NOD Juni - Zwanger worden forum

Eve - schreef op 07-06 om 12:41
Oei precies wat berichten overgeslagen.
@vosjedenise wauw je verhaal maakt mij oprecht even stil. Respect voor wat je doorstaat! Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat je snel dat hoofdstuk kan afsluiten en en nieuw met goed nieuws kan starten!
@trees87 die is inderdaad nog steeds positief. Je ei is nog steeds op komst. Ik zou vanavond zeker ook nog eens klussen
1409 antwoorden en 32952354x bekeken
VosjeDenise - schreef op 07-06 om 12:46
Dankjewel lieve dames. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er steeds meer moeite mee heb. Ik ga straks even de huisarts bellen om te vragen of ik hulp kan krijgen met mijn (depri) gedachtes. 
In mijn directe omgeving kan ik er namelijk met niemand over praten. Heb geen goede band met mijn moeder, en al zou ik dat wel hebben, ze was zowel van mij als mijn broertje binnen 2 maanden zwanger. En alhoewel dit digitale lotgenoten contact best fijn is, zit ik alsnog vaak huilend achter de pc. Of in mijn bed of whatever. 

Eve; het komt vaker voor dat een ovulatietest 3 dagen positief is. Dat kan betekenen dat je ovu nóg niet is geweest.Maar zeer zeker niet lang op zich laat wachten.
Nu weet ik niet precies wat jouw situatie is; maar ik zou nog even knuffelen vanavond. Als je kunt. Maar dat weet ik dus niet. 
Tamara - schreef op 07-06 om 12:54
@vosje ik denk dat je wel baat zult hebben om met iemand te kunnen praten die geen vooroordelen heeft en je hele verhaal en gedachtes aanhoort en die je daarbij kan helpen met dingen en hoe ermee om te gaan 
Wensje2 - schreef op 07-06 om 13:09
Vosje wat heb jij al wat moeten doorstaan zeg, respect. We zullen voor jullie duimen! In welk traject zit je nu als ik vragen mag? 
Alle dames succes met wachten en/of testen!
Ik zit vandaag op dag 4 dus hier is het nog 'lang' wachten.
Eve - schreef op 07-06 om 13:22
@vosje was wss voor Trees bedoeld
Goed dat je hulp zoekt. Zal mss deugd doen van wat ondersteuning te krijgen.
Eve - schreef op 07-06 om 13:44
OMG net een klein bolletje ontdek in mijn vagina brrr hopelijk niets raar. Mag dinsdag naar gynaecoloog. Pfff
Meisje87 - schreef op 07-06 om 13:54
Vosje het is echt vreselijk wat je moet doorstaan! Ik hoop dat je gauw een positieve test in je handen hebt! 

Hier ook volop in onzekerheid! Had maandag of dinsdag mijn nod. Heb al vanaf zondag het gevoel dat mijn menstruatie er aan komt. Gisteren avond bij het afvegen heel licht roze afscheiding dus dacht echt dat het vannacht door ging zetten. Tot op heden niks meer gezien.. met vlagen buikpijn en sinds 1 a 2 dagen iets pijnlijkere borsten. Word hier zo onzeker van! Zou ik vanavond een testje wagen of nog paar dagen afwachten? Vrijdag en zondag was het negatief maar als ik hem tegen het licht in hield leek ik heel licht iets te zien maar mijn man zag het niet.  
Zit vandaag op dag 29.. zit vaak tussen de 24 en 30 dagen maar de laatste maanden eigenlijk altijd tussen de 25 en 28 dagen..
J&S - schreef op 07-06 om 14:01
@Meisje87: Mss moet je morgenvroeg nog even een testje doen. Dan ben je er al zeker van dat je urine goed is. Anders begin je daar mss weer over te twijfelen. Maar als je echt niet meer kan wachten doe je gewoon vanavond een testje, dan ben je van dat vervelende gevoel af! Aangezien je al na je NOD zit moet het niet meer uitmaken of je met ochtendurine test of niet
Veel succes in ieder geval! 
Wensje2 - schreef op 07-06 om 14:01
Meisje87 wat lastig en spannend. Evt als je gaat testen zou ik het in de ochtend doen. Hoop snel duidelijkheid voor jou (positieve test  )
MamaV - schreef op 07-06 om 15:54
@eve is het niet je baarmoederhals ? Die kun je namelijk voelen 
Meisje87 - schreef op 07-06 om 17:12
Ja ik kijk vanavond wel even hoe het ervoor staat. Ben toch laat thuis van werk. En misschien dan toch maar testen. Want morgenvroeg moet ik al zo vroeg beginnen op mijn werk dat het niet opschiet om smorgens te testen. Misschien zet de ms zo ook wel door. Wachten wel weer af! Bedankt voor de reacties in ieder geval wensje2 en j&s doet me goed!
Eve - schreef op 07-06 om 18:56
@meisje87 succes, hopelijk positief nieuws!
@mamav nee het is veel kleiner zoals een speldenkopje en hard. Wss een cystje of vetbolletje. Dinsdag meer duidelijkheid. Tis toch raar om daar iets te vinden.

Heb de indruk dat het roze/bruin bij het afvegen verdwenen is... Spannend
Pien - schreef op 07-06 om 19:52
Meisje87, spannend, ik hoop voor je dat het raak is. 
Vosjedenise, wat een tijd! Vreselijk zo lang.. ik hoop voor jou dat jullie wens uitkomt. Ik zit nu in ronde 9 wat ik al lang vond! Maar dit is niks vergeleken bij jou. 
Ik heb vandaag mijn eisprong duidelijk gevoeld. Dus vanavond en morgen nog even gezellig maken en dan hopen  
karenxxx - schreef op 07-06 om 21:32
Karen 26 jaar eerste kindje ronde ??? Nod 26 juni
Trees87 - schreef op 07-06 om 22:15
@pien ... wat heb jij duidelijk gevoeld ?? want ik heb al heel de dag vervelende buikpijn ... zo precies of dat ms door willen komen ... maar dan al de hele dag. 
Normaal zit men ei eraan te komen ... maar dit heb ik nog nooit eerder gevoeld  
Ik heb ook terug meer afscheiding ... dus ik gok dat dit ovu-dag is. 
@karen ... welkom! 
@meisje 87 ... hopelijk snel nieuws!! 
Meisje87 - schreef op 07-06 om 22:18
Ik denk dat ik me voor mag bereiden op ronde 23..  straks klein beetje helderrood bloed, daarna weer niks, kon het toch niet laten om een test te doen maar helaas negatief. Krijg ook wat hoofdpijn dus denk dat vannacht de hel los breekt..

Zal laten weten als ik definitief door ga naar juli en blijf jullie sowieso nog hier volgen want hoop nog op zo veel positieve testen van jullie! 
Shewe - schreef op 07-06 om 23:13
Hoi hoi 
Teleurstellend, ik heb me hier expres nog niet aangemeld vanwege de lange cyclus eind febr gestopt en na een cyclus van 46 dagen ongesteld. Nu in ronde 2 zit ik op dag 47.. menstruatie nog nergens te bekennen testjes blijven nog wit. Ik probeer er niet mee bezig te zijn maar toch maak ik me zorg. Je gaat er voor en dan liever vandaag als morgen dit heeft natuurlijk iedereen. Ik stel mezelf dan steeds de vraag zal er wel een eisprong zijn? .. lastig.. afwachten maar weer of de ms snel doorbreekt en dan schuif ik door naar eind juli...
Meisje87 - schreef op 08-06 om 06:27
Helaas  erg laat deze maand maar ik mag doorschuiven naar juli.. succes meiden!
Trees87 - schreef op 08-06 om 06:48
@shewe...ja dat is idd erg lang ze zeggen wel eens dat je een  half jaar moet tellen om je hormonen op peil te krijgen...ik ben het ook moeten gaan geloven...maar als je jexongerust maakt kan je altijd eens bloed laten trekken bij de dokter...heb ik ook gedaan en heeft me wel gerust gesteld. Veel succes!!!
@meisje87...dat is balen dan was je gevoel toch juist, dat de duiveltjes snel mogen weg zijn en je er terug in kan vliegen! 
MamaV - schreef op 08-06 om 09:03
Ik schuif door naar juli denk ik al wat roze slijm. Dacht dat mijn nod zondag was vorige cyclus 26 dagen en nu dus weer. Weten we dat ook weer. Hoop voor jullie nog positief nieuws 
Eve - schreef op 08-06 om 09:28
@shewe dat is echt vervelend maar eigenlijk wel normaal in de eerste 6 maanden na het stoppen met de pil. Misschien kan je eens met ovulatietesten proberen volgende ronde. Als je 14 dagen terug telt in deze 2 rondes weet je ongeveer wanneer je vruchtbare periode zou moeten zijn. Maar als je graag wat meer duidelijkheid wilt, kan je altijd eens langs gaan bij de huisarts.
@meisje87 en mamaV jammer! Altijd even een teleurstelling. Het enige 'voordeel' van je MS is dat het meteen ook weer dag 1 is van een nieuwe ronde met nieuwe
kansen.
Moonlight - schreef op 08-06 om 09:34
Ooh meiden wiens ms is doorgekomen. Balen. 
Ik zit nog echt midden in het proces na mn ma. Mn lichaam gaat alle kanten op. Lekkende borsten, hoofdpijn, doodmoe. Bloedingen lijken het ene moment gestopt en het volgende moment, na wat krampen flink wat slijmerig bloed (sorry voor de details) als ik het weg veeg lijkt het ook weer even weg te blijven. Ik verwacht dus echt voorlopig nog geen ei. Daarnaast is vrijen zolang er een bloeding is natuurlijk een grote no no.
Ik hoop echt op een aantal positieve berichten hier! 
Pien - schreef op 08-06 om 11:55
Hoi Trees87, ik voel dan steekjes rechts boven mijn lies, ik heb die dag altijd veel slijm verlies en krijg altijd een paar uur daarna na die steekjes heel gevoelige tepels. 
Little_Star95 - schreef op 08-06 om 11:57
Volgensmij ben ik ongesteld. Een paar dagen te vroeg maar dat kan denk ik. Heb echt menstruatiekrampen en bloedde al paar druppels per dag sinds zaterdag. Op naar de volgende ronde..ronde 3.

Succes ladies
daphne1993 - schreef op 08-06 om 12:21
Meiden help. Net even al vast een testje gedaan en in bepaald licht een heel licht streepje. Wat nu? 
Tamara - schreef op 08-06 om 12:29
Zijn er hier dames die hun innesteling hebben gevoeld? Ik moet 1 deze dagen mijn innesteling krijgen en werd vanmorgen wakker met menstruatieachtige pijn dat zo'n 2uur aanhield en daarna was het weer weg ben nu wel erg moe verders niks geen last meer ik zit op dpo 6
skybles - schreef op 08-06 om 12:48
Hoi, doe ook maar weer eens mee
24 juni, 31 jaar, we hopen op een kindje (hebben er nog geen). Ben de tel kwijt kwa rondes maar lopen tegen de 2 jaar proberen aan.

Gister laproscopie gehad, bleek dat alles van binnen er goed uit zag. Het zou voor zover dus gewoon moeten lukken.
Wensje2 - schreef op 08-06 om 12:55
Daphne op welke dag zit je nu? Geen ochtendurine gebruikt? Heb je evt ook een foto?
Je zou morgen/overmorgen nog eens kunnen testen, kijken of hij duidelijker word. Succes!
daphne1993 - schreef op 08-06 om 13:01
Ik moet zondag of maandag ongesteld worden. Ik heb geen ochtend urine gebruikt en het was een gewone test. Dus ik dacht al morgen maar even nog een testje en dan met ochtend urine. Ik krijg het streepje niet op de foto. 
Wensje2 - schreef op 08-06 om 13:18
Spannend daphne, duim voor je en hopelijk morgen duidelijker! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan