NOD Juni - Zwanger worden forum

Trees87 - schreef op 08-06 om 13:18
Daphne, Post je foto eens ... we zijn klein beetje nieuwsgierig :-D Ik zou em inderdaad ook herhalen met ochtendurine. 
Welkom skybles !! 
Tamara ... daar hbe ik geen ervaring mee ... ik hoop achter een week dit wel te ondervinden... van wat ik zoals gelezen heb kan je wat bloedverlies hebben. .
littlestar ... jammer. Maar heel veel succes tijdens je volgende cyclus! 
Ik heb vandaag nogmaal ovu test gedaan en hij is opmerkelijk lichter ... dus gisteren zal ovu geweest zijn. Man de hele dag vervelende buikpijn gehad! Hopelijk is het raak 
1409 antwoorden en 33091623x bekeken
Shewe - schreef op 08-06 om 13:44
Eve ke  voor de info. 
ben indd naar de ha geweest helaas kon zij mij niet geruststellend. wanneer ik hier geruststelling over wil kan ik dat hier van jullie beter krijgen als van de ha. 
het stelt me gerust door ervaringen van jullie te horen of gelijkenissen en ook prettig om met jullie allen te kletsen over onze gelijke grote wondertjes
Lady92 - schreef op 08-06 om 13:45
Hoi Dames! Ik wil ook graag meedoen. Het is voor ons de eerste ronde. Wel erg spannend hoor, zeker als je al die verhalen hier ziet met hoe lang het kan duren! Hoop voor jullie allemaal dat het snel mag gebeuren!
25 jaar, 1e ronde, 1e kindje, NOD 22 juni
Trees87 - schreef op 08-06 om 13:50
@shewe .... oh kan je ha je niet gerust stellen? Dan hoop ik dat je inderdaad hier je rust kan vinden en eventuele antwoorden! Ik merk dat 'juni' nu opeens een stuk actiever aan het worden is ;-) 
lady92 ... kvoeg je toe! 
VosjeDenise - schreef op 08-06 om 14:21
@Karen; Welkom! Hopelijk snel raak voor jou.

@Meisje87  Ohhhhneee, jij ook heel veel succes. Hopelijk snel een heel blij berichtje!  

@Daphne; jeeetje wat ontzettend spannend. Morgenochtend wel een foto plaatsen hoor.
daphne1993 - schreef op 08-06 om 14:30
Ja vosje ik vind het ook echt heel erg spannend wat zouden jullie doen een early test halen of een gewone voor morgen ochtend? En zijn de testen van de Action goed? En hebben ze daar ook een early van. O Jeejte wat een vragen. Morgen ochtend plaats ik natuurlijk een foto. Kennen jullie het gevoel dat je darmen rommelen dat heb ik de hele tijd. Ik kan me van mijn eerste zoontje dat helemaal niet herinneren nou had ik daar de eerste twaalf weken helemaal nergens last van dacht zelfs van ben ik wel zwanger. En nu ben ik ook steeds misselijk. 
Eve - schreef op 08-06 om 15:07
@tamara ik heb zo een beetje mijn bedenkingen rond het voelen van de innesteling zelf. Het is een geleidelijk proces, het plopt er niet plots in dus ik denk eerder dat je wel de activiteit kan voelen van je baarmoeder door hormonen dan de eigenlijke innesteling. Ik heb trouwens nx gemerkt bij mijn eerste: geen kramp, geen bloed. Maar hopelijk betekent die kramp iets goed voor jou
Tamara - schreef op 08-06 om 15:25
@eve ik heb dit nog nooit gevoeld dus denk miss kan dat het zijn ik weet het ook niet haha we wachten maar gewoon af 
VosjeDenise - schreef op 08-06 om 15:39
Is er hier eigenlijk een topic waar je random dingetjes in kan zetten die niet zo zeer met zwanger worden te maken heeft? Beetje een chat achtig idee?
Trees87 - schreef op 08-06 om 15:50
@vosje denise ... dat weet ik eigenlijk ook niet ... voor zover ik weet enkel het versturen van privé berichten. 
VosjeDenise - schreef op 08-06 om 15:52
Bij forum brabbels heb ik het gevonden  
Maantje - schreef op 08-06 om 16:06
@daphne heel gek maar ik heb ook net een tesjte gedaan en ook een lijntje te zien heel vaag. Morgen zou mijn zijn officieel.
Ik zou foto plaatsen 
daphne1993 - schreef op 08-06 om 16:09
@maantje mijne ziet er ook zo uit denk ik. Lastig te beoordelen van een foto. Spannend he 
Maantje - schreef op 08-06 om 16:09
Dames help ik zie ook echt een lijntje maar moeilijk op foto te krijgen zien jullie iets.

NL93 - schreef op 08-06 om 16:11
Hoi meiden,

Succes aan de dames die de volgende ronde in gaan.

Ik heb nog even een vraagje. Hoogst waarschijnlijk afgelopen weekend mijn ei gehad. Wel duidelijk vruchtbaar slijm maar geen positieve ovu test. In mijn temp kan ik ook weinig patroon herkennen.
Nu gister ochtend wat misselijk en sinds gister avond buik krampen wat echt flinke buikpijn werd waar ik niet eens meer van kon slapen. Sinds dien is de buikbiijn echt non stop aanwezig. Nu ook sinds overdag onwijze (Beetje vies praatje) klodders eiwit/romig slijm. Echt enorme hoeveelheden.

Herkent iemand dit? Het is denk ik namelijk ook nog te vroeg om te testen.

Wat betreft de zw testen durf ik niet te zeggen. Ze hebben wel een vroege test maar heb nog nooit positief getest. Qua ovu testen werken die van de action in ieder geval niet bij mij
Betty (Gast) - schreef op 08-06 om 16:19
Jee wat een berichten, ik kan ze niet allemaal onthouden...
Vosje.. meid respect, dat je zo lang vol houd voor een wondertje. Je moet vast al zoveel geprobeerd hebben.. ik gun het je enorm! 
Misschien heeft de huisarts wel een praktijkondersteuner van de GZ. Heeft mij enorm geholpen toen ik richting een burnout zat. Ik ben gelukkig op de been gebleven. Hoe eerder je ergens terecht kan hoe beter! Het is echt niet gek als je het moeilijk trekt. 
De tip van even doortesten met de kv testen kwam van mij.. omdat ik er geen goede ervaring mee heb gehad.. ze bleven bij mij zolang positief dat ik dacht dat ik weer zwanger was. Ik zou er een andere bij naast pakken of uit gaan van de 1e positieve of donkerste en dan regelmatig klussen, dan kun je ei ook niet missen. Als ie lichter wordt weet je meer en blijven ze donker dan kun je van bovenstaande uitgaan. 
Ik vind de action en sensitest testen goed maar wel prijzig. Die van 2besure heb ik nu. Ze geven wel snel een 2e lichte lijn, maar vorige mnd ook wel oplopend, een donkere, daarna knal en toen weer donker en weer aflopend. Dan weet je echt zeker dat je je piek hebt. En aangezien ik graag duidelijkheid heb kan ik voor die prijs regelmatig testen. Ik heb er 75 besteld, als ik die op heb en mn ei steeds regelmatig komt dan weet ik in ieder geval wanneer we de meeste kans hebben. 
Toch zou ik het niet raar vinden als ik eerst vakantie nodig heb om even bij te komen. Was bij de 1e wel zo, maar toen had ik het ook gek druk. 
Ik ga weer aan de slag, moet de dutjes van zoonlief wel nuttig gebruiken he  
Succes allemaal! 
Maantje - schreef op 08-06 om 16:23
@daphne zou ik jou testje mogen zien. Gek he die testjes. Ik weet wel 1 ding zeker en dat is dat de testjes van kruidvat 2v5 super gevoelig is. Beter dan die predictor en al die andere merken. Ik heb er zeker ervaring mee.
Betty (Gast) - schreef op 08-06 om 16:26
Bij mn zoon had ik wel wat buikkrampje en witverlies, maar niet zo heftig wat jij beschrijft. 
Zijn het niet je darmen? 
Ik had voor nod ook buikpijn en opgeblazen, maar helaas niks. Ff doorbijten.. moeilijke week is het altijd voor NOD. Sterkte. 
Trees87 - schreef op 08-06 om 16:26
@ maantje ..; kzou graag iets willen zien voor je ... maar op de foto is het voor mij niet echt duidelijk... binnen paar dagen mss duidelijker. 
@nl93 ... ik had dit ook  ... volgens mij is dit net na je ei dus misschien is je ei wat later geweest? Zowat een nattig gevoel misschien... 
Tamara - schreef op 08-06 om 16:27
@maantje ik zie ook een heel licht streepje bij de test 
daphne1993 - schreef op 08-06 om 16:31
@maantje volgens mij zie ik op mijn foto nu helemaal niks zo lastig. 
Maantje - schreef op 08-06 om 16:39
@daphne jawel meid ik zie bij jou ook heeel licht streepje hoor meid. Hopen dat die van jou ook gaat oplopen hou ons op de hoogte
Wensje2 - schreef op 08-06 om 16:56
O wat een spannende dagen voor jullie dames. Maantje hoever zit je voor nod? Ik zie bij inzoomen heeel lichtjes iets. Bij Daphne zie ik nu nog niks helaas. Succes voor iedereen!
Wensje2 - schreef op 08-06 om 17:00
Nl93 nu miss ovu test nog doen? En anders hoop ik voor je volgende week positieve zwtest  Duimen blijven draaien
NL93 - schreef op 08-06 om 17:37
Hoi wensje,

Helaas ook geen smiley op de ovu test van clear bleu. Ben dus benieuwd volgende week. Maar hoop dat die enorme buikpijn wel weg gaat trekken
MamaV - schreef op 08-06 om 18:19
Ik ben nu toch in twijfel, de echt roze afscheiding is er niet meer en zit op dag 12 na de eisprong als die op de goede dag is geweest. Misschien toch nog innesteling ? 
Heb wat vroege zwangerschap testen besteld zal ik morgen wel krijgen.. is dus afwachten 
Eve - schreef op 08-06 om 18:53
@maantje ik zie ook een streepje, spannend. @ Daphne ik zie voorlopig nx maar is mss wel moeilijk via foto
@mama v dat kan, wie weet! Hou er wel rekening mee dat je nu nog even wacht om te testen want je moet je lichaam toch een aantal dagen na de innesteling tijd geven om de HCG te doen stijgen. Ik op dpo 9 ook wat roze maar moet dus ook even wachten om te testen tenzij mijn ms komen natuurlijk dan ist duidelijk
daphne1993 - schreef op 08-06 om 19:04
@eve. Ja is lastig op foto. Ik heb net early test van Action gehaald en morgen even testen met ochtend urine. 
MamaV - schreef op 08-06 om 19:34
Ja denk dat ik gewoon op mn nod dag ga testen kijken wat er gebeurt.
rosewolkie - schreef op 08-06 om 21:17
Maan ik Zie een streepje, kijken of hij oploopt. Wanneer is je nod?
Daphne ik zie eerlijk gezegd niets maar dat kan nog komen ? 
Ik heb ovutesten geschrapt ik kam prima mijn ei voelen en heb een regelmatig patroon ontdekt. Ik gebruik ook ff. Gaat prima zo. 
Mijn nod is 18/19 juni. Afwachten maar. Ik slik tarwekiemolie. 
Symptomen 
Wie wil symptomen delen vanaf de eisprong tot nod( of daarna indien zwanger?)
Mijn symptomen tot nu (2dpo)
Licht Menstruatiegevoel vanaf eisprong 
Gevoelige tepels 
Obstipatie ( kan aan eetpatroon liggen )

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan