Wie oh wie zit er nog in hun 3e ronde?? - Zwanger worden forum

Willemijn (Gast) - schreef op 06-10 om 13:59
hoi Linda,

Ik doe mee! Want ook ik zit in ronde 3.

Groetjes!
15 antwoorden en 43935603x bekeken
linda33 (Gast) - schreef op 06-10 om 14:02
Hey willemijn!!

Gezellig!! Spannend he.. Hoe is je cyclus? Bij mij is ie 30/31 dagen.. Soms springt er een maand eruit zoals afgelopen maand met 28 dagen, maar meestal is t toch rond de 30...

Willemijn (Gast) - schreef op 06-10 om 14:13
Hey Linda, 
Leuk om te weten dat je ook in ronde 3 zit! 
Ik wil inderdaad ook niet te ongeduldig zijn, omdat ik weet dat er ook meiden zijn die er maanden of zelfs jaren al mee bezig zijn. En dan wil je natuurlijk niemand kwetsen.

Mijn kortste cyclus was 22 dagen en de langste 25 dagen, dus eigenlijk heel kort. Sinds juli heb ik pas weer een cyclus, daarvoor is deze 2 jaar weggeweest i.v.m. zwangerschap van mijn eerste kindje en 15 maanden borstvoeding. Nu ben ik voor de 4e keer weer ongesteld. De eerste ronde hebben we 'het niet geprobeerd'. Dus vandaar dat ik nu in ronde 3 zit i.p.v. 4.

Ik heb nog geen 1x van de afgelopen 3x het echte "Ja het kan wel eens raak zijn gevoel" gehad. En dan klopte dus ook steeds. Nou hoop ik dat ik dat binnenkort wel een keer heb.

Nou, ik hoop dat het voor jou deze 3e ronde ook raak zal zijn. Je hebt dus wel een regelmatige cyclus? Dat scheelt wel!

Groetjes!
Iris (Gast) - schreef op 15-10 om 12:22
ik ook! ik heb nog totaal niet een gevoel van zwanger zijn. Het voelt ook allemaal nog onwerkelijk (eerste kindje) Van vriendinnen hoor ik allemaal dat het direct raak was, wat behoorlijk irritant is. Ik probeer me er niet te veel op te focussen. ook niet met dagen en op juiste tijdstippen vrijen. Dat kan na verloop van tijd nog wel.

Ik heb trouwens wel de laatste dagen steken in mijn buik die dootrekt naar mijn bovenbeen. Dat komt tijdens mijn ongi ook wel voor. Zal dat zijn omdat je er toch onbewust mee bezig bent? herkend iemand dit?

Ik ben overigens 31 jaar.
Diyaa - schreef op 16-10 om 11:57
Ikke

Diyaa, 26 jaar, bezig met 1ste wonder. bloed geprikt maar negatief op zwangerschap.

9dagen overtijd, nu:38 cyclus, onregelmatige cyclus, 

voel me rot vandaag en probeer positief te blijven maar lukt echt niet
Suuske - schreef op 23-10 om 14:26
Ik zit ook in de 3e ronde voor ons 1e kindje! Was na 2 rondes zwanger, maar helaas maar van korte duur (mk met 6,5 week). Nu de eerste ronde na de mk (3e ronde totaal dus), en heb nog geen idee wanneer mijn NOD is! Jullie ondertussen al meer nieuws dames of ook nog aan het wachten (op je NOD of eisprong)?

Veel succes allemaal!
Marlies - schreef op 26-10 om 18:27
Ik ben net ongesteld geworden van ronde drie.
Dus ga zo ronde vier in.

Hoe gaat het bij jullie?
Suuske - schreef op 26-10 om 18:31
He, wat jammer Marlies! Dikke knuffel! Maar vol goede moed op naar ronde 4! Ik denk dat ik net mijn eisprong heb gehad! Dus nu op het wachtbankje...
Suuske - schreef op 22-11 om 20:00
Heej Marlies, dan duim ik heel hard voor je dat je dat niet wordt overmorgen! Ik ben vandaag alweer 6 weken zwanger!  Ronde 3 was het weer raak 
Heb je een goed gevoel bij deze ronde? Succes!
Essie1 - schreef op 17-02 om 14:22
Ik ben ook 33jr en begin aan mijn 3e ronde. Ik heb al een zoon van bijna 2jr en daarbij was het in 1x raak. 

Op het moment ben ik behoorlijk teleurgesteld omdat ik heel naief er vanuit ging dat het weer in 1x raak zou zijn. Totaal niet realistisch! Leeftijd zou zeker een rol kunnen spelen.

Komende maand wil ik er niet teveel mee bezig zijn. Dus pas echt een test in huis als ik overtijd ben.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie oh wie zit er nog in hun 3e ronde?? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan