zwanger worden lukt maar niet... - Zwanger worden forum

Anoniem - schreef op 16-01 om 19:51
Oeeeh dat is wel balen.. is de zin er niet? 
Jaa dank je wel hopelijk morgen beter dagje!!
377 antwoorden en 35252609x bekeken
Marc - schreef op 16-01 om 22:22
Marie, dat geeft toch niet? Volgens mij moet je de dag van de eisprong toch sexen en dan wachten de zaadjes op het eitje? Hopelijk raak dame!
Marie - schreef op 17-01 om 09:24
Goedemorgen
Hier nog geen bloed, maarja... dat is een kwestie van tijd. Ik voel de eerste krampen al opkomen.
Ik weet niet wat het is Marlies... hij gaat telkens na mij naar bed, dan lig ik meestal al te slapen  Ik ben er in ieder geval zeker van dat deze ronde voorbij is. 
Nu rond mijn 31e verjaardag (5-2) mijn eisprong .. pfff 31 alweer... en ik dacht vorig jaar nog wel dat ik op m'n verjaardag in 2017 wel moeder of zwanger zou zijn.. Valt dat even tegen. 

Marie - schreef op 17-01 om 10:16
Ja hoor, het eerste rode veegje is gespot... vanavond een lekkere gintonic om het te 'vieren'  
Misschien ook wel lekkere sushi erbij!  - sorry Marlies/ D. - 
Marc - schreef op 17-01 om 10:42
Balen Marie!!! Neem het er even lekker van dan, shit voor je! Heeft je kerel de laatste tijd gewoon minder zin of wat last van de druk om voor een kleintje te gaan? Kan wat van de spontaniteit weghalen als het gaat om standjes en het moeten presteren voor een man...
Anoniem - schreef op 17-01 om 12:42
Misschien ligt er voor zijn gevoel wat druk ofzo? Kan hij ervaren als lastig geen idee?
Ik baal voor je, heel erg.. maar die gintonic en sushi lekker nemen! Geen sorry voor zeggen al mocht ik het wel dan hield ik het niet binnen haha! Probeer positief te blijven hoe lastig ook.. deze dagen zijn om even flink te balen daarna vol goede moed..
Marc - schreef op 17-01 om 13:18
Klopt Marlies, die druk is er wel. Normaal was sex gewoon leuk, hoefde je als man ook niet echt bij na te denken. Rondom de vruchtbare periode heb je opeens vaker sex (2/3 keer in 3 dagen), moet je in het juiste standje klaarkomen en is het wel wenselijk als vrouw ook klaar komt...  Geeft wel wat druk ja!
Marie - schreef op 19-01 om 13:35
Zooo daar is ze weer!!! Dag 3 van de ronde waarin ik zwanger ga worden  Nieuwe NOD is nu op 16 februari. Vriendlief ervaart geen druk, hebben even goed gepraat en heb hem uitgelegd dat het feit dat we na de vruchtbare dagen mij erg onzeker maakt over mezelf en onze relatie, maar dat ik alle vertrouwen heb dat hij het kindje net zo graag wil als ik en er ook alles aan zal doen om zo snel mogelijk onze droom te laten uitkomen. Hij wijd het aan vermoeidheid.. dus dan ga ik daar ook vanuit. Heb nog geen afspraak gemaakt met de acupunctuur, dat wil ik volgende week op een thuiswerkdag gaan doen. Vanavond gaat mijn vriend op bezoek bij vrienden van ons die net een kindje hebben.. afgelopen zondag hadden we bezoek van vrienden met een kleine en het begint steeds meer bij ons te kriebelen.. Ook nu gaan we er helemaal voor!
Moet zeggen dat ik me echt zwanger voelde de vorige ronde en dat dit ineens kort voor NOD stopte.. nu heb ik gisteren veel heftiger gebloed dan normaalgesproken op dag 2 van mijn cyclus en (sorry voor de details) er zaten ook wat meer 'samenklonteringen' van cellen in had ik het idee. Dit heb ik de afgelopen rondes helemaaaal niet gehad... sterker nog, de vorige keer menstruatie had ik maar 2,5 bloed waarbij alleen de eerste dag flink bloed met slijm was... dus zou zomaar kunnen zijn dat ik daadwerkelijk zwanger was maar dat het toch mis is gegaan. Ik ben daarom alleen maar nog hoopvoller voor een volgende ronde, ik zorg goed voor mezelf en zorg dat alle omstandigheden er naar zijn dat deze ronde ons vruchtje lekker kan gaan nestelen  
Hoe is het met de zwangeren & de meezwangerende man?  Al gillend gek van de hormonen? Hier kan ik af en toe wel vuur spuwen, vandaag heeft mijn baas het al flink te voorduren met mij.. 
Anoniem - schreef op 19-01 om 20:50
Marie je bent een bikkel! En wat fijn dat jullie het er even iver gehad hebben! Dan is dat ook mooi uit de lucht.. kan zomaar zijn dat het soort van bijna raak was en vroeg weer mis ging! Heb ik ook wel eens gehad.. dat kan je zelf heel goed aanvoelen. Ben benieuwd wat de acupunctuur je gaat brengen!! Hier gevloerd plat op de bank kan niks meer, heel naar. Medicijnen gekregen die halen de scherpe kanten van de misselijkheid af. Wat eten en vocht binnen kunnen houden vandaag.. hopelijk doorsta ik volgende week dan wordt mn meisje geopereerd.. paar nachten ziekenhuis. Lekker vuur blijven spuwen hoor! Die mannen hebben het maar makkelijk haha
Marc - schreef op 19-01 om 23:49
Gaat hier best goed Marie! Hartje gehoord!! Super leuk! Wat wordt je plan van aanpak deze ronde? Hondjes werkt top!!!
Marie - schreef op 20-01 om 11:05
Owww Marlies wat naar zeg! Vervelend dat je zelfs medicatie nu moet gebruiken tegen de misselijkheid, hoop dat het snel over gaat voor je! 
Jaaa gelukkig is het uit de lucht! Vanmorgen leek de menstruatie over te zijn, dus ik ga er vanuit dat we een lekker weekend gaan krijgen  Ik heb idee inderdaad dat het raak is geweest maar vroegtijdig is geeindigd, maar heb er vol vertrouwen in en we gaan er gewoon weer voor. We moeten het per ronde bekijken en niet terugkijken aan de 'mislukte' rondes. Elk eitje is er een en daar moeten we gewoon voor gaan. 
Sterkte Marlies volgende week! 
Wat ontzettend bijzonder lijkt me dat, de eerste keer het hartje horen van je kindje! Plan van Aanpak deze keer is veel en vaak. Doggy doen we doorgaans toch, want dat vind ik lekker, maar meestal wisselen we een paar keer en eindigen we dan met doggy  We zullen zien wat er van gaat komen!!  
Marc - schreef op 20-01 om 11:11
Marie, hubby vindt dat vast ook fijn! ????
Marie - schreef op 20-01 om 11:59
Die heeft geen keuze  hij wil dit kindje net zo graag als ik en hij weet dat het er niet vanzelf in komt waaien
Anoniem - schreef op 20-01 om 14:51
Kwamen ze maar aanwaaien he haha en dan graag na de eerste 3mnd zonder hormoonellende in je lijf haha! Neeee ik mag niet klagen weet ik!!
Ooo marie ga ervoor! Ik voel nog steeds dat het goed gaat komen voor jullie
Marc - schreef op 20-01 om 21:03
Grappig, ik dacht echt dat wij het uitgevonden hadden door op zijn hondjes te eindigen, maar dat doen jullie twee dus ook?
D. - schreef op 21-01 om 09:26
Ik moet eerlijk zeggen dat mijn libido even weg is terwijl ik eigenlijk altijd wel zin had. Savonds heb ik een erg opgeblazen buik en ben wat misselijk dus het zit er nu niet heel. Voor mij heel erg wennen! 
Marc - schreef op 21-01 om 09:40
D, geef het twee weken, Haha! Mijn meisje is juist super voor sex nu! Gek met die hormonen!
Marie - schreef op 23-01 om 09:10
Hahahaha, m'n vriend en ik deden het ook al toen we nog anticonceptie gebruikten Marc  
Ah Marlies, je mag best klagen hoor! Je bent zwanger maar wilt jezelf natuurlijk niet zo moe en misselijk voelen daar is helemaal niets mis mee. 
Ik heb overigens gisteren nog steeds licht bloedverlies gehad, en dat vergeleken met alle voorgaande rondes is dit dus 2 keer zo lang. Mijn vriend vroeg me of het misschien verstandig was om naar de huisarts te gaan, hij maakt zich onnodig zorgen denk ik. Heb gezegd dat hij vertrouwen moet hebben.
Mijn gevoel is ook nog steeds goed, heb er het volste vertrouwen in dat we dichterbij zijn dan ooit!! Jammer genoeg alleen afgelopen weekend niet kunnen oefenen door het bloeden  
Marc - schreef op 23-01 om 09:26
Hi Marie, hadden jullie niet onder de douche kunnen springen dan?
Marie - schreef op 23-01 om 11:33
Neee, ik vind dat niet zo fris als ik menstrueer... zelfs niet onder de douche. 
Maar ik ging net naar het toilet en er kwam weer heel fel rood bloed  geen ideee wat dat nou betekent maar ik voelde vanmorgen een scherpe steek thv waar ik doorgaans mijn eisprong voel. 
Dit is wel heeel raar! 
Marc - schreef op 23-01 om 12:57
Waar zit je dan nu in de cyclus? Toch al ver voorbij menstruatie normaal?
Marie - schreef op 23-01 om 13:21
Zit vandaag op cd 6.. terwijl normaalgesproken dag 3 de laatste dag van mijn menstruatie is... vorige keer was het zelfs maar 2,5 dag..  We wachten maar even af... misschien morgenvroeg een test doen en eventueel de HA bellen.. Zou de eerste keer namelijk zijn in 2,5 jaar dat mijn menstuatie langer dan 4 dagen duurt. 
Marc - schreef op 23-01 om 13:36
Dat is wel vreemd. Op zich kan het natuurlijk een aantal dagen duren maar als je altijd zo 2/3 dagen hebt en nu langer... is het wel echt menstruatie dan?
Marie - schreef op 23-01 om 14:08
Kan me bijna niet voorstellen dat ik nu nog zwanger ben - als ik het al ben geweest natuurlijk .. 
Heb veel bloed verloren, maar kan zijn dat het een miskraam was... Als dat zo is, dan heb ik het dus wel goed gevoeld de vorige keer & heb ik wel meer hoop op de toekomst. Hoe zuur het dan ook zou zijn, het betekent wel dat we dan zwanger kunnen worden  
Marc - schreef op 23-01 om 14:10
Je kan zeker zwanger worden toch? Welke ronde is dit? Bij een vroege miskraam hoor je vaak over stolsels in het bloed toch?
Marie - schreef op 23-01 om 15:27
Voor zover mogelijk Marc is er geen reden om aan te nemen dat ik geen kinderen kan krijgen, maar het is niet medisch vastgesteld. We zijn al 1,5 jaar bezig, ben intussen gestopt met tellen maar vanaf november 2015 zijn we serieuze pogingen aan het doen zwanger te raken dus ben toen gaan tellen in rondes dus zit nu zo rond ronde 15 ofzo..  daarom zit ik ook in dit topic 'zwanger worden lukt maar niet'
Ja bij vroege miskramen lees je inderdaad over stolsels.. dit heb ik ook opvallend veel gehad de eerste 2-3 dagen van mijn menstruatie... maarja, heb geen positieve test gehad...  
Marc - schreef op 23-01 om 16:21
Dat is wel vreemd dan, want daar zou dan een positieve test bij horen toch? Marie, het is vooral super veel geluk hebben! Hebben jullie al stappen genomen om even te checken of alles in orde is verder? Wel balen zeg! Maar meestal als je het niet verwacht...
Anoniem - schreef op 25-01 om 15:26
Hi allemaal ben ik eindelijk weer even!
Was paar dagen ziekenhuis met de kleine meid, gelukkig achter de rug
Hoe is het met iedereen?
D. - schreef op 25-01 om 20:59
Hallo allemaal! Phoe was vandaag super nerveus, heb de eerste echo gehad. Heb het hartje zien kloppen! Super bijzonder! !
Marc - schreef op 25-01 om 22:59
Super leuk D!! Nu weer met 20 weken? Fijn die bevestiging hé!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt maar niet...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan