Wanneer 1e keer ongesteld na miskraam? - Zwanger worden forum

haasje - schreef op 23-02 om 17:53
Bij mij was voordeel van miskraam dat ik plots een zeer regelmatige cyclus had. Voordien zeer onregelmatig, soms tot 50dagen. Dus was zeer moeilijk om goede periode te voorspellen. Na miskraam had ik dan altijd afwisselend 35 en 28 dagen. Dus sneller opnieuw zwanger geraakt. Na tweede miskraam altijd cyclussen van 32 dagen. 
172 antwoorden en 34211244x bekeken
klein hartje - schreef op 23-02 om 22:20
Hmm ja, ik hoop toch eisprong gehad te hebben. Mn eerste menstruatie na miskraam was netjes 28 dagen... dus hoop nu ook regelmatig te zijn, net zoals vroeger. Steeds rond 30dagen....
klein hartje - schreef op 24-02 om 12:42
Een knaller van een ovulatie test! Eindelijk! Yes
klein hartje - schreef op 24-02 om 12:42
Dus dan zal de gyn idd niks kunnen zien hebben.
Mellanie1801 - schreef op 24-02 om 16:29
Hey dames heeft een van jullie hier misschien ervaring mee? Ik heb het idee dat ik al mijn vruchtbare dagen gevoelt hebt beetje zeurende pijn in de buik links recht midden maakt niet uit waar met lopen liggen zitten alles zeg maar en nu zijn de dagen voorbij en is alles rustig heb er verder geen andere verklaring voor het waren zoiezo de vruchtbare dagen heb het bij gehouden met ovulatie testen dit is nu al de 2de keer dat ik dat voel sinds de mk van december daarvoor heb ik er nooit geen last van gehad
klein hartje - schreef op 24-02 om 18:11
Top, dat je het voelen kan. Als je getest hebt met ovulatietestjes. En je hebt zeurende pijn, denk ik zelf wel... dat het daarvan verder komt? Ik wens je veel succes, dat je snel opnieuw zwanger mag zijn
Mellanie1801 - schreef op 24-02 om 18:58
Ja dat hope wij ook na 3 jaar zijn we er ondertussen wel klaar voor haha nog 14 dagen voor mijn volgende menstruatie dus nu op het wachtbankje
kirstnn - schreef op 24-02 om 21:55
Dat is dan wel n soort voordeel idd haasje, mijne was altijd al tussen 26-28 dagen. Nu nog aan het afwachten sinds de tweede mk en hoop dat t nog steeds regelmatig is.. 

Klein hartje wat fijn! Mag ik vragen welke ovulatietesten jij gebruikt? Ik heb die van de action maar heb t idee dat die bij mij niet zo goed werken..

Mellanie ik had dat ook, eerst voelde ik t niet en na de eerste mk (ma) voelde ik wel steeds de eisprong.. Heb gehoord dat dat wel vaker zo is na een mk, dus raar is het niet! 

 
Mellanie1801 - schreef op 24-02 om 22:59
Het is niet raar maar ik voel niet alleen de ei ik voel elke vruchtbare dag en opzich niet erg maar wel vervelend want krijg er niet echt bepaald zin van om dan te klussen haha
Pien - schreef op 25-02 om 00:31
Ik had 7 nov een positieve test. 30 nov kwamen we er tijdens de eerste echo achter dat t mis was.16 dec gecurreteerd. 5 wk ongeveer bloedverlies en toen een week niks en 28-1 voor de eerste x weer normaal ongesteld. Kort daarna samen besloten toch nog een keertje proberen zwanger te worden maar nu net weer ongesteld. Wel netjes regelmatig zoals t was altijd... Afgelopen maand was demeest vruchtbare periode denk ik net voorbij toen we besloten ervoor te gaan. Straks een nieuwe poging. 
Pien - schreef op 25-02 om 00:34
Nouja straks...volgende week ofzo! :-) Ik was altijd erg vruchtbaar en raakte zelfs door de pil heen zwanger maar mn leeftijd (44) werkt nu misschien niet meer mee... 
klein hartje - schreef op 25-02 om 10:41
Pien,
Hopelijk is het dan volgende ronde raak bij jou! Eigenlijk bij ons allemaal

Kirstnn,
Ik bestel deze ovulatie testen op website "zwanger en kids".
Weet eigenlijk niet van welk merk ze zijn. 
De goedkoopste denk ik. Maar ik vind het ook zo dubbel.
Weet niet of het echt klopt. 
Zou wel kunnen kloppen. Zit nu op cyclus dag 20 (iets langere cyclus dus?)  ik heb meestal een luteale fase van 12 dagen. Dus gok ik een cyclus van 32 a 33 dagen te hebben?

Maar heb vandaag al 9 dagen aan een stuk, een super menstruatie achtig gevoel. Die uitstraalt naar Mn lies. Voorbije Woensdag zag gyn precies niets van een ei? En nu test ik positief met ovulatietest? Zo bizar?
Ook is Mn lies een beetje opgezwollen langs links. Dit had ik vorige zwangerschap ook. Zo merkte ik dat ik zwanger was (achteraf bekeken natuurlijk  ). Maar nu denk ik, of is dit een symptoom van Mn ei?


Gek word ik ervan ...
kirstnn - schreef op 25-02 om 22:04
Klein hartje, oke zal daar wel eens gaan kijken. Zit ook te denken aan die van clearblue alleen de prijs staat me n beetje tegen haha.. Ja snap ik dat je er gek van word, maar al 9dagen z'n gevoel en dan nu pas positieve ovutest lijkt me ook bizar idd. Duurt dus nog even voor je een zwangerschapstest zou kunnen doen eventueel..

Dat is idd best lastig dan mellanie hahah.

Wat een geduld moet je hier voor hebben he, wij zijn al best lang bezig namelijk.. Af en toe denk ik waarom moet t zolang duren?! Hoop dat t snel raak is bij ons allemaal 
 
haasje - schreef op 26-02 om 09:56
Ik gebruikte ovulatietesten besteld op sensitest. De meest gevoelige. Was ik zeer tevreden van. Wel opletten: doordat ze zo gevoelig zijn verschijnt er snel een streepje, het is positief als je echt een knalstreep hebt zo duidelijk als controlestreep. 
Ook opletten met glijmiddel. Best conceive plus gebruiken.
Ik noteerde ook dagelijks alle details (vb witverlies, hoofdpijn, buikpijn, ...) in een boekje. Zo herkende ik adh daarvan na een tijdje mijn ovulatie. 

En ook niet te veel klussen. Best om de dag of eventueel om de 2 dagen. Anders zijn de zaadcellen van slechte kwaliteit. Ik zorgde dat we altijd startten met zaadcellen van 3 dagen oud.

Hopelijk helpen de tips
klein hartje - schreef op 26-02 om 10:26
Kirstnn, ik heb nu na Mn knal ovulatie test van zwanger en kids (is huismerk, heb het nagekeken) ook even test gedaan v clearblue. En idd ik kreeg een mooi lachend gezichtje. Dus wachtbankje op nu.
Haasje, wij houden ons ook aan de regel "om de dag"... 
de gyn had dit ook geadviseerd
kirstnn - schreef op 26-02 om 11:45
Dankje haasje voor de tips, wij gebruiken eigenlijk geen glijmiddel maar heb wel eens gelezen idd over die conceive plus, heb jij die wel gebruikt?
En de regel om de dag of om de 2 dagen passen wij ook toe ja.
Zit nu ook op t wachtbankje voor zover dat kan omdat ik ook nog geen menstruatie heb gehad na de mk, ik verwacht t aankomende week. Want dat is t lastige aan spontane mk, weet niet goed vanaf wanneer te tellen.. Vanaf dat t doorzette of verlies van de vruchtzak. Weet wel ongeveer wanneer eisprong is geweest vanwege rugpijn en gevoelige borsten..

Dankjewel voor t nakijken klein hartje, zal eens gaan kijken welke ik ga bestellen.
Kat - schreef op 26-02 om 12:04
Succes dames!!! Hier nog een weekje aan de pil en dan hopen op een menstruatie en dan kunnen we terug wachten op een eisprong. 
Ik gebruik geen ovu testen want voel altijd mijn eisprong. 
kirstnn - schreef op 26-02 om 13:21
Jij ook alvast succes Kat!
kirstnn - schreef op 27-02 om 14:17
Hee dames.
Net me menstruatie door gekregen precies 4 weken weer nadat de mk begon. Dus wel fijn dat me cyclus weer hetzelfde is als voor de zwangerschap. Kunnen we er weer vol goede moed voor gaan  x
klein hartje - schreef op 27-02 om 15:05
Idd Kirstnn, dit is leuk! Veel succes de volgende cyclus!
Ellis - schreef op 01-03 om 12:06
Maandagavond eindelijk een positieve ovulatietest gehad, gisteren lekker gezellig gemaakt! Nu het wachtbankje op...
Gebruiken jullie eigenlijk ovulatie apps? Ik heb er eentje maar die is volledig in de war door de miskraam... Nu denkt die dat ik een cyclus van meer dan 100 dagen heb :/
kirstnn - schreef op 01-03 om 12:38
Ja ik gebruik er een, en was bij mij ook idd.. Daarom dat ik gwn heb ingevuld dat ik ongesteld ben geworden op de datums dat dat eigenlijk moest, en dan bij notities neergezet van zwanger, of toen zwangerschapstest gedaan.. Bij mij is me cyclus ook weer zoals voor de zwangerschap.
klein hartje - schreef op 01-03 om 12:43
Ellis, 
Ook jij weer het wachtbankje op.
Ik zit nu op 4dagen na Mn ei. Vandaag ben ik zo down. Ik wil het zo graag. Weet nu al dat ik enorm teleurgesteld ga zijn, als het niet gelukt is.

Ik gebruik ook ovulatiekalender. De mijne was ook in de war. Maar heb Mn laatste menstruatie toegevoegd. En nu telt hij netjes verder. 

Ik denk deze keer cyclus van 34 dagen te hebben.
Op 1 maart nod. Is luteale fase van 12dagen (dat ik meestal heb). Hoe lang is jullie luteale fase?

kirstnn - schreef op 01-03 om 12:51
Tussen de 12 en 14 dagen. Heb altijd n cyclus van 26/28dagen. 1 maart nod, dat is dan vandaag toch klein hartje? En ik snap je teleurstelling, heb ik ook vaak dat ik dan even helemaal van slag ben! Dus snap je gevoel wel 
klein hartje - schreef op 01-03 om 14:44
Oww sorry nod 10 maart
klein hartje - schreef op 05-03 om 21:03
Hoe gaat het bij jullie dames?

Hier zo dubbel. Er zijn momentjes dat ik echt denk "het is raak"! En er zijn evenveel momenten, ik maak mezelf iets wijs.
Ik denk dan dat ik me "zwanger" laat voelen?
Geen idee...
Nog even geduld... ??
kirstnn - schreef op 06-03 om 08:38
Hey klein hartje,
hier wel goed, in de loop van de week beginnen met ovutesten.. Heb die van zwanger en kids besteld. Verwacht eisprong zondag of begin volgende week dus duurt allemaal nog wel even?

Heb je wat klachten dan waardoor je dat denkt? Jou nod is bijna toch.. Ik hoop t echt voor je dat het raak is!
klein hartje - schreef op 06-03 om 11:12
Kirstnn,
Super, kan je bijna gaan testen met je ovulatietestjes! Spannend! Hoop vr jou op een goed ei!!

Ik heb met momentjes wel symptomen. Heb pijn (steekjes) in mn lies. Rechtse kant. Vorige zwangerschap had ik langs links last... en af en toe het idee of mn borsten "gloeien".  
Vanmorgen een test gewaagd, dik negatief! Maar ja,... misschien echt nog te vroeg.

kirstnn - schreef op 06-03 om 13:29
Klein hartje, ik hoop het ook! Erg spannend idd, al is dalijk het wachten vanaf eisprong tot nod zoo vervelend en iedere dag duurt dan zolang .. Symptomen zijn wel een goed teken toch, en vooral dat van je lies omdat je dat de vorige keer ook had bij zwangerschap. En ja denk wel dat je te vroeg getest hebt vandaag maar er is nog hoop, je zit nog aantal dagen voor je nod! Ben benieuwd, hoop t echt voor je!
kirstnn - schreef op 08-03 om 15:05
Vandaag eerste ovulatietest gedaan en al n licht streepje te zien, en zit vandaag op dag 10 dus me cyclus is dus echt weer zoals voor de zwangerschap! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer 1e keer ongesteld na miskraam?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan