zo veel symptomen etc aan kunt geven, maar uiteindelijk zijn ze natuurlijk allemaal wel zo'n beetje hetzelfde; het is toch maar een kalendertje hè Welke gebruik  jij?

Lisa, dat lijkt mij wel een nadeel van steeds op fora lezen haha, dan ga je overal over nadenken en alles voelen. Joh, ík voel zelfs al van alles en ik kán niet eens zwanger zijn nu Ik denk dat als we er straks echt voor gaan ik ook alles ga voelen en dat m'n lijf me dan zo voor de gek gaat houden. Pffff. Stom eigenlijk dat je dat met je hoofd toch onbewust zo kan beïnvloeden! (je zou denken: een menstruatie is een menstruatie, maar nee hoor). Maareh, ik duim voor je dat het gewoon raak is straks hoor! Voor jou dus ook de eerste? Spannend hè?!!!!
Stickertje; ja, dan snap ik wel dat je eventjes wilt testen! En mocht je zwanger blijken te zijn, heb je dan al een smoesje paraat ? Ik heb het best makkelijk: ik drink sowieso nooit alcohol en ben vegetariër, dus ik denk niet dat het iemand aan mijn eetpatroon op zal gaan vallen! Maar ja, wel weer extra opletten vanaf het moment dat ik daadwerkelijk zwanger ben; perfect is het nooit
Lisa-88 - schreef op 15-12 om 17:45
Dank voor het welkom. Het is inderdaad heerlijk om toch al een beetje te kletsen en dromen, zonder dat de hele familie- en vriendenkring op de hoogte is. Ik heb tegen één goede collega dat we wat actiever zijn geworden op dit gebied. Daar blijft het denk ik bij, vindt het wel leuk om het nog een beetje geheim te houden 
Vanmorgen de vroege test gedaan, maar die werkte niet naar behoren: na een halfuur zag ik nog steeds niets meer dan een klokje. 't Blijft dus nog even spannend. Ik denk dat ik tot zondag wacht, met de kv 2v5 test, dat is één dag voor mijn nod. Vandaag en gisteren verder weinig zwangerschapssymptonen. Voel me prima, alleen mijn boobies lijken groter 
Spannend zeg Belle, voor het eerst weer een maand pilvrij! Hopelijk pakt je lichaam het goed op! 
Hoe zit het eigenlijk wat betreft verloskundige en/of huisarts? Wie bel je ma een positieve test? Beiden? 
Groetjes!
Stickertje - schreef op 16-12 om 19:27
Nee je hoeft alleen de verloskundige te bellen. De huisarts komt er niet meer aan te pas.
Zo spannend voor iedereen!
Ik nog een week wachten (+1 dag) voor ik kan testen!! 
Stickertje - schreef op 18-12 om 18:43
Spannend Lisa88! 
Weet je al wat meer?

@Belle 
Ja nog een kleine week geduld.
Hoe langer het duurt hoe spannender ik het vind.
Begin er steeds meer over na te denken en zou het echt zo bijzonder vinden als het nu weer meteen raak mocht zijn!

Ik heb sinds een paar dagen weer met periodes menstruatiekrampen.
Bij de vorige zwangerschap had ik dat ook en ik de tweede wachtweek werd het toen dagelijks heviger. Wordt een spannende week dus!

Hoe is het met jou?
En met de rest?
Belle - schreef op 19-12 om 11:08
@stickertje met mij alles goed! Ben heel erg benieuwd hoe mijn lichaam gaat reageren op het pilvrij zijn. Ben na mijn regels gestopt en tot nu toe voel ik nog niks bijzonders.
Ik duim heel erg mee dat het raak zou zijn voor jou! Ben je nerveus? Benieuwd of die krampen heviger worden . Nog enkele dagen op de wachtkamer!  

Hoe is het met de rest? Loes en Lisa?
Loes (Gast) - schreef op 19-12 om 11:33
O, spannend Stickertje! Ik duim voor je extra spannend als je natuurlijk symptomen herkent die je eerder ook al ooit hebt gehad!
Ik ben nog steeds niks zinnigs aan het doen op zwangerschapsgebied haha; behalve me ergeren aan dat we pas in februari kunnen beginnen met proberen! Ik hoop nu gewoon stiekem dat ik snel ongesteld word, want dan begin ik daarna met foliumzuur slikken en doe ik in ieder geval voor m'n gevoel iets 'nuttigs'. Plus hoe eerder ik ongesteld wordt, hoe meer kans dat ik ook eind januari al ongesteld ben en dat we - als we eindelijk mogen beginnen - ook meteen vruchtbare dagen te pakken hebben, hihi

Maar gelukkig is er genoeg afleiding met werk, drukdruk!
Ik kom inderdaad ook uit Nederland, waar je dus niet naar de huisarts hoeft bij een positieve zwangerschapstest, maar dat verschilt inderdaad met België!
Lisa-88 - schreef op 19-12 om 13:48
Nou... ik was van plan om vandaag te testen, maar dat hoeft helaas al niet meer: zaterdag werd ik vroeg wakker met buikpijn: en ja hoor, ongesteld. Beetje vroeger dan verwacht, deze maand slechts een cyclus van 29 dagen ipv 31. Wel even jammer, maar als ik dan mijn app bekijk (ik gebruik de app PC, period calender) begrijp ik het wel: achteraf gezien dus op de verkeerde dagen geklust, pas na mijn eisprong. 
Volgende keer beter, ik zit nu inmiddels op dag 3 (van 5) in mijn periode, dus gaat alweer de goede kant op. 

Het handige was wel weer, dat mijn man en ik afgelopen zaterdag gezellig uit eten zouden, en ik nu alles kon eten 

Wat ik wel een beetje raar vindt, is dat ik de afgelopen twee maanden zo'n onregelmatige periode heb (vorige maand 36 dagen, nu 29 dagen). Dat maakt het 'timen' wat lastiger 

Wat spannend Stickertje!!! Laat het zsm weten, ben heel benieuwd of je voorgevoel klopt! 
En Belle en Loes, we zitten dan nog even samen in de wachtkamer, ondertussen foliumzuur-slikkend ???? Moet bíjna aan een tweede doosje beginnen. 

Liefs!!
mariella - schreef op 19-12 om 13:57
Lisa-88 ik zou ovulatietesten gebruiken..

Ik kan ook niet op de goeie gok proberen heb ook een wisselend cyclus normaal 28 dagen en heb al eens 25 26 27 of 35 dagen gehad... mijn eisprong is normaal op dag 14 dus op dag 12 een positieve ovulatietest.. maar heb ook soms dat ik op dag 10 of zelfs dag 16 een positieve ovulatietest heb
Belle - schreef op 20-12 om 10:33
@Loes: troost je, ik erger me ook aan het feit dat ik nog moet wachten. In principe binnen een 3 a 4 tal een maar dat is voor mijn gevoel nog te lang.
Ik ben vooral benieuwd hoelang mijn cyclus gaat duren en wanneer ik terug ongesteld ga worden. Volgens de app rond 7 januari maar dat is dan als mijn cyclus netjes 28 dagen zou duren.

@Lisa88 Ja hoor samen de wachtkamer op,inderdaad al foliumzuur-slikkend. Over een week ongeveer kan ik ook al aan een tweede doosje beginnen.
Zoals mariella al zei,is het geen idee om ovulatietestjes te gebruiken? Is denk ik,wel handig als je cyclus niet heel regelmatig is. 

Belle - schreef op 20-12 om 10:35
3 a 4 tal weken bedoelde ik dus, oeps! 
Loes (Gast) - schreef op 21-12 om 10:09
@ Belle
Haha ja, geduld... Niet mijn sterkste kant. Dat wordt nog wat mocht ik zwanger raken

@ Amélie,
Leuk dat je mee komt schrijven! Lijkt me ook moeilijk zeg, als je zo slecht weet waar je aan toe bent. Ik vind mijn "onregelmatige" (26-33 dagen) cyclus al irritant... Spannend hoor, om dan straks 'echt' te beginnen, wel gezellig met Belle en mij samen van start hihi Misschien zijn ovulatietesten voor jou ook wel een uitkomst, met zo'n onregelmatige menstruatie?
Belle - schreef op 21-12 om 16:16
Hey Amélie welkom in ons groepje,het word hier lekker gezellig!
Inderdaad, ik zou ook proberen met ovulatietestjes.. heb hier al eens eerder gezegd dat ik iemand ken die de ovulatietesten van action gebruikt heeft en ze daar geen slecht woord over heeft te zeggen, ze was er heel tevreden over. Die kosten trouwens maar 2.5€ voor 5 stuks dus dat scheelt weer.

Hier is het ontpillen volop bezig.. hoofdpijn, vreetkicken en het is precies alsof ik ongesteld moet worden.
Oh ja, ik denk trouwens dat mijn eitje er zit aan te komen..
Volgens mijn app zit ik nu in mijn vruchtbare periode en zou ik zaterdag mijn eisprong hebben.
Sinds gisteren heb ik veel steken ter hoogte van mijn eierstok rechts, absoluut niet te negeren want is echt heel duidelijk voelbaar.
Net met naar wc te gaan had ik met afvegen het gekende vruchtbaar slijm dus ik denk dat mijn ei eraan komt..
Omdat we pas in januari voor "echt" gaan baal ik wel een beetje dat er nu niks gebeurt terwijl ik het zo goed voel nu.
Gisteren hebben we wel wat geoefend en tijdens het klussen zonder "jasje" gevreeën, alleen op het laarste heeft hij dan toch een condooms aangetrokken.
Hij zei dat moest ik nu zwanger zou raken van voorvocht dat hij superblij zou zijn. Maar ja, dan toch nog met jasje op het einde, Pfff. .
Mannen en logica zeker.. 

@stickertje: nog enkele dagen en dan is je NOD he!!! Hoe voel je je? Al (eventuele) symptomen??
mariella - schreef op 21-12 om 17:19
Ik heb eergisteren ovulatietesten besteld bij 2-besure en had er 12 + 3 zwangerschapstesten en die kostte 9.25 en dan had ik de extra gevoelige je hebt ook de gewoon gevoelige die zijn 12 + 3 zwangerschapstesten voor 7.25

Als je alleen ovulatietesten wilt heb je al voor heel weinig

De gevoelige:
8 voor 5.95
12 voor 5.25
18 voor 7.95
24 voor 8.95
30 voor 12.75
36 voor 13.75
48 voor 15.95
75 voor 22.25
100 voor 25.95

De extra gevoelige

8 voor 6.95
12 voor 7.29
18 voor 9.49
24 voor 9.99
30 voor 14.75
36 voor 16.50
48 voor 19.25
75 voor 29.50
100 voor 39.25

Dat zijn de gewone dipstick..(alleen het stokje zegmaar) je hebt ze ook wel als midstream (met het plastic erom zegmaar) maar die zijn een stukje duurder..

Ik heb ook altijd gewoon de dipstick en die plak ik in een boekje met de cd dag en datum er bij..

Ze zijn trouwens mij sensitest en zwanger & kids ook niet duur.. ik zou gewoon een beetje op internet rond zoeken..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie start binnenkort nog?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan