NOD Juni - Zwanger worden forum

Annemarije - schreef op 31-05 om 07:34
@Fietje die van sensitest 
Mag ze helaas zelf ook weer bestellen het is toch een miskraam geworden.. teveel bloed verloren helaas waarschijnlijk ronde 3 nod eind juni
1409 antwoorden en 33086076x bekeken
Bladira (Gast) - schreef op 31-05 om 08:31
Oeie Annemarije , zo jammer om te horen! Gaat het beetje met je? Moet een grote teleurstelling zijn... Zeker na zo'n mooie test, pak maar beetje tijd voor jezelf om hiervan te bekomen... Veel sterkte meid!
Moonlight - schreef op 31-05 om 08:33
Hallo meiden,
Ik wil graag met jullie meekletsen. Helaas op 8 weken en MA. Vandaag word ik gecurrateerd. Ik heb natuurlijk geen idee wat mijn cyclus zal doen. Maar hoop zo snel mogelijk zwanger te worden. Omdat dit mn 2e ma is (1 voor mijn dochter) waarbij het termijn vanaf begin niet duidelijk was heb ik besloten met ovulatie testen aan de slag te gaan zodat daarover een twijfel mogelijk is.
Mijn gegevens mijn: Moonlight, 31 jaar, 2e kindje, 1e ronde na MA NOD rond 30 juni
Tamara - schreef op 31-05 om 08:40
Ahh Annemarije klote zeg....
Tamara - schreef op 31-05 om 08:44
Ik ga er deze maand minder mee bezig zijn ik doe alleen de ovulatietesten maar puur om te weten te komen wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten ik heb deze maand een paar feestjes waar ik enorm zin in heb en heb afgelopen zaterdag een vakantie geboekt voor in augustus en daar leef ik nu echt naartoe dus even wat anders dan aan me hoofd
Essie (Gast) - schreef op 31-05 om 09:21
Sterkte Annemarije en Moonlight!
@Tamara, herkenbaar! Vorige maand was ik zo ontzettend bezig met alles rondom zwanger worden dat ik het nu echt anders wil gaan doen. Ik houd mn vruchtbare dagen bij en wacht gewoon af of ik ongesteld wordt. En zit ook een stuk minder op dit forum, maar lees nog wel mee hoor
En inderdaad, lekker uitkijken naar de vakantie!
Wensje2 - schreef op 31-05 om 09:23
Moonlight, veel sterkte! 
Annemarije ook sterkte!
Hier zit ik op wacht bankje. Wacht op mijn eerste nod na mijn mk, komend weekend is de nod
Tamara - schreef op 31-05 om 10:14
@essie ja ik heb me de afgelopen 7maand me eigen zo bezig gehouden met zwanger worden dat ik de leuke dingen helemaal vergat en dat wil ik niet meer ik ga nu zo denken het komt of het komt niet ik laat het aan het lot over en zien wel wanneer het zover is 
Annemarije - schreef op 31-05 om 10:25
Sterkte moonlight!! Jaa echt super balen nu zijn we nog niet zo lang bezig, maar vind het wel heel erg jammer.  Ga in ieder geval niet meer voor m'n NOD testen.. ga nu weer ovulatietesten gebruiken om te kijken hoe m'n cyclus zich weer oppakt, zoals het nu staat is NOD 26 juni
nietmeeractief - schreef op 31-05 om 11:36
Hey meiden!
Ook ik doe gezellig mee.

JWx - 22 jaar - eerste rondje - NOD 22 juni.
Day - schreef op 31-05 om 11:58
Jeetje Annemarije, wat ontzettend k*t! Sterkte en een dikke knuffel! 
J.V - schreef op 31-05 om 13:34
@Annemarije
Wat spijtig meid! Veel sterkte 
Bueno - schreef op 31-05 om 15:09
Hoi iedereen,
Ik meld me hier alvast. Ik weet niet zo goed wanneer m'n nod is, ivm vroege miskraam, maar ik zal wel doorschuiven naar donderdag of vrijdag.
Bueno, 31 jaar, 1 kindje, nod 1 juni, rond 1 na miskraam. Totaal 3 miskramen achter elkaar gehad in een naar tijd.. 
Annemarije en Moonlight zo jammer dat "januari 2017" niet gelukt is...  weet wat jullie voelen 
Bueno - schreef op 31-05 om 15:13
Erm, rond = ronde, naar = jaar en 2017 = 2018. Typen is lastig 
Betty (Gast) - schreef op 31-05 om 17:26
Ah nee.. Annemarije, moonlight en Bueno heel veel sterkte voor jullie alle 3. Wat naar dat ze niet zijn blijven plakken  en wat gun ik jullie alle 3 zsm een blijvertje. 
Hier word het langzaam aan nog spannender.. met een cyclus van 27 net als de vorige 2mnd verwacht ik mijn menstruatie morgen, maar als ik af ga op mijn ei + 14 dagen, dan as zondag. 
Kwebbeltje - schreef op 31-05 om 19:08
Jeetje wat vreselijk voor de dames met een miskraam.heel veel sterkte.
Hier zijn de vruchtbare dagen begonnen.we hebben 6-7 een afspraak staan bij de fertiliteitsarts.hopelijk is die afspraak niet nodig en is het deze ronde vanzelf raak. Ik merk wel dat ik er iets rustiger onder ben wetende dat we verder gaan kijken of er ergens iets niet helemaal werkt zoals het zou moeten.misschien helpt dat al ????
Raisa - schreef op 31-05 om 19:47
Getsie meiden  wat vreselijk zeg! Sterkte 
s - schreef op 31-05 om 23:48
Ik babbel weer gezellig mee! Hopelijk meer geluk deze ronde en jullie ook!! 
Mritt - schreef op 01-06 om 00:21
Dames, even een heel ander vraagje. Heeft een van jullie toevallig ook last gehad van vocht vasthouden tijdens de eerste menstruatie na het stoppen met de pil? Ik ben zondagmiddag ongesteld geworden en sindsdien heb ik echt olifantenpoten. Ik heb enorm last van vocht in mijn voeten en enkels en volgens mij ook iets in mijn onderbenen. Ik ben er vanmiddag voor bij de huisarts geweest en die dacht aan lymfoedeem, maar aangezien het iets weg lijkt te trekken van mijn voeten ben ik naar huis gestuurd met de boodschap het in de gaten te houden. Mijn vriend opperde opeens of het niet te maken had met de eerste menstruatie na een aantal jaar de pil geslikt te hebben. Vandaar dat ik me afvroeg of een van jullie dit toevallig herkent 
Moonlight - schreef op 01-06 om 01:03
Annemarije en wensje heel veel sterkte. 
De curratage is goed verlopen met als enige complicatie dat ik veel bloedverlies had. Daarvoor heb ik wat gekregen. Nu alleen een lichte menstruatie. Ik vond het wel heel heftig. Ik werd huilend en slaap gebracht en zo ook weer wakker. 
Gelukkig mocht mn man meteen naar de recovery komen. 
Over 2 weken mag ik op controle en hoor ik of ik groen licht heb. Al hebben we besloten niet perse een cyclus af te wachten mits er natuurlijk complicaties zijn. Lichamelijk voel ik me ok. Wat krampen en moe. Veel minder heftig dan bij mn eerste MA, die we me medicatie opgewekt hebben. 
Maar slapen kan ik niet.. er gebeurd nog teveel in mn hoofd. 
Morgen worden 24 ovu testen en 3 zwangerschapstesten bezorgd. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor mn test weer negatief is. Dan gaan we er met goede moed weer tegenaan.
Mimi het vocht tijdens een menstruatie heb ik ook wel meer last van.  Niet zo extreem als jij beschrijft maar ik houd dan zeker 2 kg vocht vast. Maar wel in de gaten houden inderdaad.
Wensje2 - schreef op 01-06 om 01:14
Goedenacht moonlight
Een heftige dag, 'gelukkig' is het goed gegaan en voel je je redelijk.
Sterkte nog en rustig aan. Hopelijk heb je snel groen licht en mag alles dan goed gaan. 
Hopelijk lukt het slapen zo voor je! (Ik heb nachtdienst dus slapen voor mij is nu niet aan de orde haha)
Raisa - schreef op 01-06 om 07:55
Heftig Moonlight maar zo te lezen ook wel positief weer door. 
Wat betreft vocht vast houden, niet bekend mee
Lisa88 - schreef op 01-06 om 09:21
Sterkte voor degenen met een miskraam, zo naar allemaal..

Ik kom me ook hier melden, al zou het ook zomaar zo kunnen zijn dat mijn nod in juli valt. Er is geen pijl op te trekken bij mij. Ik ben in januari gestopt met de pil en sinds dien cyclussen van 52, 36 en nu 54 dagen.. Zijn er meer die zulke lange cyclussen hebben? Baal hier wel van, want de kans wordt zo natuurlijk een stuk lager.

Voor in het lijstje: Lisa88, 28 jaar, ronde 4, 1e kindje, nod?
J&S - schreef op 01-06 om 10:00
Hoi Lisa88, 
Ik had ook zulke lange cyclussen. In december gestopt met de pil, toen was het 52 dagen, daarna 64 dagen.
Ik heb vrijwel Clomid voorgeschreven gekregen van mijn arts. Die pilletjes helpen om men eitje sneller te doen rijpen. (omdat dit ENORM traag ging bij mij)Nu zit ik tussen de 30 en de 36 dagen! De eerste ronde Clomid heb ik ook een pregnyl spuit gekregen, om er zeker van te zijn dat het eitje zou springen. De tweede ronde is het al volledig zelfstandig gesprongen! Ze werken dus super voor mij! En nu nemen onze kansen ook weer toe natuurlijk   
NL93 - schreef op 01-06 om 11:02
Jeetje meiden want een hoop heftige verhalen. Sterkte allemaal
@ mimi, ik heb geen ervaring met vocht vasthouden. Ik ben volgens mij juist afgevallen sinds ik gestopt ben met de pil. En houdt ook altijd heel streng mijn gewicht in de gaten en zie geen stijging zo rond mn menstruatie.
@lisa 88, ik ben ook bekend met wat langere cyclussen. 36-37-47-44 tot op heden. Deze maand gestart met teunisbloem olie. Hoop dat dit mijn cyclus wat gaat verkorten. Nu dag 20. Nog geen positieve ovu test. Maar hoop hem het wel eerdaags te krijgen aangezien ik het idee heb dan mijn vruchtbare slijm toe neemt. Vorige maand ook geprobeerd met ovu testen maar uberhoubt niks kunnen vinden. En terugkijkend vanaf mijn menstruatie had ik wel op die dag getest. Toen tests ik s morgens en ben nu in de middag gaan testen. Hoop dat het verschil levert. Ook ben ik voor mijn langere cyclussen bij de huisarts geweest en die adviseerde mij nu eerst 2 cyclussen te gaan temperaturen.
Pien - schreef op 01-06 om 11:30
Sterkte voor de meiden die een miskraam hebben gehad, wat verdrietig  
Moonlight heel veel sterkte en hopelijk kan je weer gauw verder. 
Ik kan me voorstellen dat je even niet kunt slapen, het is niet niks. 
Bueno - schreef op 01-06 om 11:39
Nou, hier nog steeds geen menstruatie. Zon miskraam gooit altijd m'n cyclus in de war. Vanmorgen een zw test gedaan. En die was uiteraard spierwit, balen dus. Nu maar wachten tot en met zaterdag. En evt zondag opnieuw testen. Maar mijn ervaring is een witte test blijft wit. 
Betty (Gast) - schreef op 01-06 om 11:54
Ik heb heel veel vocht en lucht in mn buik. Hopelijk verdwijnt dit nu weer, want ik heb helaas mn menstruatie. Stipt op 27 dagen en wel weer met een korte tijd tussen ei en ongesteld (11dgn).had al zo'n vermoeden, maar wel weer een tegenvaller. 
We moesten een jaar wachten na de kijzersnede, niet te hopen dat het dan oon nog weer 9mnd of langer duurt. Ik ben nou bewust niet meer aan de pil gegaan, dus ontpillen hoeft in ieder geval niet meer. Afwachten maar. Mn man bekijkt het van de zonnige kant, we hebben er wel langer plezier van. 
Raisa - schreef op 01-06 om 13:19
@lisa88 al eens tarwekiemolie geprobeerd? Die zou je cyclus kunnen verkorten. 
J.V - schreef op 01-06 om 16:45
@Bueno
Hier net het zelfde, geen menstruatie en negatieve test. 
Volgens mij gaat dat ook niet meer positief worden deze maand..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD Juni' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan