NOD Juni - Zwanger worden forum

sunshine1987 - schreef op 15-06 om 08:36
Trees omdat ik vorige week al me gegevens voor de lijst door gegeven had maar nog steeds niet er op sta. 
Sunshine1987, 29 jaar, 1e kindje, 8e ronde, nod 30 juni
1409 antwoorden en 33109680x bekeken
daphne1993 - schreef op 15-06 om 09:14
Nou meiden ik kan definitief naar juli verhuizen hier zijn mijn regels doorgebroken en heftig ook. 
Tamara - schreef op 15-06 om 09:39
@urbie dpo is idd de dagen na ovulatie 
Trees87 - schreef op 15-06 om 11:07
sunshine ... Je staat er tussen hoor 
daphne .... Wat jammer. Veel succes in juli!!!! 
VosjeDenise - schreef op 15-06 om 11:40
Daphne wat balen! 


Pffft hier is de buikpijn gelukkig weg. Moet wel de hele tijd naar het toilet voor de nr 2. In vrij vloeibare vorm. Heb ik dan toch heel erg last gehad van mijn darmen?
Vage shit. Letterlijk....  
Ik heb wel pijn aan mijn borsten. Jeej voor de pregnyl  
sunshine1987 - schreef op 15-06 om 12:20
Staat de lijst ergens anders dan want die op pagina 1 die ik zie sta ik net bij? (Lijst bij bericht mamakim)
Trees87 - schreef op 15-06 om 16:20
sunshine, je kan geen bericht wijzigen dat iemand anders heeft opgesteld ... dus ik heb onder kim haar post gewoon 'een antwoord' gegevens met hierin de lijst die ik wel kan aanpassen. En daar stond jij al in ;-) op pagina 1. 
Wensje2 - schreef op 15-06 om 12:53
Sunshine. Onder de lijst van mamakim staat nog een lijst
Babbel - schreef op 15-06 om 13:27
Yay, hier beginnen de ovulatietesten wat te laten zien! Toch een fijne bevestiging dat er wat gebeurd
Magy - schreef op 15-06 om 13:45
Hey meiden. Overmorgen NOD. Al ruime week last van enorm gevoelige borsten en tepels. Niet iets wat ik ken van mijn periodes. Daarnaast al ruime week rare borrelende buik gewoon raar gevoel. Ergens natuurlijk stiekeme hoop ip positief nieuws maar durf niet te veel te hopen. Afscheiding was afgelopen dagen veel en waterig. En vandaag beetje wat dikker en licht bruin. Lijkt mij toch beetje op het begin van een nieuwe periode. Pff spannend. Test vanmorgen was negatief. 
Tamara - schreef op 15-06 om 14:02
Sinds vanmiddag beetje zeurderig gevoel in me buik maar anders dan dat ik ongesteld moet worden....we zullen maar moeten afwachten tot morgen want ik ga niet eerder testen om weer teleurgesteld te worden 
Beau. - schreef op 15-06 om 16:07
Ik had afgelopen keer last van iets gevoeligere borsten, stonden voor mijn gevoel strak. En die keer daarvoor van gevoeligere tepels... Helaas beide keren ongesteld geworden en zijn nu met ronde 3 bezig.
Terwijl ik hiervoor nooit ergens last van had. Blijft raar, alsof je lichaam voelt dat je bezig bent en denkt laten we Beau even gek maken.
Ik hoop voor jou op positief nieuws! Ik ga aankomende week mijn vruchtbare periode in maar hoop het vanavond al gezellig te maken :-).
Pien - schreef op 15-06 om 16:16
Ja, het is elke keer wel een teleurstelling als het niet raak is.. maar ik merk dat ik aan het begin steeds dacht van ja ik herken iets, zal het zo zijn.. en nu na 9x denk ik..we zien het wel.. 
sunshine1987 - schreef op 15-06 om 16:22
Alleen ik kan op een of andere manier die lijst dus niet zien/vinden? Haha
Beau. - schreef op 15-06 om 16:22
Ja, maar ondanks dat je denkt: we zien wel... is het zo moeilijk.
Ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn maar dat is het zelfde als: denk niet aan een roze olifant.
Als je een wens hebt, ben je daar toch echt mee bezig. Om mij heen wordt ook ineens iedereen zwanger (voor mijn gevoel). Gister iemand op het werk, ik ben écht oprecht blij voor die gene juist omdat ik weet hoe moeilijk het soms kan gaan. Maar heel erg, toch een 1% jaloers gevoeltje te bespeuren.
De laatste keer dat ik ongesteld werd, vorige week, dacht ik: oke, niets aan de hand. En dan denk je: ik heb het nog onder controle.
Echter mijn vriend zegt dan: Misschien moeten we vanvond even praten want je bent er 100% mee bezig. dan kan ik best wel geïrriteerd raken. haha. Voor mijn gevoel heb ik het juist redelijk onder controle en denk ik er aan op momenten dat het logisch is! Zoals.. als er op mijn werk over gepraat wordt..
Nu weet mijn vriend wel dat ik ook op deze website vaak kijk, maar ik vind het serieus leuk en interessant om te lezen. Misschien moet ik hem gewoon niet in alle enthousiastme mee nemen. Hij heeft  al een kind van 7, opzich ook wel makkelijk praten dan .

En..... we gaan weer verder..
Pien - schreef op 15-06 om 16:30
Ja. Ik snap je volkomen Beau! Ik probeer er ook zo min mogelijk over te hebben maar toch ben ik er meer mee bezig dan ik wil soms. Als de wens er ook is dan is het niet leuk om zo lang te moeten wachten. Mijn vriend zegt deze week steeds dat hij denkt dat ik zwanger ben.. ik hoop dat hij gelijk heeft.  
Pien - schreef op 15-06 om 16:33
Ik ken trouwens dat jaloerse gevoel wel hoor! In onze omgeving lijkt ook iedereen wel zwanger te zijn! En als ik dan van mensen hoor dat het meteen raak was dan steekt dat soms wel! En toch inderdaad ben ik ook heel blij voor iedereen.. hoop gewoon dat het hier ook binnenkort mag lukken
Beau. - schreef op 15-06 om 16:41
spannend! wachten duurt lang... afleiding zoeken! Voor je het weet heb je een kleine in je armen! en is deze onzekerheid allemaal verledentijd...
VosjeDenise - schreef op 15-06 om 17:07
Ik voel altijd vanalles. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat tegenwoordig alleen maar naast me leg, want het klopt toch nooit... Mja, dat moet ook wel zo'n ontzettend lange tijd. 
'Pijn aan m'n tieten, tja vervelend, heb ik wel vaker random last van'. Maargoed nogmaals, dat moet ook wel, uit zelfbescherming.

Beau; jouw gevoel snap ik ook helemaal! Mijn beste vriendin is onverwachts zwanger geraakt, voor haar ook een verrassing. Ik ben zo vreselijk blij voor haar, maar ook zo verdrietig voor mezelf. 
JaniceEve - schreef op 15-06 om 17:47
Hey Pien,
Ik heb overal last van, behalve van mijn borsten...ze lijken wel voller, maar niet pijnlijk, wel zijn ze iets gevoeliger, maar op een steek na gisteren heb ik ook geen last ervan...van de rest wel
Ik zit vandaag ook op 7DPO, testen tot nu toe nog negatief..
Verder heb ik sinds vandaag enorm last van duizeligheid...na tijdje zitten, telkens zwart voor mijn ogen bij opstaan...iemand bekend hiermee of wat dat nog verder kan betekenen?
Voor iedereen weer veel Suc7 en dat er maar veel positieve testen mogen komen
Tamara - schreef op 15-06 om 18:51
Net toch ff een testje gedaan hihi niet met ochtendurine maar toch ik kon het niet laten maar hij was negatief wat ik al verwachte dus ik denk dat ik me kan voorbereiden op de rode duivels morgen
Urbie - schreef op 15-06 om 18:54
Oh Magy, spannend!! Ik duim mee! 
Tamara - schreef op 15-06 om 19:29
Als mijn temperatuur morgenvroeg nog hoog is en geen menstruatie is doorgebroken doe ik nog een nieuwe test 
Annemarije - schreef op 15-06 om 20:51
even een vraag, aan het begin van de maand heb ik een MK gehad (rond 4 weken) ik heb daarna even flink gebloed en toen is het vanzelf weer gestopt. Nu probeer ik met sensitest mijn eisprong te vinden, maar deze geeft helemaal niets aan. Ik heb altijd een vroege eisprong. Kan het zijn dat ik deze maand even geen eisprong krijg? Iemand hier ervaring mee?
Wensje2 - schreef op 15-06 om 21:00
Annemarije op welke dag zit je nu? Door de mk kan je lichaam iets ontregeld zijn en de eisprong dus wat later? Na mijn mk met ruim 6 weken had ik op cyclus dag 20 mijn ei. Nu hopelijk weer rond die dag. Succes
JaniceEve - schreef op 15-06 om 21:19
@ trees87
Ik weet niet of je op mij inhaakte. Maar ik denk dat het 7DPO is. Ik heb regelmatige cyclus en gewoon een kalender app gebruikt. Ik denk dat ik mijn eisprong 7/8 juni heb gevoeld...maar heb het niet getest...misschien is het ook wel eerder geweest? Maar goed, ik ben maar ff op de app afgegaan...vandaar...
Moet vaak kleine beetjes plassen, dus ga ik morgen maar ff langs HA om te checken op blaasontsteking..maak ik er gelijk maar ff misbruik van dat hij misschien eens kan kijken...ik heb een traag werkende schildklier, dus wel handig voor medicatie om er maar snel achter te zijn, als het zo is.
Ben benieuwd naar jou test...hoop van harte dat je positief test...
Annemarije - schreef op 15-06 om 21:25
@wensje, zit nu op dag 16. Meestal heb ik mijn eisprong rond dag 9/10. Dus misschien deze maand geen eitje?
rosewolkie - schreef op 15-06 om 21:32
Idd deze maand kan productiever grrr
Komop babydust! 


Mijn. Symptomen
Borsten minder gevoelig 
Wel tepels nog gevoelig
Erg moe. Afgepeigerd eigenlijk na werk
Temp vanavond 37.5. Heb dus een implantatie dip gehad gister 7 dpo want daalde naar 37.0
Veel afscheiding en krapper vanbinnen
Pijnlijk gevoelige schaamlippen (fietsen is niet prettig) Tmi ik weet t maargoed 
Ik zou het raar vinden als ik niet zwanger zou zijn eigenlijk maargoed de natuur maakt vaker een loopje met ons vrouwen hier grrr
Morgenochtend testje doen. 5 dagen te vroeg maargoed
Wensje2 - schreef op 15-06 om 21:45
Zo dat is wel erg vroeg Annemarije. Hopelijk komt je ei 1 deze dagen nog.
Trees87 - schreef op 15-06 om 21:51
hey janice ... ik h eb precies etzelfde verhaal als u  ook 7-8 ovu gehad en heb ook schildklier die wat treuzelt. Tijdens een vorige cyclus ging ik ook eens op controle om na te gaan of ie nog wel goed werkte .. en omdat ik mij wat zorgen maakte. 
Toen zij de dr ... maar zou je nu zwanger kunnen zijn ... ik zeg neuh ik zit op dag 8 van cyclus en heb nog steeds ms ... nu was men hcg toch ni positief  ... dat was super vreemd ... paar dagen daarna was ie gedaald, dus het was niks. 
Dus nu denk ik dat ik zwanger ben geweest ... zonder dat ik het was, want cyclus is regelmatig alleen de lengte van men ms niet. 

oej kleine beetjes plassen ... dat kan idd ook iets anders zijn ... hopelijk neemt de ha inderdaad even bloed... kan je je hormonen eventjes in beeld laten brengen  ben ook wel benieuwd naar je resultaat! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan