zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 23-11 om 17:04
Ja ga ik zeker bespreken hoor marie! Dat zijn dingen die ik ook liever even overleg met een arts voordat ik zonder het door te hebben  mezelf tegen zit te werken.. 
377 antwoorden en 35087648x bekeken
Anoniem - schreef op 24-11 om 15:11
Marie vriend lief weg? Al wat kunnen lezen in het boek? Hoe vind je het? 
Marie - schreef op 25-11 om 08:32
M'n vriend is gisteren vertrokken. Was gisteren gestopt bij de schrijfopdracht en naar bed gegaan. We wonen op een boerderij dus heb nu zijn werk er ook bij  Na een drukke dag op kantoor was het even te veel. Heb wel al heel pinterest afgespeurd naar leuke slaapkamer ideeen. Ik ga gedurende zijn afwezigheid onze slaapkamer omtoveren tot een mooi liefdesnestje

Denk dat ik vanavond lekker ga lezen en schrijven. Tot nu toe wat ik heb gelezen spreek het me heel erg aan! 
D. - schreef op 25-11 om 08:53
Goedemorgen dames, ik zou graag mee willen pratwn. Ik ben nog geen jaar bezig maar het is zo frustrerend allemaal! wij zijn bezig met ons eerste kindje. 13 juni mijn spiraal laten verwijderen. vandaag of morgen mijn nod maar had vanmorgen al een negatieve test. vorige maand 2 dagen overtijd en ook een negatieve test. werd gewoon ineens 2 dagen later ongesteld!? in mijn omgeving hoor ik meiden die zeggen dat het zo snel raak was en hier lukt het maar niet. waarschijnlijk mag ik na ronde 5 nog steeds niet klagen maar begin gewoon te twijfelen aan onszelf. deze maand voor het eerst met ovulatietesten gewerkt. ik baal enorm! 
Anoniem - schreef op 25-11 om 10:16
@marie wat gaaf op een boerderij.. ultieme droom! Hebben jullie ook dieren dan? Drukke tijd hoe lang is je vriend weg? Ja boek spreekt je aan? Zitten veel opdrachten in leuk hoor hou me maar op de hoogte..
@d. Leuk dat je mee wilt kletsen! Gezellig.. maakt niet uit of je nou 2mnd bezig bent of 5 het blijft een feit dat je gewoon graag wilt dat je snel zwanger bent als je ervoor kiest om ervoor te gaan. Helemaal als de mensen om je heen wel snel zijn. Voordeel met een spiraal is dat je niet helemaal moet ontpillen maar wel dat je cyclus beetje op gang moet komen. Hou je alles ook bij met een app? Je zou ook kunnen gaan temperaturen maar daar moet je wel zin in hebben.. 
D. - schreef op 25-11 om 14:40
Ja idd het is soms erg frustrerend . nee gebruik geen app ? jullie wel? en welke app gebruiken jullie dan? 
Anoniem - schreef op 25-11 om 14:54
Je hebt er heel veel, period calendar (pc), my calendar , moet je maar even kijken in de app store. Ik vind het wel leuk om bij te houden en zo heb je beetje overzicht op je cyclus. Snap je frustraties goed, mannen kunnen daar veel makkelijker mee omgaan helaas he? Haha
D. - schreef op 26-11 om 14:53
Ja mijn vriend is er heel rustig onder en vind dat ik me niet zo druk moet maken. ik daarentegen kan echt het internet afstruinen om alle weetjes en dingetjes op te zoeken. gister wel een app gedownload. vandaag of gister zou mijn nod zijn. nog niet ongesteld geworden en nog geen klachten. vorige maand ook 2 dagen later dan normaal dus kan alle kanten op gaan. heb een beetje een down dagje vandaag. 4 maanden lang een cyclus van 28 dagen en vanaf vorige maand ineens langer. ik dacht de 11e een positieve evaluatietest gehad te hebben maar daar twijfel ik nu ook over. 
Anoniem - schreef op 26-11 om 19:26
Hi D.
Ja een man staat daar heel anders in die snappen dat soort dingen vaak niet. Hoezo twijfel je dat je een positieve ovu test had? Vervelend dat je cyclus ineens zo doet ik heb precies het zelfde.. een jaar lang vaste prik , 27 soms 28 dagen en nu ineens 33, 31 snap er ook niks van. Ik zit as donderdag weer bij de arts dus dan zal ik eens vragen waar het aan ligt. Down dagjes mag je hebben hoor is logisch ook.. heb ik ook wel tussendoor.. kan je biks aan doen.. hopelijk morgen een beter dagje voor je.. 
marie hoe is het? Lekker van je weekend aan het genieten? Ik van alles aan de rommel.. alsof ik flink ziek ga worden en het niet doorzet, last van mijn onderrug.. geen zin in de griep hoor! 
Anoniem - schreef op 29-11 om 07:56
Marie hoe gaat het met je?
Wanneer komt manlief terug.
Hier helaas weer ongesteld geworden.. bah mega domper zeg..
Anoniem - schreef op 30-11 om 08:58
Hoi hoi
je hebt gelijk hoor...je krijgt veel meer het besef dat het iets is waar je geen invloed op hebt...geduld heb ik al leren krijgen door mijn dochtertje en de zorg voor haar. Ben daar al zeker een ander mens door geworden dat had ik vroeger nooit kunnen geloven. En dit hoort er helaas ook bij. Ik moet zeggen dat sinds de acupunctuur ik veel meer 1 ben geworden met mn lichaam...ik er niet alleen met mn hoofd mee bezig ben maar met mn hele lichaam. Ja het is jammer en een domper en af en toe heb je een dipje maar ik ga elke keer door vol goede moed. Ik heb het volste vertrouwen erin dat het ons gaat lukken, ons allemaal! 2017 inderdaad  Wat superleuk een boerderij...ik zou dat ook zo graag willen kipjes, paardje heerlijk...mooie dromen zijn dat wie weet ooit.. lekker bezig in je huisje dus, fijn hoor. Ik heb hier ook genoeg afleiding ben druk bezig met PGB aanvraag voor mn dochtertje en dat is nog een hele studie. Ik laat weten wat de uitslag van donderdag is in het ziekenhuis...gelukkig komt manlief bijna alweer terug.
D. hoe gaat het met jou?
Marie - schreef op 30-11 om 15:02
Ik heb yoga gedaan daar had ik ook veel meer het 'gevoel in m'n lichaam te komen' van.. maar helaas ging de yoga instructrice - hoe ironisch - met zwangerschapsverlof. Ik ben toen gestopt, maar wil het weer gaan oppakken. 
Tja geduld... kinderen.. ik moet nog veel leren voor we een kleine hummel krijgen denk ik  

Ja een boerderij is heerlijk maar veeeeel werk! Vanmorgen weer extra vroeg op om de waterbakjes ijsvrij te maken. Rotweer hoor als je een boerderij hebt... elke avond hout naar binnen voor de houtkachel en de beestjes verzorgen.. pff ben blij als hij weer thuis is  Ben nu zelf ook meubels in elkaar aan het zetten hahah.. tja, als vrouw van een militair moet je toch wat zelfstandiger zijn... 

PGB, oei... ja, ik ken het via familie (houders van een Thomashuis). Behoorlijk wat bureaucratisch werk. Succes daarmee! 
Spannend donderdag! Ik duim voor je op positief nieuws! 
D. - schreef op 01-12 om 18:14
Hallo dames, we worden inderdaad op proef gesteld. heb er nog wel moeite mee om eerlijk te zijn. heb graag de controle over een situatie maar dat kan helaas niet altijd. ben vandaag 6 dagen overtijd en telkens negatieve testen. dit is erg frustrerend. ik weet nu niet zo goed waar ik aan toe ben, of volgende ronde of toch een klein wonder. 
Marie - schreef op 02-12 om 09:22
Hey D. kan me de frustratie goed voorstellen. Zelf heb ik gedurende de afgelopen 1,5 jaar ups en downs gehad en als ik echt in spanning zat dan liep ik ook uit met mijn cyclus. Nu ik het wat meer los laat stabiliseerd mijn cyclus. Maar dat kan natuurlijk ook per persoon verschillen. 
Helaas heb je weinig controle over de situatie, meer dan je best (zoals goed voor je lichaam zorgen en veel seksen) kun je niet doen  
Anoniem - schreef op 05-12 om 14:36
Hi dames
Hoe is het?
Druk weekend gehad met sinterklaas vieren enzo. Dus even stil geweest. De uitslagen in het ziekenhuis waren allemaal goed. We gaan vol goede moed nog een half jaar zelf door voordat ze met evt behandelingen starten. Vanavond weer naar acupunctuur!
Jullie nog sinterklaas gevierd?
Marie nog 4 nachtjes toch? Tot je man weer terug is..
Marie - schreef op 05-12 om 14:44
Heeee Marlies! Wat ontzettend fijn dat de uitslagen positief waren! We gaan gelijk op dan, samen een half jaar proberen!!!  gek, maar dat voelt goed.. alsof we elkaar hebben moeten ontmoeten hier  Eens zien of we allebei zwanger raken binnen nu en 6 maand. Ik teken ervoor! 
Hier alles goed! Ben druk bezig onze slaapkamer mooi te maken en ik begin daar aardig in te slagen, moet ook wel want hij is bijna thuis! Inderdaad nog maar 4 nachtjes! Afgelopen nacht voor het eerst sinds 2 maanden weer in mn eigen bed kunnen slapen (lagen tot nu toe in de logeerkamer op een logeerbed) en dat was heeeerlijk! 
Wij hebben dus ook geen sinterklaas gevierd, hoewel ik vanavond even naar de opa van m'n vriend ga. Lekker op de koffie  
Ik twijfel of ik nog voor het einde van het jaar een voetreflex behandeling ga nemen.. m'n eisprong is ergens deze week als het goed is en vriendlief komt einde van de week. Ik ga in 2017 weer beginnen denk ik, zit het meteen ook in mn pakket van de verzekering. 
Fijne dag vandaag! 
Marc - schreef op 05-12 om 16:44
Sommige mannen denken ook echt wel mee hoor meiden! Ik vond het echt super bijzonder de afgelopen maanden en nu is het raak! Zijn jullie mannen zo anders dan?
Marie - schreef op 06-12 om 10:17
Hoi Marc,
Allereerst gefeliciteerd! Wat fijn dat het nu raak is bij jullie!
Bij mij speelt het absoluut niet dat m'n vriend niet support. Ik denk alleen wel dat het bij vrouwen een ander proces is omdat 'het' allemaal in hun lichaam afspeelt. Als ik voor mezelf spreek: ik word heel direct geconfronteerd met pijntjes, symptomen en gevoelens. Bij mijn vriend is het wat abstracter, hoewel ik wel merk dat hij steeds meer 'groeit' in het gevoel om vader te worden (mag ook wel na 1,5 jaar). Hij hoopt elke maand net zo hard met mij mee dat het is gelukt, maar op de 'wachtbank' tussen eisprong en menstruatie (of NOD) is het voor vrouwen vooral heel spannend terwijl een man er dan minder mee bezig is. Tijdens de eisprong is de rol van de man natuurlijk heel duidelijk maar daarna dan kun je er allebei weinig aan veranderen, maar is het de vrouw die alles voelt in haar lichaam.. Zo ervaar ik dat althans..
Ik weet natuurlijk dat niet iedereen zo'n fijne partner heeft, maar jouw partner heeft in ieder geval gebofd  Fijne dag! 
Marc - schreef op 06-12 om 12:50
Haha, lief van je Marie! Maar eigenlijk maakte ik mij vooral laatste dagen zorgen toen we wisten dat het raak was en zij wat bloedverlies had... 
Wat je zegt klopt hoor; rondom haar eisprong liet zij mij weten dat we een beetje serieus moesten doen en geen gekke standjes ofzo en vooral opletten dat zij ook klaar kwam (dat is beter voor je kans begrijp ik). Maar verder als man ben je er inderdaad niet echt mee bezig. Rondom haar "nod" (die ze mij wel liet weten) hoopte ik vooral dat ze niet bij thuiskomst zou zeggen dat het mis was. Verder was het vooral veel sex, haha!

Hebben jullie een plan van aanpak? Mijn vriendin was vrij strikt als haar ei er was, maar het heeft wel gewerkt dus!  Hopelijk snel raak voor jullie!
Anoniem - schreef op 06-12 om 14:54
Hi marie!!
Ja heel erg fijn geeft veel meer vertrouwen!
Byzonder he ik denk het ook! Ik heb een goed gevoel over ons beiden, gaat gewoon lukken. Fijn dat de slaapkamer bijna af is.. lukt dat voor je man weer thuis is?  Nee ik snap wat je bedoelt, de voetreflex zou ik ook bewaren tot de volgende keer indd! De acupunctuur ging erg goed gister. Naaldjes konden goed lang erin blijven! Trots! Nu pas over 2 weken weer.
Hi marc leuk dat je meepraat..
Het is natuurlijk ook wel een verschil in wat voor persoon je bent.. mijn man is al een erg gesloten persoon en hij vindt het ook superspannend en ik weet dat hij het heel graag wilt maar is ook moeilijker in zn gevoel uiten. Ik snap ook wel dat de hele ervaring voor een man anders kan zijn dan een vrouw..die is er lichamelijk meer mee bezig. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk!!
Mijn plan van aanpak is zoals het begin, ik voel mn eisprong eigenlijk altijd, sex om de dag en het is vast een keer raak! Daarnaast doe ik acupunctuur.
Hoe ver zijn jullie op weg?
Groetjes
Marc - schreef op 06-12 om 15:14
Hi Marlies! De test dit weekend zegt 3/4 weken maar ik begrijp dat het dan 5/6 is echt? 
Anoniem - schreef op 06-12 om 19:25
Ja dat geloof ik ook! Ik snap die zelf ook niet helemaal.. ik denk dat dat wel in de bijsluiter staat of anders op internet? Spannend hoor eerste kindje?
Marc - schreef op 06-12 om 19:39
Ja je zou denken dat ze die 2 weken dan ook in die test kunnen verwerken toch? En waar doe je de acupunctuur voor? Is dat echt lekker? Voor ons de eerste inderdaad, spannend hoor!

Mijn vrouw had op een gegeven moment echt een plan voor de hele maand, ik moest er wel om lachen! Geen idee of dat geholpen heeft, maar zwanger is ze, haha!
Anoniem - schreef op 06-12 om 20:49
Ja dat zou je denken toch?! ik doe de acupunctuur in de hoop dat ik dan wel zwanger raak en wat relaxter eronder word. We zijn al een tijdje bezig en ik geloof erin dat het zou kunnen helpen. Sommige ziekenhuizen adviseren het zelfs te doen naast ivf en iui. Dus wie weet. Lekker vind ik niet een woord dat erbij past. Aparte ervaring zeker maar gister voor het eerst een relaxte ervaring.. 
maakt niet uit als het maar lukt! Helemaal goed toch.. 
D. - schreef op 07-12 om 17:31
Gefeliciteerd Marc . wat leuk dat er ook een man mee praat. mijn vriend hield zich in het begin een beetje afzijdig. moest er niet teveel over praten terwijl we anders over alles praten . heb hem er toch van kunnen overtuigen dat we toch wat dingen moeten bespreken en dat we toch op bepaalde dagen moeten klussen. dit is verder allemaal goed verlopen. afgelopen keer was ik 8 dagen overtijd en hij had het de heletijd over een kleine ! heel leuk om te zien maar natuurlijk een teleurstelling dat ik toch ongesteld werd. mijn vriend zie ik soort van groeien naar het idee dat we misschien ooit een kleine krijgen. 
Marc - schreef op 07-12 om 19:06
Hoi D, dat is echt super herkenbaar hoor! Ik vond het helemaal prima voor een kleine te gaan, past wel in ons leven. Maar hoe dat allemaal gaat enzo, dat komt later. Ik vond het vooral apart dat ze zo anders was zonder de hormonen van die pil (hebben meer vrouwen dat?) en daar genoot ik wel van. En dat we dan vaker sex moesten hebben (klussen ) vind ik als man helemaal top natuurlijk! Wij deden het ook gewoon vanaf de laatste dag van haar ongesteldheid tot de eerste en dan om de dag. Dan kijk je als man niet echt verder vooruit dan de volgende keer, haha! Mannen zijn echt zo praktisch! En nu ze eenmaal zwanger is merk ik dat ik er ook erg over denk, mij zorgen ga maken en op haar pas.... maar voor die positieve test was het meer "Vanavond weer sex lieverd? Oké leuk! Nog voorkeur hoe?" En dan genieten maar, .Hij heeft dat dus ook, toen je overtijd was werd het opeens serieus. Nu denkt hij gewoon weer aan de volgende keer sex om het maar plat te houden. Tot het wat langer duurt, dan gaat hij wellicht wel zich ermee bemoeien omdat hij zelf ook twijfelt dan... toch?
D. - schreef op 08-12 om 00:07
Ik had een spiraal en ben door het verwijderen ervan niet veranderd. mijn vriend vind dit ook niet. wij hebben die ontpilfase dus ook niet gehad. 
Ja inderdaad. Voor de vruchtbare dagen stel ik hem op de hoogte dat we het wat vaker moeten doen en dat is prima. verder hoorde ik hem ook niet echt over een kleine. totdat ik overtijd was. hij appte en praatte er over. toch is hij wat nuchterde dan ik. hij heeft zoiets van jammer maar doorgaan. en ik ben echt een denker en piekeraar . hij zet me vaak weer met beide benen op de grond met zijn nuchterheid . zou willen dat ik daar meer van had. 
Marc - schreef op 08-12 om 05:51
Dat is hier precies zo D; dat is gewoon mannen en vrouwen! Tot hij zelf vindt dat het te lang gaat duren en dan is het of actie (huisarts) of ook piekeren! Als hij nuchter is zal hij voor de actie gaan! Ik wilde dat in januari ook doen om haar en mijzelf gerust te stellen en toen was het raak! 

Waar pieker je over?
D. - schreef op 08-12 om 08:50
Ja en we zijn nog niet zo heel lang bezig, dit is ronde 6 maar kan me hier heel druk en onzeker voelen. zou ik wel zwanger kunnen raken, doe ik iets niet goed, leef ik wel gezond genoeg etc. hoe lang zijn jullie bezig geweest ? 
Marc - schreef op 08-12 om 12:26
Ze is ergens rond april gestopt met de pil, toen kreeg ik een pak condooms....  Toen die op waren zijn we eigenlijk begonnen. Tot oktober gewoon sexen en als ze haar ei dacht te hebben (voelt ze blijkbaar goed en merkte ze aan afscheiding?) dan deden we het een keer extra. Toen het in oktober niet raak was is ze testjes ga An gebruiken en had ze een plan wanneer en hoe we moesten sexen!  Als man vond ik dat prima hoor, was wel leuk het niet alleen voor de liefde te doen maar met een doel, hebben echt gelachen samen. Ze bleef ook evht liggen na de sex, grappig! En toen was het dus deze keer raak!

Zes maanden is nog maar pas toch?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan