Buik en rugpijn tijdens innesteling? - Zwanger worden forum

mjdevries - schreef op 16-08 om 21:28
Hallo ik heb een vraagje.
Ik heb sinds 2 dagen lage buik en rugpijn.  De buikpijn is de hele dag en de rug pijn af en toe. Ik moet over 1,5 week ongesteld worden dus mestruatie pijn zou heel vroeg zijn. Ik probeer al een tijdje zwanger te worden en dit is de eerste keer dat ik zulke pijn heb. Zijn er meer vrouwen die de buik en rug pijn herkennen? Ik vind het te vroeg om te testen en ik wacht daarom liever nog even. 
Ik hoor graag jullie verhaal ????
1 antwoord en 31962987x bekeken
wonder - schreef op 17-08 om 11:33
Dat zou wel eens best de innesteling kunnen zijn.Maar heel zeker weet je dat nooit he .Als je zwanger wilt worden voel je opeens van alles.Ik heb dat ook gehad.Je kan het beste wachten tot je menstruatie en een test doen.
Veel succes.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buik en rugpijn tijdens innesteling? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan