zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 28-10 om 15:10
Hoi
ik ben 34 (bijna 35) en heb een dochter van 8 uit een eerdere relatie.
Vanwege de verstandelijk en lichamelijke beperking van mijn dochter heeft het een tijd geduurd voor ik voor een tweede wilde en durfde te gaan.
We zijn nu bezig sinds sept 2015, eerste poging was raak maar liep helaas af in een vroege miskraam (7wkn) tot nu toe helaas niks.
We hebben een afspraak staan over 2 weken in het ziekenhuis en zie erg op tegen een medische molen.
fijn om wat ervaringen te delen wie er in zelfde soort schuitje zit..
377 antwoorden en 35086301x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 28-10 om 16:16
Mijn eerste kindje heb ik gekregen dankzij de medische molen. ik heb een iui traject doorgemaakt toen, bij mij was een onregelmatige cyclus het grootste probleem, naast dat mijn man iets verminderd vruchtbaar was. (Inmiddels zwanger van de tweede maar dan gewoon spontaan ). Qua ervaring, ik moest me er even overheen zetten dat er steeds iemand tussen je benen aan het koekeloeren is en dat het vragen over je sex leven gesteld werden, is wel nodig maar nogal prive voor een preuts persoon zoals ik. Maar omdat ik graag zwanger wilde worden was ik daar op het laatst niet meer mee bezig en vond ik die nod veel interessanter om me op te focussen. Iui is nog niet zo ingrijpend als ivf en komt het dichtste bij de situatie dat je spontaan zwanger wordt. Ik vond het niet pijnlijk, maar zoals ik al zei moest me er wel even overheen zetten dat je toch tussen je benen bezig zijn op het moment van de kunstmatige inseminatie. Stel straks gewoon al je vragen daar en spreek je zorgen uit, ze willen je daar echt wel verder mee helpen en dan zie je er misschien minder tegenop.
Anoniem - schreef op 28-10 om 16:33
Thanx voor je berichtje.. ja ik heb geen idee wat mij allemaal te wachten staat. Denk dat ik het kijken niet het ergste ga vinden maar wat je zegt meer de gesprekken over je sexleven etc. Het wordt een steeds groter ding en dat vind ik zo jammer.. hoe ver ga je waar trek je een grens.. wat superfijn en mooi dat jullie spontaan zwanger zijn geworden. Dat is wel fijn na de eerste keer medische molen.
Anoniem (Gast) - schreef op 28-10 om 22:29
Is ook zeker zo, makkelijk is het niet. Voor je eraan begint lijkt het echt een heel groot ding, als je er mee bezig bent ben je meer met het resultaat bezig en als het lukt dan ben je dol gelukkig.  Het is misschien een heel gedoe en je zult met veel emoties te maken krijgen maar als je het eindresultaat in je armen hebt was het het allemaal waard.
Anoniem - schreef op 29-10 om 07:16
Heb je veel last gehad van de hormonen en zo? Of valt dat mee. Want die moet je nemen toch?
Anoniem (Gast) - schreef op 29-10 om 12:26
Ik kreeg clomid tabletten om het ei te laten rijpen en wanneer zij zagen dat het het groot genoeg was moest ik pregnyl spuiten. Ik kan me niet echt herinneren dat ik last had van de hormonen want ze beginnen eerst zo laag mogelijk. ook om te voorkomen dat er teveel eieren rijpen. Wel voelde ik voor het eerst in mijn leven toen dat er een ei op springen stond. Daarvoor heb ik nooit dat stekende gevoel gehad. Waar ik wel een beetje last van had maar niet zo zeer dat het een probleem was, was lichte buikkrampen na de inseminatie van het sperma van mijn man. Dat wordt met een dun slangetje in je baarmoeder ingebracht en dat kan een beetje menstruatie kramp veroorzaken. de dagen na de inseminatie was ik zo bezig met het resultaat dat mijn lijf me af en toe ook voor de gek hield. Je voelt vanalles, dat kan ook van de pregnyl zijn. Na 16 dagen mocht ik dan testen, dan is een eventuele positieve uitslag van een zwangerschap en niet van de pregnyl. Na 4 pogingen was het raak.
Anoniem - schreef op 29-10 om 12:43
Dat valt inderdaad nog mee.  Ja dat geloof ik best dat je lichaam je voor de gek houdt, je bent dan zo ermee bezig dat je elk pijntje alles wat je voelt denkt zou het? Mijn lichaam pest me nu ook al hoor ???? Of het is mijn geest dat kan natuurlijk ook! Fijn dat je je ervaring deelt..
Marie - schreef op 02-11 om 09:50
Hoi Marlies, wij 'stappen net aan boord' in de medische wereld... althans, dat denken we dan maar. 26 oktober bij de huisarts langsgegaan (in m'n eentje) om te zien wat er uberhaubt mogelijk is in onze situatie (ik 30, vriend 29: al 1,5 jaar 'bezig', regelmatige cyclus, positieve ovulatietests maar nog geen positieve test in handen gehad). 

Gisteravond zou het dan zover zijn: mijn vriend moest z'n zaad inleveren bij het medisch lab. Komen we daar aan, weten ze van niets. Vriendlief had de grootste moeite, schaamde zich enorm om z'n kwakje te moeten inleveren en had daarom ook moeite om op commando het bakje vol te maken. Toen we daar stonden, voelden we ons ontzettend klein worden  We zijn ook nogal van slag weggegaan, boos, teleurgesteld. Woensdag 9 november moeten we weer, maar helaas mag 2-3 dagen voor de test geen ejaculatie plaatsvinden en je raadt het al: ik heb zondag m'n verwachtte eisprong. Heel frustrerend, want we willen nu ook snel antwoorden hebben en willen daarom de test niet uitstellen. Een week later de test doen is ook geen optie, omdat m'n vriend kort daarna op oefening moet (militair). 

Mijn benen wijd bij een arts, meerdere artsen of bij een heel team maakt me allemaal niets uit... tenslotte zien deze mensen dit dagelijks en leidt het (hopelijk) allemaal tot een kind van ons 2-en. Maar de gedachte dat een kindje, dat normaalgesproken voortkomt uit de liefde voor elkaar van 2 mensen nu met 'interventie' van een arts/ medicus moet plaatsvinden, haalt het hele 'romantische' eraf... ik weet het... luxeprobleem als het uiteindelijk wel lukt, maar het zou een bijzonder moment moeten zijn tussen 2 mensen, niet tussen een laborant ons tweeen. Ik weet ook dat het nog lang niet zover is, maar we zitten daar natuurlijk wel dichtbij nu we tests gaan doen. 

Telkens als we in het afgelopen 1,5 jaar een teleurstelling hadden - lees mentruatie - dan troostte ik mezelf met de statistieken dat 80% van de stellen binnen 1 jaar zwanger zouden worden en dat een zwangerschap steeds dichterbij kwam. Nu kijk ik naar heel andere statistieken.. de kansen waar het vruchtbaarheidsprobleem ligt en hoeveel stellen met vruchtbaarheidsproblemen alsnog zwanger raken... 

Heel naar is het te moeten toegeven dat het misschien niet op de natuurlijke manier zal lukken, heel moeilijk is het om er een klinische bedoeling van te maken terwijl het eigenlijk zoiets moois zou moeten zijn... maarja, ik heb geleerd dat niets in het leven gaat zoals je plant en wilt. Voor sommige dingen in het leven moet je vechten, gelukkig heb ik dat in andere situaties al geleerd. Vallen en weer opstaan.. op dit moment ben ik nog even aan het opkrabbellen 
Anoniem - schreef op 02-11 om 16:45
Lieve marrie
Dank je wel voor het delen van je verhaal..
Dat klinkt niet best zo'n start, wat een beschamende situatie zeg. Het is al helemaal niks dat het zo moet, laat staan op zo'n manier.
Daar zit ik ook zeker niet op te wachten. Ik vind het persoonlijk ook helemaal niks de medische kant, maar wat je zegt "luxe" probleem als het dan wel lukt.
Ik weet precies hoe het voelt, hopen, elke keer weer bij ieder krampje dingetje denk je zal het? En dan word je weer ongesteld.. elke keer weer moed verzamelen er op een positieve manier mee om te gaan er er weer voor te gaan. Tot nu toe lukt het me wel elke keer maar ik vind het gewoon jammer. 8 jaar geleden raakte ik zwanger van mijn dochter, tussen de pil door! Niet gepland maar zeker wel welkom. Nu, met een andere partner weliswaar, lukt het maar niet.
Ik heb maandag avond een eerste afspraak bij een acupuncturist. Dit trekt me heel erg aan omdat ze je ook vooral kunnen helpen bij ontspannen etc. Maar helpt ook heel erg bij mensen die op de natuurlijke weg zwanger willen worden waarbij het lastig gaat. Ik heb geen idee wat ik kan verwachten, zal je laten weten hoe het was.. wie weet ook iets voor jou?
Ik zit as donderdag in het vruchtbaarheidscentrum. Het weekend erop zit ik als het goed is in mn eisprong.. ik hoop stiekem dat mn eerste behandeling al baat gaat hebben maar ze zullen natuurlijk geen wondere verichten.
Houd de moed erin.. probeer positief te blijven hoe lastig het ook is..
Liefs
Marie - schreef op 08-11 om 13:11
Nou meiden... morgen de dag van de test bij vriendlief. Begint nu wel spannend te worden.. Heb geen lh piek gevonden vanaf cd 16 (gemiddeld 32 dagen cyclus) tot vandaag cd 21. Echter wel het gevoel gehad dat ik een eisprong had zondag (heeel gevoelige borsten vanaf gisteren & trekkende pijn aan de rechterkant in m;n lies).. Hebben voor de zekerheid natuurlijk wel gevreeen maar heb er weinig vertrouwen in. 

Hoe was de acupunctuur gisteren Marlies? Ikzelf loop al een jaar bij een voetreflexoloog gespecialiseerd op dames en heren met een kinderwens of zwangerschapsklachten. Heel bijzonder moet ik zeggen! Acupunctuur is niet zo aan mij besteed.. naalden zijn niet zo mijn ding 

Anoniem - schreef op 08-11 om 14:42
Spannend marrie.. wie weet heb je wel gewoon een eisprong.. ik lees vaak genoeg dat de testen ook niet mega betrouwbaar zijn. 
De acupunctuur was heel apart.. ik ben een heel gevoelig persoon (met mijn lichaam) dus ik voelde alles heel sterk. 2 naaldjes moesten er zelfs uit, te overweldigend.. maar hopen dat het helpt. Voel me vandaag erg relaxt , alsof ik een dagje sauna heb gehad.. 
Marie - schreef op 08-11 om 15:42
Dat denk ik ook, de beste reacties heb ik nog telkens met de kruidvat tests gehad.. dus ik ga die toch maar weer inslaan :-) 
Hmmm klinkt bijzonder, hoop dat het je veel goeds brengt natuurlijk! Duimen! Succes donderdag!
Marie - schreef op 14-11 om 10:32
En Marlies, hoe is het donderdag gegaan? 
Wij krijgen vanmiddag de uitslag van het semenonderzoek... benieuwd wat ons te wachten staat. Vind het allemaal onwijs spannend! Heb al de hele week gevoelige borsten, maar geloof toch niet dat ik zwanger ben... te weinig rondom de eisprong geklust  
Anoniem - schreef op 15-11 om 07:51
Hoi Marie!
Spannend hoor wat is het geworden met de uitslag?
Het hoeft maar 1 keer raak te zijn he , je weet het nooit, ik duim voor jullie.
Donderdag was goed, aardige arts. Standaard  testen, bloedonderzoek en inwendige echo. 1 dec terug voor de uitslagen.
Gister mn tweede acupunctuur gehad.. ik hoop dat dat iets doet.. tot nu toe nog geen eisprong gevoeld.. terwijl ik op dag 17 zit.. dus of de acupunctuur helpt echt en ik voel m niet meer of hij komt laat..
Marie - schreef op 15-11 om 11:20
Hee Marlies,
De uitslag was erg positief! Zo positief zelfs, dat de huisarts overtuigd is dat we binnen 6 maanden zwanger moeten raken! Ikzelf heb een regelmatige cyclus & het zaad van m'n vriend schijnt van bovengemiddelde kwaliteit te zijn. Had de dokter al verteld dat het libido van mijn vriend wat lager ligt, dus de dokter heeft aangegeven, 2-3 keer per week. Dus seks op doktersrecept  
Vriendjelief was erg enthousiast & blij te horen dat zijn zaad goed was. Is toch wel na 1,5 jaar dat je daaraan gaat twijfelen natuurlijk. Vooral omdat ikzelf positieve ovulatietests heb. De dokter heeft gezegd dat ik de komende 6 maanden goed mijn temperatuur in de gaten moet houden en dus ook goed moet gaan timen. Dat deden we natuurlijk al, maar ik denk zelf dat de frequentie wel wat hoger mag
Hopelijk krijg je 1 december goed nieuws! Ik voel zelf nooit echt m'n eisprong, heb wel wat symptomen maar ik voel echt niet of het 'het' moment is. Denk inderdaad dat je gewoon geluk moet hebben. 
Ik mag donderdag naar de voetreflex, nu al zin in! Het jammere is dat vriendje nu voor 3 weken op oefening moet (militair) en hij komt terug 1 dag na m'n verwachte eisprong in december. Hopelijk is het nu dus raak! Heb wel 's avonds erg gevoelige borsten, maarja.... we zullen zien. Intussen zijn we allebei wel wat geduldiger geworden en wachten we telkens tot de menstuatie. Tot nu toe nog elke keer menstruatie gekregen.. dus ja... Ik zit zelf nu op cd 28 van 32. Spannend  
Ik duim voor jullie!
Anoniem - schreef op 15-11 om 11:37
Jeetje wat fijn om te horen!! Dan moet het gewoon gaan lukken. Boven gemiddeld is top haha! Tot nu toe gewoon even pech.
De arts verwacht bij ons , als er al een probleem gevonden gaat worden het niet bij mij ligt, goede cyclus en alles zag er goed uit. Ben ook erg benieuwd. 
Prima op doktersrecept en 2/3 keer per week is heus genoeg.. ik heb ook niet altijd verplicht om de dag zin.
Ik moet nu van de acupuncturist deze maand temperaturen.. had ik nog nooit gedaan maar snap er nu al niks meer van! Ik las dat je vlak voor je eisprong een kleine daling hebt dan na je eisprong een stijging en dat je temp dan hoog blijft.. nu had ik dat maar na mn stijging ging ie weer terug omlaag haha.. 
wat gaat de voetreflex je (hopelijk) brengen? Zelfde idee als de acupunctuur? Spannend hoor
Ik moet nu met moksa aan de gang.. soort wierook achtige sigaar, die steek je aan en wordt warm en moet ik dan een minuutje boven mn buik houden.. voor opwarmen baarmoeder. Als mn cyclus nu braaf is en niet ineens rare sprong maakt moet ik over 12 dagen ong worden.. of niet natuurlijk..
Lastig wel als je vriend steeds weg moet..ik duim ook heel hard voor jullie
Liefs
Marie - schreef op 18-11 om 15:45
Helaas Marlies... vanmorgen heftig ongesteld geworden, flink ziek van geweest de eerste paar uur. Gisteren een voetreflex massage gehad, om mijn baarmoeder op spiritueel niveau klaar te maken voor een baby.. De reflexologe zei dat ik 'uit m'n hoofd moet' en in mijn lichaam moet zakken. Het zaad van m'n vriend is goed en er is geen bijzondere reden om te twijfelen aan mijn vruchtbaarheid omdat ik een regelmatige cyclus heb. Ook de HA spoort ons aan verder te gaan op de natuurlijke manier & ons vertrouwen begint zo langzaam te groeien.
Vanaf januari tot en met juni gaan we ons uiterste best doen om het te laten lukken! Ik heb gisteren een boek gekocht 'Zwanger met Lichaam en Ziel'. Schijnbaar komt het steeds vaker voor dat vrouwen niet in contact staan met hun baarmoeder en daardoor onverklaarbaar minder vruchtbaar zijn en onnodig allerlei ziekenhuis processen in moeten gaan. 
Hoe is het bij jou? Al symptomen?  Rond je eisprong zou je een piek moeten krijgen, maar temperatuurmethode is alleen zuiver als je geen alcohol drinkt > je lichaamstemperatuur stijgt namelijk als je alcohol drinkt en 's ochtends is deze dan nog verhoogt ivm de verwerking van de alcohol. Heb het zelf meegemaakt... Het temperaturen zit nog niet echt in m'n systeem... moet het echt niet vergeten, maar das lastig.. 's morgens ben ik niet de snelste  
Had je die sigaar nog geprobeerd? Klinkt een beetje als waar ik gisteren over sprak. Ik moet gaan visualiseren hoe mijn baarmoeder er van binnen uit ziet en hoe het eitje zich gaat nestelen.. Meer contact maken. Heb vandaag al gelezen over een baarmoeder-rite maar weet niet of ik nou zover wil gaan... we gaan het meemaken. 
Fijn weekend!!
Anoniem - schreef op 20-11 om 16:38
Hoi Marie!
Bah vervelend, ongesteld geworden..
Maar goed dat jullie vertrouwen krijgen, dat is positief. Het gaat jullie ook gewoon lukken.
Ik denk dat de voetreflex indd beetje zelfde idee is als de acupunctuur.. ook in aarde komen met jezelf en je baarmoeder, je baarmoeder verwarmen etc.
Ik moet morgenavond weer voor mn 3de keer.
Verder morgen bloedprikken, en 1 dec terug naar de arts. Ik heb mn eisprong van de week later gehad dus zal ook wat later ong gaan worden als alles goed loopt. Als het beter loopt natuurlijk helemaal niet haha! Ik zal dat boek ook eens opzoeken vind ik ook wel interessant! 
De sigaar heb ik nu 3 keer gedaan afgelopen week. Ik vind het wel prettig en het ruikt ook lekker dus mooi meegenomen..moet je iedere week naar de voetreflex?
Groetjes
Marie - schreef op 21-11 om 12:46
Hee Marlies! 
Goed weekend gehad? Wij hebben geklust aan het huis en een uitvaart gehad  Nu een beetje aan het bijkomen. Vriendje gaat donderdag op oefening dus nu nog even lekker samen zijn deze dagen. 
Heb inderdaad het idee dat het een zelfde werking zal hebben hoewel dat Moksa natuurlijk voor mij ook wel een idee is om m'n 'nestje' te gaan bouwen en verwarmen. Maarja, om nu zelf aan de slag te gaan met sigaren boven m'n buik  
Hmmm nou spannend dus! Een week later je eisprong, jeetje! Heb je dan zo'n onregelmatige cyclus? 
Lotus leest het boek ook nu. Ik ga er donderdag aan beginnen als vriendlief vertrekt, kan ik toch aan een zwangerschap werken ondanks dat hij er niet is  
Ik heb niet elke week voetreflex, dat zou te kostbaarzijn. Ik krijg €30 per behandeling vergoed tot een maximum van €250 pj. Behandelingen zijn €40 per keer en ik ben nu door de maximale vergoeding heen en betaal de laatste 3 keer al uit eigen zak. Soms ga ik vaker in een maand maar in principe was de afspraak vlak voor mn eisprong te gaan maar omdat ik veel stress heb gehad op het werk kreeg ik ook hormoonbehandeling op het stress hormoon  
Fijne week! Groetjes 
Anoniem - schreef op 22-11 om 09:10
Hoi Marie!
Dat klinkt niet als heel veel leuks het weekend, gecondoleerd nog.
Ik ben erg benieuwd wat je van het boek gaat vinden! Ik ben er nu een aantal dagen in bezig. Je moet wel heel erg open minded zijn hoor! Komt goed uit ben ik maar er zijn wat dingen die ik oversla, gaat me iets te diep.  Al ben ik wel erg benieuwd of jij dat wel doet en of het lukt en wat je ervaringen zijn..
Mn eisprong was vorige keer een week later en nu 3/4 dagen.. blijkbaar gaat mn cyclus ineens veranderen terwijl hij in het begin heel erg stabiel was.. raar he..
Ik snap dat je het beperkt houdt dan, ik krijg ook maar een max aan vergoeding hoor dus ik ga daar straks ook in minderen.. gister was weer heel heftig! Ze had ook een paar naaldjes in mn buik geprikt.. die konden er na een paar minuten weer uit.. heftig!! Heb het de hele avond nog gevoeld in mn buik. Bizar he. Zou wel eens iemand willen horen die dit ook zo ervaart haha!
Duik maar lekker in het boek en geniet nog even van jullie daagjes samen.. ik hoor wel als je aan het lezen bent.. groetjes
Anoniem - schreef op 22-11 om 09:13
Beste LaiZa
Wat leuk dat je meeleest en mee wilt schrijven en je evaringen met ons wilt delen welkom!
Zijn clomid en dat andere extra hormoon stimulerende middelen? En hoe voel je je daarvan? Hoe is het met je menstruatie , heeft het doorgezet of nog steeds niks? Testje al gedaan? Zou ik denk ik niet kunnen laten liggen hihi erg spannend
Ik ben zelf begonnen met acupunctuur en 1 dec krijgen we de uitslag van bloedonderzoeken en sperma onderzoek.. ik heb ook nog steeds vertrouwen en dat moet je ook zeker houden..
Ben erg benieuwd
Groetjes
Marie - schreef op 22-11 om 10:28
Hee Marlies, nee inderdaad...dat zijn de mindere dingen maar ze horen er helaas ook bij. Ik ben ook benieuwd, Lotus vertelde me ook al dat ze enthousiast was over het boek. Ik ben wel van het 'zweverige'  en ben onwijs bijgelovig  Ik wilde gisteren gaan lezen maar we hebben samen nog even in ons huis geklust. M'n vriend wil het liefst nog vanalles afmaken voor hij op oefening gaat, maar ik heb al afgesproken met m;n vader dat we onze slaapkamer gaan afmaken (die nu nog echt in verbouwing is) als m'n vriend weg is. Als hij dan thuiskomt kan ie weer lekker in de slaapkamer slapen ipv dat we in de logeerkamer liggen  Heb er nu al zin in! Als ik maar tijd krijg om het boek te lezen haha. 
Dat is inderdaad wel vreemd als van een stabiele cyclus ineens er helemaal vanaf bent... Heeft de HA een aantoonbare oorzaak daarvoor kunnen vinden? Maakt het wel lastig inderdaad! 
Bizar ja dat een paar naaldjes zoveel effect hebben, volgens mij had Lotus ook een acupuntuur behandeling gehad, je zou het haar kunnen vragen. Anders open je een topic als die er nog niet is. Ongetwijfeld dat er nog meer meiden nieuwsgierig naar zijn!
Marie - schreef op 22-11 om 10:34
Hoi Laiza,
Leuk dat je mee leest & kletst. Wat ontzettend spannend ook de fase nu waarin jullie zitten. Heb je vanmorgen getest???? Hopelijk was ie positief! 
Kan me voorstellen dat je geduld aardig op de proef is gesteld na zo'n lange tijd. Ik heb geen idee van Clomid en Pregnyl en wanneer je dit in welke fase krijgt. M'n vriend en ik hebben 'gelukkig' tot nu toe alleen nog maar zijn zaad hoeven laten testen waar een positieve uitslag uit kwam. Ik moet zeggen dat ik me ook wel zo min mogelijk nog verdiep in het medische traject.. ben er nog wel een soort van 'bang' voor en diep van binnen hopen we natuurlijk dat het allemaal niet nodig gaat zijn. 
Natuurlijk hoop ik dat het nooit zover komt dat ik allerlei hormonen zou moeten slikken, maar het is maar goed dat ze er zijn! Alles voor een wondertje  
Liefs! 
Anoniem - schreef op 22-11 om 20:36
Hi marie!!
Ja ik ben ook bijgelovig en het zweverige trekt me ook! Dus ik vind het leuk om te lezen. Ben wel benieuwd hoe jij de opdrachten doet en hoe het je lukt! Je komt er vast aan toe als je vriend straks paar daagjes weg is, al lees je de avond wat.. 
ja vervelend van mn cyclus.. de arts noemt dit niet echt een onstabiele cyclus maar ik ga het 1 dec wel vragen.. als we er toch zitten..
Ik heb een topic geopend over acupunctuur.. ben erg benieuwd.. ????
Fijne avond en klusze in je huisje
Marie - schreef op 23-11 om 08:42
Hee Marlies, 
Jaaa, het gekke is.. m'n vriend is de nuchterheid zelf en laatst belt ie me op m'n werk op om te vertellen dat een vlinder 2 keer op z'n arm was gaan zitten. Best ongebruikelijk in deze tijd van het jaar. Ik had hem kort daarvoor verteld dat als een vlinder op je komt zitten (vooral buiten seizoen) je leven erg gaat veranderen... Vond het zo lief dat hij belde!! Ik ben benieuwd wat er voor ons / hem gaat veranderen.. ! 
Ik heb m'n notitieboekje al klaar liggen, gisteren nog maar eens de eerste pagina's gelezen die ik online had gelezen. Maar ik was moe, want we hadden de hele avond behang van de muren gehaald. Vandaag wordt onze slaapkamer gestuct. Nu lekker thuis aan het werk 
Zou inderdaad de arts gewoon vragen om duidelijkheid, en als hij dat niet kan geven eisen dat het uitgezocht wordt. Het is heel vreemd dat dit ineens omslaat van stabiel naar onregelmatig. 
Ah ben benieuwd, zal eens meelezen in het topic
Fijne dag vandaag!
TamSz - schreef op 23-11 om 12:01
Ga teunisbloemolie capsules slikken. Gewoon te koop bij Holland en Barret. Je hormoonhuishouding komt dan meer in balans.
Anoniem - schreef op 23-11 om 12:16
Thanx voor de tip Tamsz!
Ga ik proberen
Marie - schreef op 23-11 om 13:28
Teunisbloem hoor ik verschillende verhalen over. Sommigen hebben er heel veel baad bij maar andere krijgen een heel dikke BM wand waardoor een innesteling juist bemoeilijkt wordt .. zou hier eerst even meer info over vragen bij de HA. 
Anoniem - schreef op 23-11 om 15:16
Ja ik lees ook net op internet dat je het niet moet nemen als je zwanger bent of wilt worden... 
Marie - schreef op 23-11 om 15:49
Er is heel veel over te lezen, maar de verhalen wisselen. Zijn ook meiden die er meteen zwanger mee zijn geworden, hoewel je dan ook kunt twijfelen of dit door de capsules komen of door iets anders. Zou bij zoiets alleen voorzichtig zijn .. in dit geval is het niet 'baad het niet dan schaad het niet'... 
Anderzijds zijn het wel natuurlijke producten en kan het een beter alternatief zijn dan hormonen.. kortom, als je 1 december bij de arts zit: vragen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan