NOD Juni - Zwanger worden forum

Tamara - schreef op 06-06 om 15:43
Ah maantje zo jammer je nu idd maar hopen dat je ms snel komt en weer een nieuwe ronde 
1409 antwoorden en 32954530x bekeken
Eve - schreef op 06-06 om 15:57
@pluisje1505 ik zou morgen afwachten en indien geen MS te bespeuren toch eens een testje wagen. Het klinkt alvast hoopgevend ...
@loes je hebt je kans niet verkeken hoor maar zoals je zelf zegt zal de hele hormoonwisseling je lichaam wel wat in de war gebracht hebben, dat heeft soms wel weer wat tijd nodig. Wie weet volgende ronde wel raak
Maantje - schreef op 06-06 om 16:02
Mijn nod is pas over 3 dagen maarja die testjes van kruidvat zijn zo gevoelig dat ze ook voor nod posi aanslaan en wit is dan ook echt nega.
J&S - schreef op 06-06 om 16:19
Hoi maantje, 
Die kruidvat testjes zijn niet voor iedereen gevoelig hoor. 2 vriendinnen van me hebben allebei pas 1 dag na NOD positief getest met kruidvat testje. 
Sommige mensen maken gewoon sneller HCG aan. 
Zolang je NOD nog niet geweest is en je MS er nog niet zijn moet je de moed nog niet laten zakken.
Succes!!
Betty (Gast) - schreef op 06-06 om 16:19
@Trees, dat is super! Veel plezier test nog wel ff een dagje door want kan ook 2dgn knal zijn. De komende 2 weken zijn weer spannend! Mag ik er ook bij op de lijst?
Betty, 33jaar, 2e kindje, 2e ronde, nod 28 juni.
@Maantje, balen meid.. altijd weer een domper zo'n witte test. 
@j.s. thanks
@ pluisje een test geeft mij meer duidelijkheid, maar ik weet niet hoe dat voor jou is. 
@Loes, positief blijven denken hoor. Een half jaar is heel normaal, hoe moeilijk ook, geef het nog even de tijd.. ik weet dat het echt lastig is en ik hoop ook niet dat het bij ons weer 9mnd of langer duurt, maar we hebben het helaas niet in de hand. Ik hoop voor jou en Maan, dat de ong. Snel komt en ik duim voor een vruchtbare maand voor allemaal! 
Loes - schreef op 06-06 om 16:27
@Betty
Op zich vind ik een halfjaar ook helemaal niet erg. Had me van tevoren wel op langer ingesteld. Komt puur door de miskraam die ik toch wel onverwacht kreeg. Merk dat ik daardoor ineens heel ongeduldig en onrustig ben geworden en het niet meer zo goed neutraal kan bekijken

Ergens weet ik best dat ik niks te klagen heb hoor! 
Maantje - schreef op 06-06 om 16:31
Ach jaa jullie hebben ook geen gelijk,geen bloed geeft moed  
J.V - schreef op 06-06 om 16:35
@Trees87 je hebt veel werk zeg! 
Van mij mag je ook aanpassen als je wilt.
25 jaar , 1ste ronde, 1ste kindje, uitgerekend voor 08/02/2018 
Dank je!
daphne1993 - schreef op 06-06 om 16:50
Hee trees. Zou je mij ook willen toevoegen. Wij gaan voor onze eerste ronde voor ons tweede kindje en mijn nod is 12 juni. Ik heb het idee dat ik vanalles voel hebben jullie dat ook? 
Little_Star95 - schreef op 06-06 om 18:58
@daphne1993 Ik heb wel last van menstruatie pijn (lichte vorm) en barst van de energie ipv moe zijn. Heb sinds 3 dagen geleden een paar druppels bloed verloren. Nu is het zo wat weg.
Probeer er zo min mogelijk mee bezig te houden en te wachten tot 12 juni. Of mijn menstruatie komt...of niet
MamaV - schreef op 06-06 om 19:30
Ik heb 11 juni mijn nod ik wacht deze dag af ( probeer ik) en als er maandag nog niks is een testje 
Meisje87 - schreef op 06-06 om 19:32
Ik had gisteren of vandaag mijn nod. Tot nu toe  nog niks als wat lichte hoofdpijn en wat lichte steekjes. Afgelopen vrijdag en zondag een negatieve zwangerschapstest. Mijn menstruatie zal vanavond of vannacht wel komen denk ik..
VosjeDenise - schreef op 06-06 om 20:26
Hallo,
Ik wil mij ook graag hier aanmelden.
Ik heb zojuist een voorsteltopic gemaakt.

VosjeDenise 27 jaar  1ste kindje ronde 74    NOD 29/6
Trees87 - schreef op 06-06 om 20:29
Dag Vosjedenise ... lees ik dat nou goed ... ronde 74  
Dat is niet niks 
VosjeDenise - schreef op 06-06 om 20:47
Ja, 74 ja. Dat is inderdaad niet niks. Begin het langzamerhand ook best wel een beetje zat te worden maargoed.
Nu IUI-3  
Raisa - schreef op 06-06 om 22:37
Jeetje zeg wat pittig traject moet dat zijn! In al die tijd geen positieve zwangerschapstest gehad?
Hopelijk voor jou snel positief nieuws 
Meisje87 - schreef op 06-06 om 23:08
Heeft iemand ervaring met de 2besure ovulatie testen of zwangerschapstesten? Heb nu die van sensitest en ben heel tevreden maar zag dat die van 2besure goedkoper zijn. En heeft ook iemand ervaring met de extra gevoelige of de gewone testen? Weet niet welke ik moet pakken. 
Tamara - schreef op 07-06 om 06:46
Ik heb even een vraag ik heb na de eisprong bijna altijd zere borsten maar zolang ik er niet aankom voel ik het niet maar deze ronde doen ze zo zeer dat ik amper een bh kan dragen hebben jullie dat ook weleens? En zou dat een teken zijn dat ze nu veel zeerder doen? Mijn nod is pas 16 juni
VosjeDenise - schreef op 07-06 om 07:18
Raisa; het is inderdaad ontzettend pittig. Al die tijd inderdaad geen positief resultaat gehad. Je moest eens weten hoeveel testen ik heb gedaan, en ovulatietesten. My lord, een doos vol ofzo. Wij hopen ook op positief nieuws  


Meisje87;  helaas met die testen heb ik geen ervaringen.

Tamara; Heb ik ook wel eens. Zo vroeg zwangerschapskwaaltjes is wel erg vroeg. Maar desalniettemin hoop ik op positief nieuws voor je  
Tamara - schreef op 07-06 om 07:34
Pff vosjedenise 74 rondes hoe hou je het vol ik ben nu al een beetje radeloos of het ooit wel ga lukken en zit pas in ronde 8. Ik ga er niet vanuit dat ik deze ronde zwanger ben want dan krijg ik weer zo'n klap als mijn menstruatie doorzet en ik moet zeggen nu ik er niet zo mee bezig ben ik ook nergens last van heb alleen die gevoelige borsten dan maar verders niks en als ik me er wel mee bezig hield dan voelde ik altijd van alles 
Louisa - schreef op 07-06 om 09:39
VosjeDenise; wat heftig al 74 rondes bezig. Dan schaam ik me wel dat bij 10 rondes de moed soms al in mijn schoenen zakt. 

Meisje87; ik heb de ovulatie testen van 2besure. Gebruik de normale testen en ben hier erg tevreden over. Als je een pakket bestelt krijg je er nog gratis zwangerschapstesten bij. Volgens mij had ik combi pakket medium besteld. 

Tamara; van jou kwaaltje heb ik ook regelmatig last. Iedere ronde is wat betreft pijn aan mijn borsten anders. Hopelijk is het bij jou een vroeg signaal van zwangerschap. 
Raisa - schreef op 07-06 om 11:03
Jeetje vosjedenise  heftig zeg!
Anoniem (Gast) - schreef op 07-06 om 11:07
Goedemorgen!
Zijn er nog meer meiden die vandaag hun NOD hebben? 
Ik heb vandaag NOD (dag 33) en sinds vanochtend echt menstruatiekrampen 
Ben bang dat het vandaag echt door zet..zo niet dan hoop ik dat ik kan wachten met testen tot zaterdag (dan zijn we 11 jaar samen, zou een leuke verrassing zijn) 
3 dagen geleden had ik ook erge menstruatie en rug kramp 
We zitten nu in ronde 8 voor ons 2e kindje. Vorige maand een MA gehad.
Bij onze dochter duurde het voor ons bijna 2 jaar voordat het raak was, met een miskraam er tussen door 
Ik heb een onregelmatige cyclus en heb soms maar eens in de 3 maand een eisprong
Gelukkig is het de laatste maanden wat regelmatiger en sinds februari gebruik ik ovulatie testen
Na mijn idee klussen we steeds op de juiste timing maar toch is er niks blijven plakken
Sinds deze cyclus ben ik begonnen met monnikpeper, tarwekiemolie en granaatappelsap..
Had er veel goede verhalen over gelezen dus ik ben heeeeeel erg benieuwd of het bij mij ook "opeens" wel raak is 
Alleen door de krampen die ik nu heb verlies ik een beetje moed 
Ik Zag dat er meer meiden zijn die vandaag NOD hebben dus ben erg benieuwd hoe zij zich voelen en of zij al wel getest hebben.

Groetjes Naatie 
Eve - schreef op 07-06 om 11:13
Hmmm vandaag cyclus dag 26/9 dpo en wat licht bloed bij het afvegen. Vermoedelijk komen mijn ms er aan en was mijn ei toch vroeger... Hopelijk snel duidelijkheid!
Tamara - schreef op 07-06 om 11:43
@eve kan het je innesteling niet zijn?
VosjeDenise - schreef op 07-06 om 12:32
Eve; balen zeg! Hopelijk vals alarm.

Tamara  en Louisa; Schaam je niet, toen ik pas zo kort bezig was, voelde ik me ook kut...  Als je ergens op hoopt en het komt maar niet, is dat altijd kut..  

Natuurlijk kan ik soms wel eens denken; jezus stel je niet aan na 3 maanden, probeer eens 6 jaar. Heb je enig idee hoe ik me voel?!
Een 'vriendin'van me klaagde na 4 maanden naar me. Tuurlijk snap ik echt wel dat je je rot voelt, maar jeetje, ik ben ook echt de aangewezen persoon om dan tegen te klagen. Zeker nu, na ruim 6 jaar vind ik mezelf ook best wel heel zielig en heb ik echt wel meer slechte dagen dan goede. En mensengoedheid. Als ze me nu een goedbedoeld advies geven, ook al weet ik dat het absoluut goed bedoeld is, dan kan ik echt wel uit mijn vel springen.

Vertel me dan in godsnaam hoe ik er NIET mee bezig kan zijn? Elke ochtend neem ik zwangerschapsvitaminen, elke dag voor de spiegel die ik de naald-plekjes, elke dag, de hele dag, doet de band van mijn broek pijn daar. Elke dag voel ik aan mijn lijf dat ik weer ben aangekomen. Bijna elke middag moet ik een dutje doen omdat ik uitgeput ben, door de medicijnen. Elke avond mag ik mezelf weer een naald 'in m'n flikker steken'. En elke avond heb ik ook maar 0 zin om met mijn man te knuffelen omdat ik eigenlijk alleen maar de hele dag in mijn bed zou willen liggen en huilen, alles doet pijn, ik ben half beurs daar beneden van dat geroer met die klote echo en daarnaast in mijn humeur ook niet echt top.
En ohja, vergeet ook niet dat we 3 keer in de week ruim een uur de auto in mogen om een echo te laten maken in de kliniek.
Dus, mocht je weten hoe ik er niet mee bezig zou moeten zijn, laat het me dan ff weten.... 

'ja dat is heftig ja, en lastig, misschien moet je ff op vakantie gaan.'


Serieus....?! 

*zucht*
Trees87 - schreef op 07-06 om 12:33
@ naatie ... amai dat lijkt mij niet leuk om te dragen ... opzich weet je pas meer als je NOD gepasseerd is ... en dan nog... tzal altijd een spanning blijven! 
Maar ik hoop natuurlijk voor je dat je snel een positief resultaat mag vasthebben en hou zou nog fijner zijn aanstaande zaterdag 
Ik heb deze cyclus echt duidelijke ovu testen ... gisteren had ik knaller... op aanraden van iemand hier heb ik vandaag ook nog getest en nog steeds positief ....  wil dit zeggen dat men ei nog niet gesprongen is? 
Als dat pas binnen 36 uur gaat springen vind ik het wel laat ... heb van mezelf al wat langere luteale fase en nu nog eens een dag erbij ... vandaag zit op dag 19 van de 29/30 dagen 
gisteren avond wel geklust 
wat denken jullie van de testen? 
Trees87 - schreef op 07-06 om 12:33
@ eve ... ik hoop met je mee! 
Eve - schreef op 07-06 om 12:33
@tamara stiekem hoop ik dat maar komende dagen zal het wel duidelijk worden hoop ik. Gisteren de hele dag steken gehad rechts onder in mijn buik net boven mijn lies. Gisteren nog eens gezellig gemaakt voor de fun dacht toen al dat ik vaag iets zag toen ik naar het toilet ging, dus mss is er gewoon een adertje geraakt. Door de tarwekiemolie is alles wel meer doorbloed. Al denk ik eerder dat gewoon mijn ms op komst zijn.
Tamara - schreef op 07-06 om 12:39
@vosje wij mogen ook zeker niet klagen vergeleken bij jou. Het lijkt me echt vreselijk om zolang te moeten wachten en steeds maar weer door die mm moet. Tips om er niet aan te denken heb ik helaas niet voor je. Ik zal gaan duimen voor je dat je maar snel een positieve test in handen heb want ik gun het je echt.

@trees87 ik vind de rest van 6-6 het donkerste dus ik denk dat die vandaag of morgen wel gaat springen bij je

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan